2014/09/01

30 Pieces Of Silver

Mua alko ahdistaa vaaleanpunainen hiusväri, se on liian kesäinen ja pirteä! Haloo, syksy tulee ja kaikki uppoo synkkyyteen, myös minä. Mazenus, masennus ...joten, hiukseni vaihtoivat väriä alkuviikosta hieman harmaammiksi!

Ostin Cybersopista aitohiusta joskus heinäkuussa kun olin vielä varoissani. Parii eri pituutta, eli Remy aitohiusta 613# ja samasta kaupasta shokkiväriä, jolla sais vaaleimmasta sävystä hopeamman. Lisäksi käytin Silver color maskia, Crazy colorin silveriä ja hopeashampoota.


Oon tässä värjäyksen jälkeen kuukauden ajan irroittanut klipsejä ja ommellut hiuksia yhteen, koska päähän ei yksinkertaisesti mahdu ~10 kilpsinauhaa kerrallaan. Nips naps. Oon hiukan hidas, hommassa kesti kun mietin minkä pätkän voi kiinnittää mihinkin.


Yritin tossa yks päivä ottaa kuvia itsestäni (eli uusista hiuksistani) pihalla. Ja kas kummaa, siihen törmää naapurin setä, joka kertoo eteenpäin, että siellä se tyttö ottaa ittestään selfieitä... Etkös sä asunu hetken jossain muuallakin? Ja onko sulla joku hätänä kun näytät niin surulliselta? Hiukan hävettää, vaikka totta se on.






Oon kyl vähän laiska käyttää näitä pidennyksiä. Hiukset kihartuu latvoista nykyään niin paljon, että joka päivä pitäisi suoristaa. Aikaa ois, muttei kiinnostusta. Lisäksi pidennysten sävy on vähän keltaisempi kuin omien hiuksien, joten vielä pitää etsiä oikeaa sävyä.

Ja kynsien pureskeleminen on huono tapa, kun on vihdoinkin saanut noi kasvamaan. Ää--ääää----ä.
Sopiiks nää yhtääN? Ja septum on "mahtavat" 1.2mm, koska meinasin ottaa sen pois, mutta ei pystynyt!

18 kommenttia:

  1. Ai kauhee kun töksähtää rumasti tuo omien hiustes raja. Enkä nyt tarkoita väriä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tjep, siksi onkin ollut pipo päässä. Ei sovi näin kostee ilma pidennysten kaa ku oma tukka kihartuu heti latvoista :/

      Poista
  2. Onpas kiva toi sun nykyinen väri! :)

    VastaaPoista
  3. Miten sait vaaleanpunaisen pois omista hiuksista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kuukauteen värjännyt hiuksia, joten väri kului pois. Helpompi homma kuin ylläpitäminen :D

      Poista
  4. Mun mielestä ainakin ihan upeat c: tosta oikeiden hiusten laineikkuudesta tulee sellanen söpö hattarapää-efekti

    VastaaPoista
  5. Voi mä jotenkin tykkään tosta miten sulla kihartuu oma tukka !! mulla oli ennen luonnonkihara mut nyt ne on suoristunu, voi kun tulis se tukka takas;D, ps. ihanainen vaalea nyt sulla ^^!! kaikille ei sovi esim se vaaleenpunanen niin hyvin mutta sulle kyllä sekin sopisi:)

    VastaaPoista
  6. Niskasta tulee tollaset randomhiukset :D hyi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten nää anonyymit jaksaa valittaa ihan ihme asioista? Mitä tarkoittaa "randomhiukset"? xDD Ihan käsittämätöntä, turhaa paskanjauhantaa.. Huhhuh

      Poista
  7. Ootko miettiny koskaan, että kerrostaisit vähän noita pidennöksiä kans? Ei näyttäs sit noin selkeesti feikkijatkolta. Mut kivan värinen sun oma pää nyt! :)

    VastaaPoista
  8. Tosi upeat hiukset! Hopeasta tulee helposti harmaa, mutta sinun hiuksissasi hopea todella näyttää itseltään. :D

    VastaaPoista
  9. Mäkin haluun hiustenpidennykset! Must tuntuu et mul on tosi vähän omaa tukkaa päässä :/ Mut pitääks sit värjätä oma tukka samalla ku muutenhan ne on eriväriset ku pidennykset?
    pinja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ostat aitohiusta, voit värjätä pidennyksiä mahd lähelle omaa hiusväriä :)

      Poista
  10. Tuo hopeinen sävy sopii Sinulle kyllä tosi hyvin! Ja älä huoli, jos et aina jaksa pidennyksiä laittaa, sillä lyhyt versio kihartuvine latvoineen (älä suorista!) on vähintään yhtä nätti! Kivat on myös vaatteesi kuvissa!

    Olipas symppis setä, joka pöllähti pihalle... Olethan Sinä usein kuvissakin hiukan surusilmä, vaan löytyyhän sitä kaunista hymyäkin - alavasemmalta! :)

    Joo, se on syyskuu - syksysyksysyksy... Ei auta... :( Mutta hei, loppuviikolle on luvattu jotain pientä lämpöpiikkiä, ja jonnin verran sitä mollukan paistettakin. Eli nautitaan siitä! :)

    VastaaPoista
  11. Oi osaisinpa minäkin käyttää pidennyksiä! Ihanat!

    VastaaPoista