2011/08/04

This PictureJäätiin siskon kanssa kahdestaan kaupunkiin. Vanhemmat ja nuorempi sisko lähtivät vielä pariksi päiväksi purjehtimaan ja jättivät koiran meidän hoidettavaksi. En ole suunnitellut päiviksi mitään, tulee siis olemaan rentoa kotona oloilua. Ei pakkoliikuntaa, ulkoilua vain koiran kanssa.

Leikkasin hiuksia vähän lyhyemmiksi. Harmittaa kun ne ovat vain tuollainen ohut rätti päässä, mutta hiusten oheneminen oireena on kai vain kestettävä. Vähän nuo ovat myös edelleen keltaiset, mutta blondausoperaatio jatkuu vasta myöhemmin.

Paino tippunut taas alle neljänkympin, mutta ehkä mä saan sen taas ongittua sieltä.

7 kommenttia:

 1. kävin katsomassa irti minusta -näytelmän, jonka päähenkilö oli noora niminen anoreksiaan sairastuva tyttö. Tarina kertoo kuinka myös äiti ja sisko kärsii ja sairastuu masennukseen. Yhden sairaus repii koko perheen. Näytelmä oli koskettava ja ahdistava ja voin suositella sitä.

  VastaaPoista
 2. Blondit hiukset sopii sulle!
  Voi ongi se paino takaisin. Liian pieni aikuiseksi :(

  Rentoja päiviä!

  VastaaPoista
 3. ihana kuva toi viimenen :D
  älä anna painon tippua, Gea tavoin pyydän onkimaan sen painon takaisin :D

  VastaaPoista
 4. ihanan ruskettunut oot <3 ja nt helvetti ongit sen painon sieltä ylös takasin, u can do it !! sun pitää tulla mun tsempattavaks koska mulla on nyt semmonen asenne että PERKELE mähän en tätä jaksa enää. terve elämä kutsuu, tällä kertaa OIKEASTI. heeeei ja tuu huomen meidä kaa mamaaaan !!! :-----------)

  VastaaPoista
 5. kuinka pitkä muuten oot ? liian pieni olet joka tapauksessa! ethän anna sen painon enää tippua :<

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille :>
  Anonyymit, pitäis käydä katsomassa se näytelmä, kiinnostais kovasti. Kuulostaa niin tutulta toi "noora niminen anoreksiaan sairastava tyttö". Pituutta on 165cm.

  VastaaPoista
 7. Ihana, ihana tuo alimmainen kuva <3

  Tunnelma, joka kuvasta tulee on, että vaikka tuuli on riepotellut, niin kaiken takaa katsoo selviytyjän silmät.

  Elämä heittelee.

  VastaaPoista