2014/01/24

(Drop Dead) Beautiful

Kaikki on vaan niin.. ei mitään. On niin tyhjä olo yhtäkkiä. Kävin äsken hyvin lyhyellä kävelyllä, en kestänyt peilailla itseäni ikkunoista ja vastaantulijoiden silmistä. Hämärä asunto, verhot ikkunoiden edessä. Teetä neljättä kupillista, Salattuja Elämiä ja musiikkia, lämmin huppari.

Voisin tuijottaa valkoista seinää, kunnes joku tulee kotiin, mutta mietin jos lähtisin lounaan jälkeen bussilla Hietsun hautasmaalle, siellä ainakin on rauhallista.

Kuljin kotiin siipi maassa,
Hämärässä halki hautausmaan
Pahat sanat tuntui kaukaa
Kaupungilta korviin kaikuvan

Tahdon pois, tahdoin niiden alta pois 

Kännykkä jäi Joonaksen autoon, mut en oo juurikaan ees kaivannu sitä. Terapeutille laitoin sähköpostia, mutta ajatus yhteydenpidosta kehenkään tuntuu ylivoimaiselta. Ois pitäny käydä aamulla labrassaki, mutten voinut lähteä sairaalaan odottamaan omaa vuoronumeroani mummojen keskelle. Pahimmillaan saa jonottaa tunnin ja aina joku tulee juttelemaan. Nyt ei pysty.

Pitäisköhän tää mieliala laittaa hormonien ja kuukautisten piikkiin?

Ajatella ei jaksa. Viillellä ei jaksa, harkitsin sitä, mutta totesin et siitä tulis vaa hirvee kipu ja sotku. Ruokaa ei tee mieli, mut yritetään. Nukkuminen ois kiva, jos sais unta. Jos sit vaik televisioo, ostos-tv:kin käy. Ja teetä lisää?

Haloo Helsingin kolmas levy on nyt mun korvissa pelkkää angstia, miten iTunes osaakin valita soitettavat biisit näin huonosti?

Kaaos ei karkaa, se seuraa mua...

6 kommenttia:

 1. Puhun nyt vanhoin sananlaskuin: väillä voi olla siipi maassa, mutta se ei ole pysyvä olotila. Häntä pystyyn, paistaa se aurinko risukasaankin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kun se on tällä hetkellä pysyvä! Mulla ei oo mitään, millä saisin tän ahdistuksen pois päästäni! Just vitun tasan NYT tai ees kohta, koska elän tätä hetkeä!!!!!!!!!!

   Poista
 2. Mitä ihmettä, VOIKO SULLA OLLA MENKAT??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ja on ollu jo puol vuotta. Jokaisen kroppa toimii eri tavalla, mä olen aina ollut hoikka ja painanut terveenäkin ylimmillään 45kg. Sillon oli, nyt on.. Mutta keho ei silti ole terve.

   Poista
 3. Tätä lukiessasi... onko olo yhtään parempi?
  Välillä vaan tulee niitä hetkiä, jolloin mikään ei ole mitään, yhtä tyhjän kanssa kaikki, epämääräistä ahdistusta ja kipua. Onnetonta oloa.
  Onneksi olotilat kuitenkin vaihtelee, ja se pahakin menee ohi. Ja eihän sitä osaisi arvostaa niitä hyviä hetkiä - tai edes tajuta niiden olemassaoloa - jos ei siipi viistäisi välillä maata...

  Menkoista. Tiedän muutamankin tapauksen, joilla on on ollut menkat vaikka ihan rapakuntoisia ovat olleetkin. Joten menkat eivät todellakaan ole (aina) terveyden merkki.

  Mahdollisimman hyvää viikonloppua Sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän parempi. En päässyt koko päivänä ulos ovesta, yritin pakottaa itseni, mutta iski niin kova kauhu, että jäin kotiin. Illemmalla tuli vielä hirveä ahdistuspiikki, jota itkin ja lopulta kaksi tuntia sinniteltyäni kaivoin terän esille..
   Nyt kuitenkin päivän kohokohta: pääsee nukkumaan! :----)

   Poista