2014/07/20

Runnin' Back (Getting Fat)

Yhy yhy yhyy, jaksan valittaa turhasta. Päässä pyörii sh-ajatukset ja aivot on itsevihaa täynnä. Mun elämä on niin täydellistä kun mahdollista. Hah! Millon mä vaihdoin tän esitysvaihteen taas päälle?

Yöt valvon, päivät valvon. Hoitaja soitti, että labrat on viitearvojen ala- ja ylärajoilla, ali ja yli. Kiinnosta yhtään, koska fyysinen olo on hyvä. Muka osasto, jos en suostu syömään rautaa purkista. Samana hemoglobiini on pysyny kohta pari kuukautta ilman rautojakin.

Onks lautasellinen höyrytettyä kukkakaalia, punajuurta ja porkkanaa lounas jos sekaan lisää vähän maitorahkaa ja aurajuustoa? Ilmeisesti se riittää, koska painoa tulee vaan. Huolimatta siitä, että kävelytän koiraraukkaa, kunnes se ei enää jaksa ja ukkosen jyrinän jälkeen jatkan matkaa yksin. Mut sain luvan liikkua kunhan en juokse. Eikä kunto riitä juoksemiseen, joten ei huolta. Yritin kyllä.

Pähkinät on liian hyviä, mutta jäätelöstä on tullu kielletty. Kateellisena katson ihmisiä värikkäine vohveleineen ja jädepalloineen rannassa. Lohduttaudun sillä, että saan syödä vielä iltapalaa illalla. Vasta tyhjään vatsaan saa syödä, joten kerralla tulee vedettyä kunnon satsit, että energiatarve täyttyy...

No joo, mut meil ollu Lunan kaa kivaakin. Hassuu miten se haluu olla koko ajan näköetäisyydellä. Se saa mut raivon partaalle, kun ei suostu kävelemään, mutta jaksaa kyllä juosta pallon perässä. Matkasyöppö. Koira-allergia puhkeamassa uusiksi, kun aivastelen Ladyä rapsuttaessa ja sen nukkuessa vieressä? Toivottavasti ei.

Pitäis kuulemaa olla ylpee näistä läskeistä. Rasvaprosentti varmaan 90%, ja indeksi hurjat 15.5. Mahdollistaa lukion jatkamisen. Jaksan kyllä muutenkin, se on vaan tahdonvoimasta ja opiskelutaidoista kiinni. Kukaan ei näytä huomaavan, kuinka ahdistavalta koulun alottaminen monen vuoden tauon jälkeen tuntuu.

Tekis mieli hakee kaupasta siideriä, mut äsken lähti mukaan vaan maitoa ja mehua äitille, sekä jätski tälle läskimahalle. Ja sit ihmetellään kiloja.. luoja

12 kommenttia:

 1. Vie ajatuksesi aktiivisesti pois sh:sta! Ja jepp, opiskelun jatkaminen tauon jälkeen ON iso muutos. Voithan ennakoida ja pehmentää laskua selaamalla opiskelumatskuja ja -tekniikoita jo nyt etukäteen. Virtuaalihalaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heinäkuun pidän vielä totaalista lomaa. Silti painajaiset ahdistaa. Mut yritetään!

   Poista
 2. Noniin, noniin... Läskiä kropassasi ei - edelleenkään - ole grammaakaan, eikä ole koskaan ollut. Ja kyllähän Sinäkin sen tiedät. Eikä mikään ruoka ole Sinulle kiellettyä. Yritä tapella noita ajatusvääristymiä vastaan. Ja yritä, Ystävä rakas, nukkua - yöllä tai päivällä - kunhan nukut! Univaje aiheuttaa mitä oudoimpia ajatusviritelmiä ja -vääristymiä. Kaikki alkaa kiertää kehää... Pian on veto kokonaan pois. Ja nappaa nyt ihmeessä sitä rautapilleriä purkista, jos sillä vältät osaston!

  Nyt kaappaa koiruli kainaloon ja salli itsellesi aimo annos karvakuono-terapiaa!
  (Toivotaan todellakin, ettei ole allergia puhkeamassa.)

  Ja jonkin sopivan, hyvin nukutun yön (mieluiten) jälkeen voisit suunnata tulevan opinahjosi opon pakeille, jotta yhdessä tuumin voisitte yrittää laatia sopusuhtaisia suunnitelmia kouluun paluun suhteen.

  Voimia uuteen viikkoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läskiä on, mutta lihasta ei löydy. Nukkuminen onnistuu kun ottaa lääkkeitä yli sovitun määrän. Opolle on tarkotus mennä jossain välissä elokuuta, ajattelin alottaa matikalla (ja ehkä äikällä).

   Poista
  2. Oothan tietoinen, että Ketipinorin (etkös sitä käyttänyt?) nukuttava vaikutus vähenee tietyn määrän jälkeen? Eli välttämättä sen liikapopsiminen ei oikeastaan hyödytä tuota sun ongelmaa. Kantsii kysyä lääkäriltä, josko se voitaisi vaihtaa johonkin muuhun, jos ei tosiaan toimi siinä tarkoituksessa, mihin se on määrätty.

   Poista
  3. Mulla meni joskus 400mg illassa (Zzzz..), tällä hetkellä 50mg, joka ei tunnu vaikuttavan ollenkaan...

   Poista
 3. Voi Noora<3
  Varmasti sh-ajatukset pyörii päässä tosi usein mutta oot edistynyt nyt niin huonosti etkä saa luovuttaa! Oot antanut mullekkin hirveästi voimaa jatkaa tätä taistelua ja mä tuun täällä perässä ja otan sut vielä kiinni! :---) Kiloja on vaan yksinkertaisesti PAKKO tulla lisää että saa sen paremman elämän jonka me kumpikin halutaan.
  Voimahalit, kumpa voisin jotenkin helpottaa sun oloa mut en vaan taida pystyä siihen millään keinolla. Mutta usko pois, kaikki vielä helpottuu!
  Pinja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo luovuttamassa, nyt vaan on ollu vähän huonompi viikko henkisesti. Pakko jaksaa, kyl tää täst.

   Poista
 4. Ja mikäköhän mun logiikka taas oli? "lihon kun säilytän jäätelöä pakastimessa"... -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää kuules syödä sitä jäätelöä! Se on sulle nyt tällä hetkellä elämän eliksiiriä niikuin kaikki muukin ruoka.
   Mäkin syön ihan hirmusti jäätelöä, syö säkin! :)

   Poista
  2. Pingviini Toffee Räpylä tuhottu!

   Poista
  3. Hyvähyvä! Hei sunkin täytyy alottaa sama jäätelöhaaste ku mulla! Mä kirjotin lapulle kaikki jäätelöt mitä en oo koskaan maistanu sen takia ku oon pelänny niiden kalorimääriä mut nyt tänä kesänä päätin et tesmaan niistä jokaista! Ja oon edistyny huisin hyvin ;) Listasin melkeen 40 jäätelöä mitä oon aina halunnu maistaa mutten oo vaan koskaan maistanut.

   Mäkin söin pingviinin toffeeräpylän alkukesällä, mut vähän petyin ku se oli nii pieni :D

   Poista