2016/07/04

Provinssi 2016

Palasin eilen kotiin Seinäjoelta kolmen päivän juhlimisen jälkeen. Olin ensimmäistä kertaa Provinssissa ja reissu oli aikamoinen kokemus telttailuineen ja festarialueineen. Vesisateesta ja puhelimen akun huonosta kestosta huolimatta oli tosi kiva loppuviikko, ja syömisetkin sujuivat puolihuomaamatta kaiken muun hälinän ohessa. Joten turhaan stressasin sitäkin.

Lähdettiin Joonaksen kanssa jo keskiviikkona ajamaan autolla kohti Törnävänsaarta. Alkoi tosi lupaavasti, kun ei ensin meinattu löytää parkkipaikkaa ja sitten tajuttiin, että meidän parkkis aukeaa vasta ekana festaripäivänä. Lähempänä puoltayötä saatiin kuitenkin kamat raahattua ja teltta pystytettyä kavereiden viereen Camp Provinssiin.

kokonainen parsakaali on hyvä matkaeväs :'D


Sää oli tosiaan tosi vaihteleva ja mukaan varaamalleni kertakäyttösadetakille löytyi turhan paljon käyttöä. Meidän telttakin oli ties kuinka monta vuotta vanha, joten mun jesaripaikkailuista huolimatta vikana yönä tuntui kuin olisi nukkunut uima-altaassa.


Aivan leirintäalueen vieressä oli kauppa ja pizzeria, joten evääksi saatiin muutakin kuin ylihinnoiteltua festariruokaa. Yhdestäkin kojusta ostin tofu-wokkia ja puolet tofuista oli korvattu soijapaloilla.. Välimäen pasta oli kuitenkin kuulemma hyvää. Tän kesän karjalanpiirakkakiintiö tais tulla täyteen ja sipsejä oli kaupan käytävät niin täynnä (tai sen verran kuin olutlavoilta jäi tilaa), että pakkohan niitä oli ostaa useempaa makua!



Nightwish, Rammstein, Disco Ensemble, Pää kii, Mokoma, Sanni, Vesala, Antti Tuisku... Noin muutaman mainitakseni.


Täytyy myöntää, että kolmea päivää kauempaa ei olisi enää jaksanut. Kotimatkalla ei ollut kovin kehuttava olo. Pikkuisen olin kateellinen takapenkkiläisille, jotka vetelivät sikeitä, sillä itse en osaa liikkuvassa autossa nukkua. Pysähdyttiin Hesessä, jossa itse söin vain kinuskipehmiksen, sillä olin jo aiemmin matkalla syönyt mozzarellasalaattia ja yli jääneitä eväitä. Kotiin pääsin vasta lähempänä yhdeksää, eikä varmaan koskaan ole tuntunut niin hyvältä päästä suihkuun kaiken mudassa rämpimisen jälkeen!


Perus festarireissu siis! Kiitos kaikille, joiden kanssa törmäiltiin :)

10 kommenttia:

  1. Hemmetin väsynyt mutta onnellinen, niinhän se yleensä menee hyvien reissujen jälkeen. Ihana kuulla että sulla oli kivaa, kurjasta säästä huolimatta. Eks se oo muutenkin vähän semmonen festarien perus sää että sataa vettä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä aurinkokin sen verran näyttäytyi, että sain vähän väriä pintaan. Joten perus festarisää tai sit mieli vaan toimii niin, että muistaa helpommin tunnin sateen vaikka loppupäivän porottais :D

      Poista
  2. Kiitos myös sulle! Kiva kuulla että nautit festareista. Teit munki festari kokemuksesta triplasti paremman =)

    P.S. Benji-hyppy jäi välii tällä kertaa, mut täytyy kyl ehdottomasti viel palata siihen asiaan. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos nyt ensi alkuun riittäisi ihan Linnanmäen laitteet :P

      Poista
  3. Se on kyllä niin perus, että meilkein parasta reissussa on se, kun pääsee kotiin suihkuun ja omaan sänkyyn nukkumaan. :-D Vaíkuttaa olleen tosi hauskat festarit (tosin ens vuonna tulet sitten Prideihin :-P)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulen tulen :--3 En ennen kesää ees tajunnut, että tapahtumat menee päällekkäin...

      Poista
  4. Ihana postaus!! :D Tota rammsteiniä ois ollu tosi cool mennä kuuntelee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli jo toka Rammstein :D Diggasin täl kertaa paljon enemmän ku kolme vuotta sitten, vaikka oli suunnilleen sama show.

      Poista
  5. Ootko vielä alipainon puolella?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, sellaset viisi kiloa vielä puuttuu.

      Poista