2014/07/23

Are You Gonna Eat That?

En oo ruokapäiväkirjoja täällä julkaissut, koska en harrasta moisia. Yritin kuitenkin miettii tän päivän syömisii ihan paperilla, kun olen ollut suurimman osan ajasta menossa. Onko tarpeeks, liikaa? Nälkäsingaalit eivät toimi, joten syömisten väliin saattaa jäädä huomaamatta useampi tunti, kunnes tajuaa pakottaa itsensä ottamaan jotain. Jokaista juomista en viitsinyt merkitä, mutta Fun Lightia ja Cokista meni päivän mittaan, koska vesi on pahaa.

08.15 kaurapuuroa, jossa ½dl pähkinöitä ja 1dl raejuustoa, päärynä, teetä ja maitoa

11.00 7up freetä ja hupsista! meniki aika monta läkerol dentsii :---o

12.00 punajuuri (joo, kyllä, kuorittu, kypsä, ei purkista)

Yhden jälkeen koiran ulkoilutusta Rajasaaressa (eli beachilla makoilua) Mayan kanssa ja ärsytti kun ei tajuttu ottaa eväitä mukaan!

15.30 nuudeleita ja ~10 ruusukaalia, mantelimaitoa (laiska, en jaksanu käydä kaupassa tai laittaa kunnon ruokaa!)

17.30 kesän toka kioskijäätelö: päärynäpallo (aito vohveli ofc!) Huomasitko, Rella, puhuin sun päälle vähän väliä :DD

20.00 kotiin päästyä janojuomaksi lasi soijamaitoa

21.45 lääkkeet alas normi-lehmänmaidolla ja iltapalaksi banaanijäätelöä* purkkipersikoiden (jeh....) kanssa, kaksi riisikakkua Oltermannilla

* Banaani"jäätelö"
Tää on kai joku tän hetken trendiresepti, joten pikanen kertaus niille, jotka ei tiedä. Panaanit pakastimeen ja  blenderillä soossiksi. Ite tein kahdella banaanilla ja söin persikkakuutioiden kanssa. Maapähkinävoi on kyllä makuna ykkönen!

- pilko 1-2 (kypsää) banaania siivuiksi
- viipaleet pakastimeen 1-2 tunniks
- sekoita blenderillä banaanit pehmeäksi massaksi
( itse lisäsin myös soijamaitoa, koska banaanit oli (taas) liian jäässä )
- sekaan esim.: maapähkinävoita / vaniljauutetta / keksinmuruja / pähkinärouhetta / suklaata / hedelmiä ja marjoja / mitäikinäkeksii
näyttää pahalta :----(

Katso aina syödessäsi Greyn Anatomiaa, jää koukkuun, ja huomaa että tuotantokaudet loppuvat kesken, koska olet katsonut niitä parhaimmillaan kaksi viikossa!

8 kommenttia:

  1. Greyhin jää todellakin koukkuun, katoin ysikauden melkein kahessa päivässä nyt :D Harmi kun ei oo sitä kymppiä vielä dvdllä! :)

    VastaaPoista
  2. Noh... melko hintsut on eväät... Kannattaisiko Sinun käydä ravitsemusterapeutin pakeilla laatimassa jonkinnäköinen ateriasuunnitelma, tahi ottaa käyttöön jokin vanha, joka Sinulla jo on? Näin tuon banaani"jäätelö"-reseptin lehdessä pari päivää sitten; taitaa tosiaan olla joku tämän hetken trendijuttu. ;)

    VastaaPoista
  3. OMNOM jätskiiiii :D ahhaha, huomasin! Oli mukavaa .)
    Rella

    VastaaPoista
  4. Voi kamala! Tossa ei ole edes puolia siitä mitä sun kuuluisi syödä!!!! Nyt pikaisesti ravitsemusterapeutille vähän saamaan järkeä noihin sun syömisiin.. Missä kaikki kunnon ruoka jota kuuluu syödä?? Huhhuh että järkytyin ja tulin surulliseksi ruokapäivyristäsi :-((
    Kyllä sun täytyy nyt alkaa kunnolla syömään että joskus pääset tuosta oravanpyörästä pois. VÄHINTÄÄN 2000 kaloria päivässä tarvitsisit.. Enemmän vaikka sitä jäätelöä sitten jos ei kunnon ruoka maistu.

    VastaaPoista
  5. Liian vähän! Aivan liian vähän. Nyt nopeasti ruokavalioon lisäksi juustovoileivät (ruisleipä voilla, muutamalla juustosiivulla ja kurkkusiivuilla olisi paljon parempi lounas, kuin punajuuri), soijarouheet/tofut, maitorahkaa/jogurttia/lisää raejuustoa. Ja kaksi lämmintä ruokaa päivässä! Kasvikset on tosi jees, mutta ne tarvitsee jotain protskulisää. Ja sitä proteiinia kunnolla, että lihakset voi hyvin. :)

    Mun lemppari välipala/ruoka on mansikanmakuinen proteiinijauhe tehtynä 4dl:aan täysmaitoa ja pari palaa ruisleipää juustolla ja paksuilla kurkunsiivuilla. Nam. :)

    VastaaPoista
  6. Syöt iha liian vähän :----( sun pitäis oikeesti syyä hirmusti enemmän. Mä syön aina kaks lämmintä ruokaa päivässä sekä aamu, väli ja iltapalt ja eilenkin vedin viis jäätelöä... Mä en pärjäis jos en sais kahta kunnon ruonaa ja lisäks välipaloja ja tietenkin jäätelöä.. Nyt vaan Noora reippaasti lisää ruokaa nassuun! Huomaat pian ettei siitä oo yhtään mitään haittaa vaikka lisäisitkin paljon enemmän päivän syömisiisi. Nyt täytyy oikeesti tsempata ettei tuu takapakkeja! Tsempit ♡
    Pinja

    VastaaPoista
  7. Saanko käyttää banneriasi lempiblogi postauksessa ? :)

    VastaaPoista