2013/12/01

Great Day

AAAAAaaaaaaaa, en kestä kun kaikki on vaan niin kivaa! Hetken kelasin, että elämä on perseestä, mutku voin oikeesti saavuttaa vielä vaikka mitä! Oon miettiny että oon liian vanha siihen ja siihen, mut sitä enemmän elämää valuu hukkaan kun sairastan. En mä nyt yhtäkkii haluu normaalipainoseks, en todellakaan, mutta pikkuhiljaa jos voimat palautuu mä voin vihdoin palata oikeeseen elämään. Mulla on siihen mahdollisuus, vaikka usein ajattelen etten enää ikinä pysty olemaan normaali. Tästä voi selvitä, vaikka oon tuhlannu jo ihan liian monta vuotta sairaaloihin, itsesääliin ja avuttomuuteen. Mun tavotteet on aina ollu liian korkealla, sit oon pettyny ja masentunu ku en ookkaan päässy täydelliseen tulokseen. Joo, ilman muuta olen paska jos en saa matikasta tai biologiasta kymppiä kuten aina ennen? Sori nyt vaan, mutta kun kaikki lukiossa jonne keskiarvo oli yli ysin on oikeesti hyviä/fiksuja/tms, ei voi olla enää se luokan paras. Siihen ajatukseen en koskaan tottunut ja paloin loppuun.

Mä myönnän. Kouluun paluu on kauheinta mitä tällä hetkellä voin kuvitella, vaikka samalla ois ihanaa oppia uutta. Nään siitä välillä untakin, kuinka saan tunnilla hermoromahduksen enkä pysty lopettamaan itkemistä. Mä oon unohtanut kaiken tässä viiden vuoden sairasloman aikana, joten perjaatteessa mun ois aloitettava lukio alusta. Pakollisia kursseja on kyllä kasassa, mutta kun ne mitä haluan lukea vievät todennäköisesti sen kolme vuotta. Ja sit mä oonkin jo joku vanhus kun pyrin jonnekin muualle :---o Mut se koulusta, ei oo vielä ajankohtaista.

Caramel! En vaan ymmärrä miten tommonen pikkuotus tuo niin paljon iloa elämään. Mä en oo varma, että tunnistaako Karkki ees mua, mutta aina kun juttelen sille se tulee tervehtimään. Lattialla se pyörii ja kiipeilee mun sylissä. Äskenkin juoksi huoneen toiselta puolelta kun lässytin ja puhelin sille ja nyt se kiipeilee mun selässä :---3 Ei se ikinä ollu tämmönen kun asuttiin Ankun kaa. Teillekin se kirjotti näppiksellä seikkaillessaan tervehdyksen: "7y7mmoöööööööö +_´--lvvvvnvh  g". Ihana pikkuinen :--3

Ja nyt oon sit oikeesti ihan vararikossa. Tuli varattuu taas lippuja keikoille. Keskiviikkona Tavalle kattoo The Soundsii ja lauantaina Haloo Helsinkii Tampereelle! Jos joku on ke tulossa, saa ilmoittautua! Ja ihana Oona yllytti mua varaa Tampereen matkankin, tai enpä tiedä kumpi siinä enemmän innoissaan oli :--D Oon päättäny, että jos musiikki kerran tuo iloa elämään, niin antaa mennä! En vois olla enempää innoissani ja nytki mulla on sunnuntai-illan kunniaksi omat bileet mun huoneessa (kera neiti-hamsterin ja hyvän musiikin). Lapsellinen olo, mutta kerrankos täällä vaan eletään!

(eikä puhuta siitä, että tänään vähän oksuilin kun pääsin kotiin, koska se ei ole olennaista)

wääwää, pitäkää kivaa!
"Juoskaa! Ennen kuin tää pää räjähtää!
Päiväkin vielä niin mä sekoan, päiväkin vielä niin mä kilahdan.
Juoskaa! Ennen kuin tää pää räjähtää!
Ton mä haluun vetää veeseestä, toi on mulkku ja toi on perseestä"

23 kommenttia:

 1. oli ihana lukee tätä, mun jäi häiritsee toi lause "En mä nyt yhtäkkii haluu normaalipainoseks, en todellakaan" Niin mitä pahaa siinä normaalipainossa on ? Näyttää hyvältä, jaksaa tehdä kaikkea, vaatteet istuu, ei tarvii ostaa niit vaatteita siel lasten osastolta, keho ei kärsi, kuukautiset tulee säännöllisesti (ainakin pitäisi), Luusto ei heikkene joka päivä yhä enemmän... Niin mikä siinä on muka niin vastenmielistä tai sellaista ettet todellakaan halua olla vielä normaalipainoinen ?? Kommenttini ei ollut tarkoitus loukata, olen vain kiinnostunut tietämään mikä ajatus tuon lauseen takana on. (: Voimia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jo tässä painossa säännölliset kuukautiset, joten luustokaan ei tällä hetkellä heikkene. Ja normaalipainossa pelottaa yksinkertaisesti vain se, että oon ollu aina melkein kymmenen kiloa alipainoinen. Pelkään muuttuvani ihan toiseksi ihmiseksi. Ja tuo tuo lause painolla "yhtäkkiä", normaalipainoiseksi pyrin, mutta pikkuhiljaa ;)

   Poista
 2. Ootko miettinyt ammattikoulua lukion sijaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä, mut haluun sen valkolakin >:----D

   Poista
 3. Tuntuu vaikealta löytää sanoja, pitkään oon blogiasi seuraillut ja nyt päätin rohkaistua kommentoimaan (: En tunne sua, mutta vaikutat todella, todella suloiselta ja ihanalta ihmiseltä enkä oikeastaan tiedä montakaan jonka puolesta olisin valmis taistelemaan näin paljon pelkkien blogitekstien puolesta. Sä ansaitset onnellisen elämän sairauden ulkopuolella ja toivon NIIN paljon, että saat taisteltua tiesi vapauteen :>♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, taisteleeeeeen :) Haha, kuvittelin että kaikki on saanu musta kuvan, että oon itsekäs, itsesäälissä rypevä haluun-olla-aina-anorektikko-ja-maailman-laihin, enkä selvii tästä ikinä.

   Poista
 4. Muista että numerot ja koulun opetukset ei kerro kuinka viisas on :3 viisautta on se mitä elämässä oppii ja mitä osaa itse ajatella!
  Ihana postaus, niiiiiiiiiiiin ihana <3 tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tästä selviin, oon vahva! Mutta kyllä pitää olla kirjaviisaskin, haha, mun on pakko aina pätee kaikes ja olla oikeessa :DD

   Poista
 5. hei murmeli nähään jokupäivä<3 olet ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähään! Oon nii erakoitunu taas viime aikoina, että ehdottomasti :) Joko Factoryyn (en oo käyny, mut kuolaan aina sun salaattikuvii) tai baareilee >:----)

   Poista
  2. Pakko muuten vielä sanoa että mäkin aina ihastelen noita Wilman factory ruokia :P


   Pinja

   Poista
  3. Paitsi että Wilma aina pilää annoksensa kalalla!

   Poista
 6. AAAAAAAaaaaaaaaaa, kiva et on kivaa!!! Oikeesti! Ihanaa lukea tällaista hehkutusta!

  Ja sitten takaisin maan pinnalle: Kaikki aikanaan, Nooraseni! Nyt ei ole koulun ja opiskelujen aika. Ensin keräät hiukan lisää voimia, tunnet kyllä itse jos ja kun olet valmis kouluun. Jos se siinä vaiheessa, kun olet paremmassa kunnossa, tuntuu vielä siltä mitä haluat tehdä. Koulujenkin suhteen on niin miljoonia vaihtoehtoja. Lukio ei ole se ainoa. Mutta älä sitä nyt murehdi. Aikanaan Sinulle varmaan selkiää mitä haluat elämässäsi tehdä. Ja kun se selkiytyy, selkiytyy myös opinahjo. Tai ties vaikka suuntaisitkin suoraan työelämään, oppisopimuskoulutukseen tms...? Koskaan ei tiedä... Ja siis myöhäistähän ei ole milloinkaan! Ja vielä: mihin ikinä päätäkin ryhtyä - paras ei todellakaan tarvitse olla. Ja Sinun kohdallasi se on melkein edellytys, jotta et luonteellasi polta itseäsi myöskään tulevaisuudessa loppuun.

  Mutta kaikki tämä aikanaan, nyt keskityt nykyhetkeen, ja siihen miten saat tämän positiivisen elämän flown jatkumaan. Upeaa, että olet löytänyt musiikista itsellesi elämän tarkoitusta ja virtaa. Laita sitten vaikka ne viimeisetkin roposesi keikkoihin kun ne Sinut noin onnelliseksi tekee. ;)

  Ja Karkille:
  Olen siis täysin samaa mieltä kanssasi:
  "7y7mmoöööööööö +_´--lvvvvnvh g"
  Juurikin näin; näin on ehdottomasti asian laita! Kuinkas muuten?

  Ihanaa alkavaa viikkoa Nooralle ja monsterhamsterille!

  <3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitän terveiset Caramelille :DD
   Ja juurikin näin, ensin mieli parempaan kuntoon ja vasta sitten jatkamaan opiskeluja. Tässä ehtii vielä miettiä mitä haluaa, eikä koskaan ole liian myöhäistä. Kyllähän keski-ikäisetkin saattavat kouluttautua uudelleen kun vanha työ ei tunnu enää omalta.

   Poista
 7. Se on muuten periaatteessa eikä perjaatteessa... anteeks pakko sanoo mut kun tuo on ehkä eniten vihaamani virhe. D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIIIIIIIIIIIII!!!! Pahin moka mitä voi tehä, vihaan kirjotusvirheitä D---: Ja siis tiedän, että se kirjotetaan noin, mutta.... EnääN en ala tekeMÄÄN seNlaisia.

   Poista
 8. Mahtavaa Noora! Todella aikuista tekstiä. Sinulla on koko maailma avoinna ja voit määrätä tulevaisuutesi enkä usko, että se tulevaisuus tarkoittaa anoreksiaa. Turha murehtia koulusta, sinä olet vielä nuori ja koulussakin riittää, että tekee parhaansa, ei se kympin keskiarvo ole itsetarkoitus. Ja mitä uraan ja kouluun muutenkin tulee, niin minäkin aloitin aikoinaan yliopistolla, mutta tein totaallisen alanvaihdon, sittemmin valmistuin ammattiin, johon olen ollut todella tyytyväinen. Muutoksia siis voi tulla eteen. ;)
  Sinulla on paljon ihmisiä tukenasi ja kaikki uskovat sinuun. Nyt keskisty vain siihen, mikä tällä hetkellä tuntuu mukavimmalta ja tukee toipumistasi. Sinulla on perfektionistinen luonne, mutta hiljaa hyvää tulee, paranemsitakaan ei pidä suorittaa.
  Nauti musiikist,a kivasta tekemisestä ja Caramelin seurasta! <3 Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nouy (ei jaksa kirjautua)3.12.2013 klo 18.40.00

   Kiitos! En nyt jaksa vastaa pidemmin, ku pitää saada ruokaa naamaan kun kokkailtiin Joonaksen kanssa ;DD

   Poista
 9. Ihan uteliaisuudesta pakko kysyä, monesti oot ollut Haloo Helsingin keikalla? Ja minkä muiden bändien keikoilla olet käynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nouy (ei jaksa kirjautua)3.12.2013 klo 18.38.00

   Ekan kerran näin HH!:n 2009 Elämä lapselle -konsertissa, sit kolmoslevyn ilmestyttyä olin paril keikal ja tänä vuonna viidellä ja pari ois viel edessä.
   Sit Billy Talentii oon pari kertaa ollu kuuntelemassa, Disco Ensembleä, Happoradiota. Ja Rock the beachissä soitti vaikka ketä: Paramore, All Time Low, 30 Seconds To Mars, Green Day, Rammstein..

   Poista
 10. OIOIOIOIOI OI TULIN NIIIIIIIIIIN HAPPYKS TOSTA SUN POSTAUKSESTA!! Ihanaa Noora, nyt kuulostaa tosi hyvältä!! <3 Sama tsemppi vaan päällä niin hyvin menee :---)

  Pinja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Happytus jatkuu seuraavassakin postauksessa ;)

   Poista