2014/11/12

Don't Tell Nobody

Alan jo huomata, että aliravitsemus vaikuttaa.. Oon ollut suorastaan psykoottinen, kehitellyt mielessäni kaiken maailman salaliittoteorioita. En voi kertoo niistä, ettei mua huomattais poikkeavaks. Tiiä onks tää totta vai... Maanantaina nuorisoasemalla varmaan vähän ihmetteli kun kysyin juoko se vettä. Ku ei ihmiset ees ite tiiä onko ne aivopestyjä. Luottaa vaan että kaikki menee saman kaavan mukaan ja se on ok. Muka normaalii syödä lihaa, toisii elävii olentoi.

En jaksanut mennä tänään ruotsin tunnille. Tein mä läksyt, mut jäinki sitte nukkuu. Jos ei ookkaan niin tärkeetä saada kymppii joka kurssista?

Käytiin Sallan kanssa lounaalla Yamatossa. Sushi on aina niin hyvää ja tuolla on ihan kattava valikoima kasvisversioitakin! Lisäksi tempuraa, omnom! Varsinkin ne bataatit! Mietittii, et pitäis ostaa friteerauskeitin.


Huomenna ois poli kuukauden tauon jälkeen. Siitä suoraan Järvenpäähän isovanhemmille syömään ja Haloo Helsingin konserttiin. Perjantaiaamuna pitäiski olla sitten lentokentällä seitsemältä, koska lähdetään koko perhe Roomaan. Faija täyttää 50-vuotta ja juhlitaan niitä Italiassa. Siskoilla on poikaystävät mukana, joten tullee yksinäinen reissu.


Kaikki postauksen kuvat on instagramista, koska oon niin laiska. Jääkaapista löytyy nutreja iltapalaksi (pak-ko). Niitä puuron kanssa. Kohta siis iltapalalle! Kaurahiutaleet loppu, joten 4-viljaa tai leipää. Epäilen, että vanhemmat kuiskii musta keittiöistä, mut se voi olla vainoharhaisuutta. En tiedä.


En oo jaksanu viime päivinä mitään. Maanantaina kävin pankissa ja äidin kanssa syömässä. Tiistaina tuntui ylivoimaiselta raahata itsensä terapiaan Espooseen. Junassa oisin voinu vaan jäädä nukkumaan penkille. Suihkussa oon käyny varmaan yli viikko sitten... en ees muista milloin. Aineenvaihdunta on niin sekaisin, etten hikoile. Ei kukaan huomaa. Kohta meen... Pakko elää tätä "elämää".

19 kommenttia:

 1. Oot niin kaunis ;__;

  VastaaPoista
 2. Syö. Kyl se siitä.

  VastaaPoista
 3. Huhuh oot pimee.

  VastaaPoista
 4. Noora... Jos ajatukset alkavat mennä ihan levottomiksi & mahdottomiksi ja olo psykoottiseksi, niin älä hyvä ihminen lähde sitä salailemaan! Nyt kun vielä tiedostat tilanteen, niin hae apua. Aivan varmasti löytyy jokin lääke, joka helpottaa totaalisen epärealistiseksi meneviä ajatuskulkuja. Aliravitsemus teettää mitä kummallisimpia ajatuksia, ja ensisijainen lääke on tietysti ruoka. Mutta koska ruoan vaikutus on suhteellisen hidasta, ja nuo ajatukset ovat aika akuutteja, niin jokin pilleri olisi varmasti paikallaan... Sinulla on hurjasti kivaa ohjelmaa tiedossa lyhyen ajan sisällä. Toivottavasti fysiikkasi kestää ja ajatukset todellakin pysyvät koossa. Toivoisin kovasti, että jo huomenna polilla pystyisit avautumaan tilanteestasi. Jos saisit jotain pika-apua tulevien päivien koitoksiin... Mukavaa mummeilua Järvenpäähän ja sen jälkeen HH:n konserttia (ota rauhallisesti siellä lavan edessä, ettet ihan oikeasti pökerry...). Mutta ennen kaikkea: Ihanaa Rooman-matkaa Sinulle ja koko perheellesi (etenkin päivänsankarille)! Ikuinen kaupunki on upea, kuin myös koko-hela Italia!
  ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 5. vaikuttaa hätähuudolta tämä. muista, että jos tuntuisi että parempi jo heti jonnekin osastolle, ei ole väärin pyytää apua suoraan. vihjeitä ei ehkä ajoissa ymmärretä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskalsin polilla osittain avautua. Kuulemma ihan normaalii täs painos. Pitäis vaan saada syötyy enemmän. Ruoka on aina ratkasu kaikkeen..

   Poista
  2. Mitä sitten odotit vastaukseksi? Tiedät itsekin, että Auroora on oikea osoite, jos et kotona pärjää.

   Poista
  3. Aurora ei oo oikee osote, jos haluan saada syötyä edes tämän vähän mitä kotona saan alas.

   Poista
 6. Ohhoh, nyt on kyllä sekavaa tekstiä! Ei vaikuta hyvältä...

  VastaaPoista
 7. Paljon tsemppejä ja voimia. Ja Rooma on ihana! Colosseumin metroasemantakana on sellanen asuinalue "Monti" missä on kaks upeeta vintagekirpparia (ei ees kauheen kallis, riippuu tietty vähän) ja se alue on muutenki ihana eikä niin turistien valtaama, joten kartta käteen vaan jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 8. Mites pyyhkiiii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa tosi hyvin! Oon Italiassa ja tänäänkin söin lounaaksi kokonaisen pizzan! Seurata voi paremmin Instagramin kautta :)

   Poista
  2. Upeeta!!! Jatka samaan malliin!

   Poista