2014/01/11

Running Out Of Turbo

Odottelen tässä parasta kaveria, jotta voidaan lähteä - vähän myöhässä - juhlimaan mun synttäreitä. En olekaan ollut kuukauteen baarissa, tai siis yökerhossa. Ton tytön kanssa viimeksi juhannuksena, me kun ei ikinä päästä baariin asti! Juorutaan yömyöhään ja todetaan, ettei jaksa lähteä enää mihinkään kun ei kuitenkaan jaksa pilkkuun asti olla.

Polilla katsottais pahalla mun illanviettosuunnitelmia, alkoholi TAPPAA. Olen riippuvainen ja kaikki mun psyykkiset ongelmat johtuu siitä ja pälä pälä. Kyllähän sitä ennen Thaimaan-matkaa meni normaalia enemmän, mutta kun oli niin loistava olo, että piti päästä entistä korkeemmalle! Ja kun muut ei tajunnu sitä fiilistä ennen kun juotin ne humalaan :---DD

Oon täs viime päivät kituuttanu ihan liian vähillä ruokamäärillä, eikä kodin ulkopuolella syöminen vaan onnistu! Kaikkialta sataa tän takia vaan syytöksiä niskaan, joten kovetan itseni tunteettomaksi. Oon vaan pohjattoman surullinen. Miten mä satutan toisia ja aion satuttaa varmaan vielä lisää, jos vain saisin ne sanat suustani joilla rikon elämäni pirstaleiksi. Jos lennän vielä polilta, koska tavotteisiin ei oo päästy nii kuolen vaikka nauruun.

Kaikki on aika sisällötöntä ja maailman kauneuskin on suurimmaksi osaksi kadonnut.

Kattelin kasvattajilta hamsterivauvoja ja mulle tarjottiin 2,5kk vanhaa syyrialaista urosta sijoitukseen. Haluisin niin jonkun pikku vipeltäjän, mutta tähän vuodenaikaan ei kauheesti poikueita synny. Haluisin jostain syystä tytön, siksi vielä tota yhtä mietin. Odotan vielä vastaako yks toinen kasvattaja sähköpostiin.

Ja nyt VALKOVENÄLÄISIÄ yksinkertaisesti siitä syystä että mulla ei oo blandiksia, mutta kahvilikööriä ja vahvempia löytyy.. Ja maitoa jääkaapista. Vois ehkä kävästä kaupassa samalla kun menee L:aa vastaan. Ja mehän päästään tänään tanssimaan asti!


Jeps! Hyvät lauantai-illat kaikille (paitsi viime postauksen Anonyymille, koska sun jutut on pyllystä)!

14 kommenttia:

 1. Liity facebookissa hamsteriryhmään! Laitan linkin facessa. Mäki haluisin uuden hamsterinn, mutten taida ennään oikeen kestää sen tyypin kuolemaa. :( ja vaihteeks on ihan kivaa, kun mun perhekin pääsee joskus mulle yökylään. Silti varmaan vielä joskus joku tulee mullekin.. ja oon aatellu ottaa sen jo ihan pienenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki kyselin yhen 16. pvä luovutusikäisen sinisen tyttösen perään, mut ei :( Ja sit ku haluun, että ne on eri värisiä kun Vipsu ja Karkki, tai sit pk ois vaihteeks söpö :3

   Poista
 2. Ei Noora, ei kaikki ole sisällötöntä ja maailman kauneus kadonnut. Tekstistäsi löytyy ainakin kaksi tärkeää elämäsi sisältöä: paras kaveri ja uusi hamsteri. Ja nehän ovat pieniä, suuria osasia sitä elämän kauneutta. Ja on Sinun teksteistä hetkittäin täälläkin välkkynyt elämänilo, ihan aito ja oikea sellainen. Kyllä se löytää vielä tiensä takaisin. Vaikka tällä hetkellä poli ketuttaa, läheiset ketuttaa, syömiset ketuttaa. Antaa ketuttaa - hetken! Mutta huomenna on uusi päivä, ja se on Sinun! Toivottavasti sitä ennen oli mukava ilta/yö parhaan kaverisi kanssa. ♥ Voimia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuilta oli ainakin ihan loistava, meni aikas lujaa :D Ei onnistuttu treffaa ketään joka piti, vihaan sitä kun ihmiset katoo liian suureen tilaan..

   Poista
 3. Toivottavasti launatai iltasi meni kivasti ja sait nautittua olostasi hyvässä seurassa. :)
  Komppaan Andreaa, eli ei kaikki ole tasaisen harmaata ja kamalaa, sinulla on paljon pieniä kiinnekohtia, onnenpilkahduksia elämässäsi. Juuri ystävät, hauskat illat, uusi hamsteri. Äläkä ota itseesi sitä, että et pysty ulkona syömään, tärkeintä, että saat syötyä aluksi kotona. Ulkona syömistä voi harjoitella myöhemmin. Nyt vain menet sen mukaan, missä syöminen on helpointa ja mikä maistuu.
  Ei ne sua polita pois potki, kunhan vain jaksat tsempata. Voimia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot Nelli harvinaisen ärsyttävä, kommentoit joka kerta VAIN anorektikkojen postauksiin, muka fiksuja kommenttejasi. Ei siinä etteikö saisi kommentoida, mutta ärsyttää kun tulet aina pätemään, ihan kuin olisit joku hemmetin psykologi.

   Poista
  2. Mua taas kiinnostaa,miksi sinä otat näin henkilökohtaisesti jonkun toisen kommentoinnin? Mikä siinä juuri sinua ärsyttää, miten tämän toisen tulisi toimia? Vai koetko hänet kenties uhkana? Terv. Psykologian opiskelija.

   Poista
  3. Ei mulla ole uutta hampsteria vielä, mut Luna tuli pariks päiväks pitää seuraa :> On tää kyl vähän ... olla suurimmaks osaks vaan kotona ku pilaan samal kaikkien muidenki elämän! Ja poli stressaa, koska kaikki on nyt niin päin peetä, etten usko että ne haluu ees auttaa. Ei ne kuuntele mua, koska oon sairas nii ei muhun voi luottaa.

   Ja mitä sitten jos Nell kommentoi syömishäiriöblogeja? Mä en juurikaan ees lue muita ja saatan itsekin välillä jotain "fiksua" kommentoida. Tiedän kuinka pitäisi ajatella ja toimia, toteuttaminen on vain astetta hankalampaa.

   Poista
  4. suosittelen kokeilemaan joskus jotain muitakin blogeja, vaikka niihin hamstereihin liittyviä. jos sh on muutenkin koko ajan mielessä, niin ei sen jatkuva jauhaminen ainakaan tilannetta helpota. jos lennät polilta, niin aloita vaikka harrastus ja yritä keskittyä muuhun, saada ajatukset edes hetkeksi jonnekin muualle. jos omaa napaa tuijottaa liikaa, niin se alkaa näyttää isommalta kuin onkaan. tsempit.

   Poista
  5. En kauheesti ees jaksa lukea blogeja tällä hetkellä :D Vaan parin tutun kuulumiset ja jo parantuneiden lifestylejä tms.
   Harrastuksista kiinnostaa vaan ratsastus ja se on kielletty :/ Kamerakin ollut rikki jo vuoden, eikä oo varaa uuteen. Kiitos pikkusisko kun lainasit luvatta <3

   Poista
  6. Onhan se vissiin luonnollista jotta kommentoi niitä asioita mitkä itseä kiinnostaa ja mitkä itseä koskettaa. Itteä tosin rasittaa kaikkein eniten just noin niin sanottujen parantuneiden (en ees viitti mainita nimeltä...) "lifestyle"-blogit ku niissä niin paistaa läpi se huomionkipeys ja kaikki. Naamaa ja vartaloa esitellään joka suunnasta ja niin edes päin. Tekstien sisällöllinen taso taas on kuin kopiota hyvinvointilehdestä. Erottuu niin hyvin terveiden ihmisten saman aiheisista blogeista. Mutta kait se sitte menee nii jotta jos ei huomiota sairaudella enää saa ni sit sitä haetaan toista kautta.

   Poista
  7. Täytyy sanoa, että itseäkin ärsyttää osa :--D

   Poista
 4. toivottavasti oli kiva ilta eilen, toivottavasti uus hamsterivauva löytyis :) tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään olikin sitten sukujuhlat kaikkine tarjoiluineen ja seurusteluineen, huh..

   Poista