2011/08/21

Flea Market Montgomery

Perjantai meni kivasti puistoillessa. Alkoholia pitkästä aikaan! Kun tuli kylmä, lähdettiin Mamaan, josta me kyl ehdittiin poistua jo ennen kun loput pääs paikalle. Yöks päädyin Ankun luokse, vaikka piti mennä himaan. Viimeisellä bussilla ajelua, rakkaan vieressä nukkumista ja aamulla söpöjä rottapoikia ja Voicea.

Tänään käytiin rakkaan vaimoni (voisin oikeesti ottaa ton naisen vaimokseni!) kanssa kirpparilla. Mulla tarttu mukaan seuraavan laisia vaatteita ja alle kympillä vielä kaikki!


siniliila ruutupaita


valkoinen kasettihuppari

pinkki mekko, jossa leopardikuviota

lasten haalari, mutta kun meni päälle niin olihan sekin pakko ostaa :')
Nyt illalla alko taas ahdistaa, en yhtään tiedä mikä, mutta ahdistaa kuitenkin. En saa edes kiinni tästä tunteesta, on vaikeaa kun joku pyytää kuvailemaan. Rintaa puristaa, joka paikka turtuu, istun jännyttyneenä eikä mieleen mahdu mitään muuta kuin ahdistus. Kävin ulkona polttamassa tupakan, ei auttanut. En tiedä mistä ajatus tuli päähäni, en mä ees polta nykyään edes kännissä. Ehkä viiltely auttaisi, mutta kun en halua enempää jälkiä. Pää sekoaa. Huomenna saan polilla toivottavasti avattua tätä sekasotkua.

2 kommenttia:

  1. Toi pinkki mekko on ihana! Ja sopii sulle aivan tosi hyvin <3

    Jaksuja sinne!

    VastaaPoista
  2. kiipeilijä: Pinkki mekko on ihana, mutta tarvitsisin pienen lihotuskuurin ennen kuin voin käyttää sitä. Ei nimittäin meinaa pysyä ylhäällä :D

    VastaaPoista