2014/09/28

You Look Good In My Shirt

Edellisessä postauksessa yritin luvata juttua parista uudesta ostoksesta. Päädyin eilen kävelylläni keskustaan ja, hupsista, shoppailemaan. Oon ollu reilun kuukauden En osta uusia (tai käytettyjä) vaatteita -linjalla. Pitikin mennä sortumaan, mutta niinhän siinä käy kun uskaltautuu vaatekauppaan sisään. Ja kun pikaisesti laskeskellessa H&M:n "osta 50€:lla, saat 10€ alennuksen"-kampanjan ansiosta tuotteet sai -20%:lla.

Tykkään suunnitella asukokonaisuuksia, joten mukaan lähtikin aika hyvin toisiinsa sopivia vaatteita.



hame, neule ja housut: H&M
kengät: Spirit Store (vanhat)

Noi kengännauhat ei sovi yhtään, joten älkää kiinnittäkö huomiota. Haluisin ihan hirveesti valkoset maiharit ja nyt kun sanoin sen ääneen mä varmaan seuraavaksi tuhlaan loput rahani kenkäkauppaan.

Mulla on ollut nyt parina päivänä pidennykset päässä kun ne ovat vihdoin kutakuinkin samaa väriä omien hiusten kanssa. Uskalsin myös kuoria pari lävistystä pois, mutta septumia tuli niin kauhee ikävä kun se oli jonkin aikaa poissa, että oli pakko runnoa kun meni vielä läpi.




huivi: Monki

Oon halunnu tämmösen ihanan pitkän huivin syksyksi. Harkitsin ensin tekeväni itse, mutta tajusin etten saisi sitä todennäköisesti valmiiksi ennen ensi kesää. Osastolla joskus oli aikaa neuloa ja teinkin itselleni pari huivia ja pipon. Mulla on kuitenkin laatikossa edelleen myös yksi keskeneräinen työ parin vuoden takaa, joten uutta en aloita!


testikuva itselaukaisimella nro 1.

Hyvää sunnuntaita kaikille, meitsi vois mennä pikkuhiljaa nukkumaan! Jospa huomenna sais usutettua itsensä koulujuttujen pariin kun en ole niiden suuntaan taas sormeani liikauttanut. Maanantain ruotsintunneille pitäis jaksaa tehä pari harjoituskoetta, ja edellisen postauksen kommenteista päätellen mulla on taidoissa vielä suuria aukkoja sanajärjestyksen kohdalla :'--D

29 kommenttia:

  1. Oot tosi kaunis, mutta kamalan laiha. Liian laiha... Mutta tiesit sen varmaan itsekin jo. Niin ja sulla on ihana tyyli! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tiesin kyllä, näen ja tunnen sen jossain määrin itsekin. En pidä luisevasta olemuksestani, mutta se ei tee syömisestä yhtään sen helpompaa.

      Poista
  2. Oih ihana asukokonaisuus! Onko tuossa hameessa nuo henkselit ja paidassa tuo lepakko(?)kuva?
    Pakkopakko mennä itsekin varmaan shoppailemaan hooämmälle, sen verran lujaa kolahti uudet vaatteesi!

    VastaaPoista
  3. Hieno asukokonaisuus ja ihana reppu! Edellisen postauksen negatiivisestä vireestä huolimatta on ihana huomata, että sinulla on silti tarmoa, intoa ja tahtoa päästä eteenpäin. Pidä sama vire päällä! :) Mukavaa sunnuntaita sinullekin!

    VastaaPoista
  4. Ihana asu !! 8--) och tsemppen för svenska kurssen !! Haha en osaa yhtäänXD

    VastaaPoista
  5. Ootko sä koskaan miettinyt, että voisit opiskella vaate- tai esim. hiusalaa ammattikoulussa? Sun monestakin postauksesta on tullut sellainen olo, että voisit viihtyä sen tyyppisissä kouluissa, vaikka sitten joskus "isona" haluaisitkin tehdä muuta... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oishan se jännää, mut en oo moneen vuoteen uskaltanu leikata muiden hiuksia. Tää mun touhu on tämmöstä itsensä mieliks näpertelyä ja laittautumista, harrastus. Toimin itselleni koekaniinina :--D Perspektiivejä ja värisävyjä.

      Poista
  6. Minkä pitunen oot? Näytät jossain kuvissa ihan hirrmu pitkältä! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 166cm, mut tennareis on vähä korkoo että johtunee siitä.

      Poista
    2. Hoikkuuskin saa ihmisen näyttämään pidemmältä! Silloin kun olin alipainonen minua luultiin kuvien perusteella aina vähintään 170 -senttiseksi, vaikka olen alle 160 cm. :D

      Poista
  7. Sulla on ihan käsittämättömän kauniit silmät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti selata ylös katsomaan kuvista että miltä mun silmät näyttää. Kiitos!

      Poista
  8. Kimppaan iiinaa !! Susta olis ainesta stylistiksi! Sulla on silmää ja persoonallinen tyyli! Olis hyvä tehdä tulevaisuudessa sellaista mistä tykkää ja nauttii!!! ;) :)

    VastaaPoista
  9. voi että oot kaunis ! <3 oon kateellinen.(:

    VastaaPoista
  10. Oot todella kaunis! tsemppii kokeisii =) t. spurq

    VastaaPoista
  11. No nyt ei voi kyllä muuta kuin lyöttäytyä köörin jatkeeksi ja hehkuttaa... Siis todella nätti tuo hame+neule-kokonaisuus, ja silmiin pisti täälläkin oitis, että batman himselfhän se siinä rinnuksilla komeilee... ;) Onko hameen+neuleen sävy muuten luonnossa tuon ykköskuvan sininen? Kun muissa kuvissa sävy on tummempi. Valotus näyttäisi kirkkaimmalta tuossa ykköskuvassa... Kivat on henkselitkin. Ja pikkuruinen kaulakoru. Ja tykkään tuosta ykköskuvan kampauksesta (vaikka puoli päätä onkin piilossa ;)). Kun vielä viininpunainen/violetti kuuluu omiinkin suosikkeihin, niin eihän tässä voi muuta kuin istua ja ihastella ja ihmetellä kokohelahoitoa! Ja kaikki mätsää niin täydellisesti kauniiden sinisten silmiesi kanssa! Nyt kun saisi vielä lisää sitä fyllinkiä lahkeisiin, niin avot, siinä meillä neito kauneimmillaan! :) Pirtsakkaa uutta viikkoa Nättimys! ♥♥♥

    VastaaPoista
  12. Hei, tää ei nyt liity aiheeseen, ja ymmärrän jos et haluu vastata, mut kysynpä kuitenkin kun itseäni asia huolettaa omalla kohdallani...
    Onko sulla ollut kuukautiset pitkään pois, ja onko siitä tullu jotain seuraamuksia? Mulla ei ehtineet kuukautiset koskaan alkaakaan, ja nyt 18-vuotiaana viis vuotta sairastettua alkaa jo vähän huolettaa... Lääkärit sanoo, että BMI pitäis saada yli 16 tai alottaa pillerit, mut pillereitä popsimalla antaisin tavallaan itselleni luvan olla alipainoinen, mikä ei ole tavoitteeni...
    Onko sulla millasia oireita alipainoisuudesta? Sydänoireita, raajojen sinerrystä, muistiongelmia, huonoa verenkiertoa tms? Onko lääkärit kommentoineet niitä mitenkään?

    Ps. Ja ihana hame. Pakko käydä kai henkkamaukassa ostoksilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On varmaan ollut noita kaikkia. Tähän paskatilaankin vaan ikävästi tottuu, eikä oireista osaa olla huolissaan, vaikka ekg:stä näkyisi sydämen lyövän omiaan.. Menkat mulla on tullu tosi alhasessa painossa aina, mutta nyt ehkäisyn lopetettuani ei oo kuulunu.

      Poista
  13. Olet kyllä äärettömän kaunis! :)
    Miten oikein meikkaat siun silmät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä vain yläluomen rajaus + ripsari. Ehkä jotain vaaleeta luomiväriä.

      Poista
  14. Luoja oot kaunis. Pidä tuo look kaikinpuolin. Paitsi painoa lisää. ;)

    VastaaPoista
  15. Moi!

    Mitä huuli"punaa" sulla noissa? oot kaunis vaikka siis lisäkilot kaunistaiski viel enempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkivoidetta, kuten yläasteen lissuilla aikoinaan.

      Poista
  16. Mikä kengänkoko sulla on?
    Mulla ois kaapin perällä yhdet käyttämättömät valkoiset pohjepituiset maiharit. :)

    VastaaPoista