2013/12/25

Interlude: Holiday

Loma lähti viime postauksen jälkeen sujumaan paljon paremmin. Alkuangstia ja rutiineista irtautumisen pelkoa vai sekaisin oleva vuorokausirytmi? Koska kyllä mä tänään haikein mielin nousin veneeseen, joka toi meidät takas mantereelle. Heippa hei rannat ja meri ja aurinkotuolit.

Ja mun hiukset teki lopullisen kuoleman auringossa! :'C Kun vähän kiskoo, latvat katkee. Otin jonkun vitamiinihoidon, mut siitä ei ollut ainakaan apua (jos haittaa niin..!)

Kiva viettää pitkästä aikaa aikaa koko perheen kanssa (okei, koira on Suomessa). Välillä on kuitenkin ulkopuolinen olo, siskot viihtyy paremmin keskenään. Mä oon ollu aika monta vuotta enemmän sairaalassa kuin kotona, puhumattakaan siitä että kun sieltä viimeisen kerran lähdin, muutin omilleni. Ja mä oon jotenkin niin ulkona kaikista opiskelukuvioista, tv-sarjoista ja ylipäätään ajattelen maailman eri tavalla. Jos sanon sanan johonkin väliin, tulee tunne että ois vaan ollu parempi pitää suunsa kiinni. Vaik kyl mä naurankin, ainakin melkeen aidosti.

Nyt siis Bangkokissa, hotellin 26. kerroksessa, ihan ylihienossa huoneessa! Käytiin tuolla jossain joella ja turistialueella (tai varmaan se joku semmonen on, kun oli maailmanpyöräkin). Kuvia saatte ehkä myöhemmin kun pääsen kotiin koneelle. Käytiin myös kahvilla "iltapalalla" ja söin palan kakkua teen lisäksi. Kauhee kun tuli huono olo, oksetti ja taksijonossa teki mieli käydä maahan istumaan. Olo meni onneks matkalla ohi ja nyt vaan väsyttää. Tuleehan kello kohta 11, joten voisi pikkuhiljaa mennä nukkumaan, jotta huomenna jaksaa nousta syömään aamupalabuffetin tyhjäksi! No ei ehkä ihan, mutta koska aamupala on helpoin, voi santsatakin kunnolla.

Parin päivän päästä himaan (ja vaaka...), en voi käsittää että jossain päin Suomea on lunta! Ja että joulu meni jo. Pakko kuitenkin päästä vielä syömään laatikoita ja riisipuuroa, tää thairuoka alkaa tursuta korvista ulos :--D

7 kommenttia:

 1. Mulla just aamupalat ja aamupäivän ateriat vaikeimpia hoitaa kotona.. Osastolla aamupala ja lounas meni parhaiten mut kotona ollessa ne on kääntynykki toiste päin..

  Toivottavasti oli mukava reissu! Oon ylpee susta et selvisit siitä noin hyvin!! <3

  Pinja

  VastaaPoista
 2. Eihän joulu vielä mennyt, ensimmäinen joulupäivä :--D Mutta nauti nyt vielä ja koita olla murehtimatta liikoja!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka ihanaa lukea, että olet saanut joulurauhan sieluusi siellä maailmallakin, ja pystynyt nauttimaan matkasta! (Alkukankeutta ne ekat päivät vaan oli - nyt loppuloma täysillä nauttien!)

  Turvallista loppulomaa siellä Bangkokissa - pysykää turistialueilla; sielläpäin maailmaa kun on ollut hiukan levotonta...

  Ja vielä - jouluahan saa viettää loppiaiseen asti, tai vaikkapa ihan Nuutinpäivään, jos jaksaa... Joten laatikot ja riisipuuro vaan kehiin, kun pääsette kotiin! ;)

  <3<3<3

  VastaaPoista
 4. Ikävää, että olet tuntenut olosi ulkopuoliseksi, mutta olet lähimmäisillesi rakas, muista se!
  Ihanaa kuitenkin, että olet onnistunut lomastasi nauttimaan ja pääset muuttamaan kohdettakin. Kyllä sitä jouluruokaa ehdit vielä syömään ja lohdutukseksi voin todeta, että täällä Keski-Suomen korkeudella ei ole yhtään lunta. ;)
  Mukavaa lomanjatkoa!

  VastaaPoista
 5. Voi vitsit mäkin tahdon Thaimaaseen! Vähän lämpimämpää kun täällä Suomessa hah! :D mutta tsemppiä Noora :)

  VastaaPoista
 6. Ei täällä Suomessa oo lunta kuin jossain ihan pohjoisessa... Ja sielläkin on nyt lähes plussakelit melkeinpä kaikkialla... Yäk. :(

  VastaaPoista
 7. Harmi, kun sulla on tollaset välit siskojes kanssa. Kuulostaa siltä, etteivät he oikein anna sulle edes tilaisuutta, vaikka sä yrität. Varmaan sit helpottaa, kun joskus muutat omillesi. Silloin sun ei enää tarvii väkisin tulla toimeen heidän kanssaan, vaikka kyllähän sukulaisten kanssa mielellään tulisi toimeen.

  VastaaPoista