2014/07/27

Days of Future Passed

En oo saanu viime päivinä julkaistua mitään kirjoittamaani. Kaikki tekstit on siirtyny Bloggerin luonnoksista tietokoneen omiin tiedostoihin. Tuntuu, että oon ajatusmaailmaltani jotenkin taantunu. "En ansaitse, en osaa, ei huvita, pakko".  Seuraavaksi jotain katkelmia viime päiviltä kuitenkin:

Torstaina 24.07.
Mä. Olen. Epäonnistuja.
Eli helvvvv(!!!) tuhosin hetken mielijohteesta kuntoutusosastomahdollisuuteni nyt kesän jälkeen. Oikeesti, miks ei voi nähdä päivää pidemmälle? Poltin, mikä tarkottaa mun tilanteessa positiivisia vielä kuukauden päästä. Ei ssstna, vihaan itseäni.
Terapia meni mun mielestä ihan pyllylleen tänään. Väittelyä siitä, kuinka mulla on tai ei oo anoreksiaa. En tainnu sanoo mitään positiivista koko 45min aikana. Tuli ilkee olo kun väitin vaan vastaan. Uskon siihen mitä sairaus sanoo. En oo lihava, nään sen joistain valokuvista, mutta koostun kokonaan rasvasta. Joten mä en tiedä kaupungilla kävellessäni kumpaa hävetä: läskejä vai luita? No nyt lähen ainaki Mayayalle häpee luitani.

uudet tyypit on jees

Perjantaina 25.07.
Hups! kello on kuus illalla ja oon nukkunu koko päivän. Toisaalta valvoin koko edellisen yön, Kallio ei nuku, että kai reilun kuuden tunnin päikkärit on ok. Nyt viel dogi ulos, safkaa ja nukkuu. Helppo päivä, mut koira-allergia on peestä.

Joo ja onko pakko oksentaa, kun sen lopettaminen on joka kerran jälkeen vaan vaikeempaa?! Sinne meni sekin hyvä jakso.

web-kamerahomoilua

Lauantaina 26.07.
Laiskotti, mut käytii superpiskin kaa uimas Rajasaaressa kolmatta kertaa tällä viikolla. Alkaa näyttää siltä, että sinilevälautat saavuttaa rannat ihan pian, joten tais olla tän kesän vika meriuinti. Harmi, koirabiitsi on kyl niin kiva. Luna luulee olevansa matkoilla bussissa sylikoira, ai että märkä yheksän kilonen haisuli, pakko se on nostaa syliin ku vaa koheltaa lattialla, eikä pysy penkin alla. Helpompi kanssamatkustajille.

koira söps, minä vamma
// Tänään sunnuntaina:
Kävin viel eilen näkee Emmii ja Jennaa puistos, huh kuin kuuma auringossa! Ja kyllä syömishäiriöinen toisen tunnistaa, kun juoksin erään ystävättären kiinni ;)) Parin minuutin moikkaaminen vaihtui puolen tunnin kuulumisten vaihtoon jalkakäytävällä.

Siskon pitäis tulla tänää hakee toi pölymoppi. Mitenköhän sitä selvii ilman koiraa? Se kun on pakottanut mut aamusin ylös sängystä.
Mut jee, ei kai täs mittäääää!

18 kommenttia:

 1. Uutta tsemppii kehiin! Oot ihana tyttö :))<3

  VastaaPoista
 2. Ootko aivan varma että polttelu näkyy muka KUUKAUDEN päästä vielä??
  Eikä siihen oo kaikkia kikkoja miten saa sillee että sitä ei näy? Joku sitruunojen syönti tms :D kokeilimisen arvosta jos haluut kuitenkin takasin sinne??

  Oon miettiny pitkään että millasessa kunnossa sun hampaat on? Oksentelu kun aika hyvin pilaa ne. Ite en oo oksennellu vuosikausiin, mutta hampaat on silti kokoajan hajoamis tilassa, vituttaa niin sairaasti. Kai se kiille tai joku kärsi niin paljon tai jotain.

  Hei mut tsemppiä nyt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ainakin näkyy tosi pitkään, viikkoja kuitenkin. Eikä noi konstit tietääkseni kauheasti auta..
   Etuhampaat on vähän lohkeillu, ja hampaita muutenkin vihloo herkästi. Hammaslääkäriin en oo kehdannu mennä moneen vuoteen, vaikka pitäis.

   Poista
 3. Tsemii ja rentoo fiilistä sinne<3 ihanaa kun veit hauvaa uimaan ^^ meiän koira inhoo vettä, se on nii neiti… :D

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nessa vei vaihteeksi jalat suustani.

   Poista
  2. Minäkin söisin jalkani jos saisin tietää, mitä Vanessa sanoi :-o

   Poista
 5. Tulipas surku fiilis tätä lukiessa...
  Mutta yritetään nyt kuitenkin vaikka väkisin nähdä jotain valoa...
  Toivotaan, ettei tuo yksittäinen polttelu sittenkään näkyisi enää kuukauden päästä, tai jos vaikka näkyisi, niin k-osasto ei kaatuisi yhteen kesäiseen retkahdukseen. Sillä ei enempää retkahduksia, eihän? Terapeutit ovat ammatti-ihmisiä. Eivät mene rikki väittelyistä ja negatiivisuus-puuskista. Siellähän ne tunteet nimenomaan pitää ja saa purkaa. Mutta niin perus-kiltti ihminen kuin Sinä olet, niin ymmärrän että saattoi tulla ilkeä olo. Mutta ilkeä et ole - ikinä. Hyvä, että sait nukuttua perjantaina - vaikkakin päivällä! Pääasia että sait ja saat levättyä. Ja vielä noista sinilevistä; alkuviikko painiskellaan vielä helteissä, mutta jos ennusteet pitävät kutinsa loppuviikosta jo viilenee, ja sen myötä ehkä levätkin pysyvät aisoissa. Joten meriuinnit Rajasaaressa eivät ihan välttämättä ole vielä menetettyjä...

  Toivottavasti saat pian pölymoppisi taas visiitille (ja allergia pysyy aisoissa)!

  Parempia fiiliksiä tulevalle viikolle! Virtuaalihalit! <3

  VastaaPoista
 6. ei näy polttelu kuukauden päästä, kannabis näkyy vain parista päivästä viikkoon (itsellä oli myös huumeseula ennen osastoa). voit halutessasi käyttää myös netistä löytyviä "kikkoja" jos huolettaa, mutta kuukauden jälkeen ei millään näy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukauden jälkeen kyllä millään näkyy ihan ihmisestä riippuen! Enkä mä noihin "kikkailuihin" (oiskipoiski, mikä nostalgia tuosta sanasta.... not!) rupee, ku oon luvannu olla rehellinen. Eikä nekää varmoja konsteja oo.

   Poista
 7. Haluisitko takaisin sinne kuntoutusosastolle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluisin. Tai sit oon vaan niin laitostunu, että kuvittelen siitä olevan jotain apua.

   Poista
 8. Mä olen entinen huumeiden käyttäjä ja mulla on THC näkyny parhaimmillaa 3kk. Mut aktiivista polttelua oli tietysti takana aika pitkäki jakso..

  VastaaPoista
 9. Hei! Luin ekaa kertaa sun blogiis ja ymmärrän täysin miltä susta tuntuu. Kun mulla oli anoreksia ja olin joku saman painonen ku sä nyt nii tunsin itteeni nii lihavaks. Mut älä luovuta kun mä paranin ja saavutin normaalipainon katoin mun vanhoja kuvia anoreksia ajoilta ja olin ihan että "miten vitussa oon voinu nähä itteni läskinä tuolloin" Mä lupaan kun susta tulee normaalipainoinen alat nähdän totuuden. tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki katon vanhoi kuvii enkä voi ymmärtää miten oon voinu nähdä niin väärin. Vaikken edellenkään totuutta kunnolla nää..
   Hymähdytti tuo "ymmärrän täysin". Ehkä osan tai melkein kaiken, toisten ajatuksia on vaikea lukea, vaikka ne olisi kirjoitettuna nettiin.

   Poista
  2. Kyypakkaust naamarii ni vitut mitää näkyy. Ja vihreet teetä paljon plus vettä.

   Poista
  3. En mä täällä voi kirjoittaa ostaneeni kyypakkausta, ku hoitajat stalkkaa >:---B

   Poista