2014/07/17

I'm Bored, You're Amorous


Takana parin tunnin yöunet jos sitäkään, ei oo oikeen nukkuminen onnistunu viime aikoina (paitsi toissayönä, kun otin ketipinoria nelinkertaisen annoksen..) Päiväunien ottaminen ei onnistu. Eikä alkoholi auta unettomuuteen, eilen kun pyörähdettiin pitkästä aikaa DTM:ssä. Skumppa tais olla osalle vähän petollista, mut oli kiva nähdä ihmisiä, laulaa karaokea ja tanssia. Miks mut saa niin helposti houkuteltua mukaan?

selkeetäskumppaa.jpg
Tänään en ole tehnyt sen ihmeempiä, katsellut liian monta jaksoa Greyn anatomiaa - 8. kaudessa mennään - lukenut kirjaa pihalla ja käynyt yksikseni lounaalla tyhjentämässä sushibuffetin kasvissusheista. Ehkä lähden vielä Hietsuun ottamaan aurinkoa ennen terapiaa, joka on vasta seitsemältä. Luna haetaan illalla ja oonkin tässä kovasti yrittänyt sopia koiratreffejä kavereiden kanssa.

epätoivoista itsensä rusketusta
Polilla tiistaina ei ollu mitään tärkeetä. Koko menomatkan mietin vaan kuinka huonosti ja p******tä kaikki on, mut perillä sain ihmeellisesti skarpattua. Hyvin mä oon loman ajan kuulemma pärjänny. Labroihin määrättiin ja eilen ekg:ssä nolasin itseni kun jouduin jonkun aikaa miettimään että mikäköhän se mun henkilötunnus olikaan...

Viikon opetus: Vaikka arpien kohdalla kädessä ei ole tuntoa, ei kannata testata sitä tumppaamalla tupakkaa ranteeseen. Tulee nimittäin ällö ruma vesikello, vaikkei sattuisikaan >:----(

5 kommenttia:

 1. Haha, mietiskelen täs just et miten helvetis saatii toi tupakka tumppaus idea :DD ei kyl ollu millän tavalla järkevä testi ;P t. spurgu (ja ylpee siitä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poltin kai vahingossa kämmenselän ja sit ku oltii aiemmin kelailtu tota arpien tunnottomuutta, ni sain loistoidean :'---D Viisasten touhuu ayay..

   Poista
  2. Joo ja sit piti viel kaiken lisäks kokeilla monta kertaa, huhhuh :D

   Poista
 2. Havaittavissa hiukan matalapainetta...? Vaikka kivaakin on ollut. Unettomuushan tekee olon jokseenkin tahmeaksi... :( En tiedä laitettaiskos unettomuuden piikkiin, vai sen, että olet todellakin saanut rentouduttua lomallasi, kun sotu pääsi - hupskeikkaa - unohtumaan... jospa päädyttäisiin positiivisuuteen ja jälkimmäiseen? ;) Toivottavasti Luna piristää mieltäsi! Ja lähipäiviksi on sään puolesta luvattu ihan korkepainettakin, joten uudet pallot kehiin, ja suuntana vaikkapa Hietsu ja hiekkaleikit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdus tais johtua extra-ketipinoreista... Tuo koiruli nukkuu vaan, kun ite valvoin taas lähes koko yön :|

   Poista