2014/07/19

Black Dog Friday

Me ollaan Lunan kanssa vietetty suurin osa ajasta kahdestaan. Tästä tuleekin hyvin koira- ja kuvapainotteinen postaus :)


Mä en nukkunut toissayönä juuri ollenkaan (niinkuin tällä viikolla on tupannut käymään), joten kävin ennen aamuseitsemää kiusaamassa koiraa sohvalla. Siskon luona se ilmeisesti saa oleilla missä vain, sillä sohva oli ennen kielletty paikka. Pari tuntia makoiltiin myös mun sängyssä kylki kyljessä ennen kun käytiin aamupissalla ja syötiin.


Ennen puoltapäivää lähdettiin sporalla keskustaan hakemaan Mustista&Mirristä uusia nameja, sekä Iinaa, Tiiaa, Anaa ja Viliä vastaan rautatieasemalle. Koirien ensikohtaaminen oli aika äänekäs, mutta tulivat onneksi hyvin toimeen. Lähdettiin Eiranrannan koirapuistoon lähinnä napsimaan kuvia ja juttelemaan. Koirat ei paljon toisistaan välittäneet ja ne oli ihan mahdotonta saada pysymään paikoillaan samaan aikaan.

Vili ja Luna lääh lääh ♥

Ana piti pölyhuiskaa, söpöiset


viuuuuu.....


Oli sumuista, mutta lähdettiin vielä Café Caruselin terassille välipalalle. Itse söin vain mehujään, koska kotona odotti jo lounas. Koirat hengailivat kiltisti Iinan tuolin alla.


Neiti pääs kahlailee ku oli kuuma
 Meidän piti Lunan kanssa kävellä alle puolen kilometrin matka kotiin, mutta se halusikin muiden perässä bussiin, joten ajettiin pari pysäkkiä kun muut jatkoivat matkaansa Kamppiin.
Tein nuudeli-wokkia ja vuokrasin Elisa viihteestä Varjojen Kaupunkien ensimmäisen osan, olen lukenut ilmestyneet kirjat ja elokuva oli niihin verrattuna aika pettymys.

Lähdettiin hetkeksi pihalle riehumaan uuden pallon kanssa. Koira oli läkähtyä, joten palattiin pian takaisin sisään.Mä käväisin kaupungilla etsimässä Greyn Anatomian yhdeksännettä tuotantokautta ja löysinkin sen Anttilasta 15eurolla. Ruokakauppaan täydentää Lunan raejuustovarastoja ja hakemaan omiakin eväitä.


Iltalenkiks me hidasteltiin vaan lähipuistossa. Koira halus välttämättä tyhjään koirapuistoon, joten käytiin sielläkin hetki seisoskelemassa.

 Lunalle on tullut n. kilo ylipainoa, joten me alotetaan nyt Ladyn kanssa laihdutuskuuri ja lähdetään tonne ulkoilmaan käppäilee. Koiranomistaja kuittaa.

19 kommenttia:

 1. Oi että, ihania koiria on ilo katsella ;3

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti laihdutuskuuri koskee kuitenkin vain koiraa eikä sinua ;D Sillä sä tarvitset painoa lisää, et todellakaan yhtään pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks ei ite tarvii laihduttaa. Huh, kuolisin jos joutuisin juoksemaan pallon perässä kuin Luna :DD

   Poista
 3. Hanki netflix? Tulee halvemmaksi kuin vuokraa leffoi ja ostaa tuotantokausia;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katon Grey'sejä jo kolmatta kertaa, joten kiva kun ne on dvd:llä :D Ja kun en leffojakaan oikeestaan kattele, niin... tulis kalliimmaks!

   Poista
 4. Mukava postaus! Ootkl muuten päässyt viiltelystä jo eroon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku alle kahden kuukauden tauko on ollut viiltelyssä - yhtä pitkään kun oksentamisen kanssa.

   Poista
  2. UPEETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Poista
 5. Kyllä koiruuden kelpaa, kun saa tavata kamuja, ja mamma jaksaa juoksuttaa puistoissa ja rannoilla... Mutta taitaa, tosiaan, tuon tumman ja tuuhean turkin kanssa olla aika kuumat kemut näinä päivinä... Vaan ei tuo pörröpää näytä minun silmissä kyllä yhtään ylipainoiselta. Ihan normikokoiselta. Sanoisin että hyvillä mielin ruokaa vaan kuonoon, niin koirulille kuin koiranomistajalle! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on karva päässyt pitkäksi kesätrimmin jälkeen, kohta ois uusi aika varattava. Eikä Luna lihava ole, rodulla vain on taipumusta ylipainoisuuteen, joten tuskin sitä ylimääräinen liikuntakuuri haittaa - kunhan ei keskipäivän helteessä joudu juoksemaan ;)

   Poista
 6. Luna kyllä niin söpis <3 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on Ü
   Ootan jo, että Aada tulee Stadiin, vois olla hyvät kaverit!

   Poista
 7. Suloinen koiruli ja ihanan kuvapainotteinen postaus. Olet taas jaksanut nähdä vaivaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva välillä kulkea kameran kanssa :)

   Poista
 8. Voi Luna on söpö koira ^^ toi yks juoksukuva on paras;D ps. kuulostaa et sulla menee ihan hyvin siellä, hyvähyvä !! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira onneksi on rytmittänyt sen verran päivää, että pysyy järjissään. Ja seuraakin on aina kun sitä kaipaa :))

   Poista
 9. Kivoja kuvii (: onko sun kaveritkin lesboja jos saa kysyy? :> Oon itekin ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla aika paljon kavereita, jotka ei ooo heteroita.

   Poista