2014/07/13

Almost Home

Maarianhaminan Paf Carnevalit - ilman jalkapalloa

ÅSS:n Vuohenjuusto-kasvislankku & Svarta Kattenin ahvenanmaan pannukakkua

Kotiuduttu vihdoin liian pitkän tuntuisen matkan jälkeen. Ahvenanmaalle oli kiva purjehtia, mutta krääh tuo paluumatka! Lähdettiin siskon kanssa eilen Maarianhaminasta Viking Gracella Turkuun, josta junalla Karjaalle, VR:n korvaavalla bussilla Helsinkiin ja sporalla kotiin. Perillä oltiin vasta ennen puoltayötä, kaupat oli kiinni, joten iltapalaksi sai mussuttaa laivalta ostettuja Dumleja..

Ilmeisesti sama painajainen toistuu aina kun tuun vähän pidemmältä reissulta himaan. "(Hamsterini r.i.p.) Caramel  onkin edelleen elossa ja se on asustellut todella todella likaisessa häkissä ilman mitään huolenpitoa. Mennyt niin huonoon kuntoon, ettei ole oma itsensä. Virkeä, mutta väsynyt. Oon unohtanu koko kaverin, eikä se siitä enää toivu." Mulla on hamsterinhäkki edelleen keskeisellä paikalla huonetta, aikalailla siinä kunnossa mihin asukas sen jätti. Ja ruokaa ja mökkejä. Uus tyttö tulee vasta kun on varmaa, etten enää osastolle palaa.

Oon niin turhautunu tähän lemmikittömyyteen, että aamuseitsemältä heräsin lukemaan eläintenhoitokirjoja odotellessani, että lähikauppa kymmeneltä aukeaa ja saan haettua aamupalaa.
Kävin myös kiertämässä lelukauppoja etsien Lunalle uusia palloja... Heh! Haetaan koiraneiti toisen siskon luota torstaina ja sitä odottaakin täällä todennäköisesti hyvin mieluisa yllätys:


Hello Kittyjä pallohullulle

Painosta sen verran, ettei ole laskenut. Läskitys vaikkei pitäis. Tiistaina poli.

16 kommenttia:

 1. No niin, tervetuloa kotiin ja stadiin vielä kertaalleen! ;)

  Sinulla kävi kyllä tosi hyvä munkki säiden suhteen, siellä saaristossa seilatessa! Parempaa tuskin olisi voinut tilata! Toivottavasti porukoillasi jatkuu nuo hyvät säät, minne ikinä matkaansa vielä jatkavatkin... Hiukan on ukkosen jyrinällä uhattu, mutta toivotaan ettei iske kovasti eikä pahasti; silloin on kyllä varmaan kurjaa, ja pelottavaakin, olla vesillä...

  Huonompi tuuri teillä siskosi kanssa kävi sitten paluumatkan suhteen, kun VR keksi taas vaihteeksi lakkoilla, ja jouduitte vielä korvaavaan bussiin... Ja kun huusholli oli vielä safkaton, ja sunnuntaina kaupat aukeaa vasta myöhemmin, niin - joo - varmaan oli pinna hiukan kireällä pikkutunneilla...

  Ja sitten vielä tuo vainoava hamsu-painajainen. :( Kyllä Sinun tosiaan täytyy taas jossain vaiheessa uusi kaveri saada. Mutta first things first. Jos osastolta paikka irtoaa niin ensin sinne.

  Vaan sitä ja uutta tyttöä odotellessa, ei muuta kuin Lunan kanssa palloilemaan! :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa, ja tsempit tiistaina polille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonnakin jouduttiin Karjaalla vaihtamaan bussiin, kun juna ei tullut perille asti. Mutta eipä pitäisi helsinkiläisen valittaa, tänne kun pääsee kuitenkin suht helposti ;)

   Poista
 2. Mä näin pitkään tollasta samanlaista painajaista sen jälkeen, kun meidän koira lopetettiin. Se olikin siis muka vielä hengissä jossain ja odotti, mutta kukaan ei ollu pitäny huolta siitä... Ne oli aina tosi ahdistavia ja surullisia unia, mut jäi lopulta pois, ilmeisesti sain jotenkin käsiteltyä asian ja hyväksyttyä, ettei toinen tuu enää takas. Pitää vaan muistaa surra eikä haudata tunnetta pois, muuten se palaa just unissa vainoamaan.

  Tsemppiä kaikkeen ja myös syömisjuttuihin! Pidä pintasi❤ Mieli tulee perässä kun keho menee edellä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kuvitellu jo päässeeni yli. Vaikka vielä vähän aikaa sitten osastolla kuvittelin, että se puhu mulle yhen taulun kautta ja näin sen jos en räpyttänyt silmiä. Hoitaja vaan katto, että mitä mä yksikseni naureskelen..

   Poista
 3. Kiva kun pitkästä aikaa taas kirjoitit, olinkin jo miettinyt mitä Sinulle nykyään kuuluu.
  Hyvä ettei paino ole laskenut ja että reissu meni hyvin!
  Kirjoitathan taas pian ;>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitan kun on kirjoitettavaa ja kone käytössä :)

   Poista
 4. Siis ymmärsinkö mä nyt oikein että hamsterisi kuoli koska laiminlöit sen hoidon??? Jos asia on noin niin sun ei tosiaankaan pitäis ottaa mitään eläintä koskaan!! HYI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ymmärtänyt oikein: lainausmerkeissä oleva kirjoitus kuvaa UNTA (painajaista), jota Noora näkee useasti...

   Poista
  2. Salmari sen sanoi. Ja "kiitos" Anonyymi kommentistasi, tuliki oikein hyvä mieli!
   Luulen, että Karkki oli onnellinen hamsu prinsessalinnassaan, koska sillä ei häiriökäyttäytymisiä ollut. Herättyään se aina odotteli luukulla, että päästän sen juoksemaan ja kun ikää tuli, muuttui se myös seurankipeäksi sen sijaan että olisi ollut aina omilla tutkimusmatkoillaan :) Piikille se piti lopulta viedä, kun ei enää ruoka maistunut... Edelliset hamsut on kuollu luonnollisesti pesäänsä.

   Täältä eteenpäin voi satunnaisesti lukea myös hamsun kuulumisia.

   Poista
  3. Jos asia olisi ollut niin kuin sen ymmärsin niin ei mun kommentin tarkoitus tosiaankaan olisi ollut sulle hyvää mieltä tuottaakaan. Mutta hyvä että ymmärsin väärin, ikävää jos pahoitit mielesi, anteeksi.

   Poista
 5. uii söpöjä palloja :D taitaa lunakin ilmeisesti melkoinen pallohullu sitten olla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallot pallot pallot ja oravat <3 x))

   Poista
 6. On ollut mukava lukea juttuja ja kuulumisia matkan varrelta ja ennenkaikkea, että olet päässyt turvallisesti kotiin. Nyt on varmasti mukava rentoutua himassa, vaikka hamsteri painajaisia tulikin. :D Mukavaa lakanutta viikkoa ja tsemppiä politapaamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli tuosta yo anon kommentista ja häkin osittaisesta siivoamisesta niin paha olo ja ikävä Karkkia, että kahden vuoden tauon jälkeen kävin vetämässä pienen juoksulenkin. Ja sit oonki vaa maannu sängyn pohjalla. Että se rentoutumisesta.
   (huoh, että jaksan jauhaa yhdestä jyrsijästä :DD)

   Poista
 7. Ääk ihanii palloi ^^ kaikkee hyvää sulle, toivottavasti jäi hyvä mieli reissusta:)

  VastaaPoista