2013/02/04

Far Away

Tää alkaa vihdoin tuntua kodilta. Oon saanu muutettuu jo melkeen kaikki mun vaatteet, vielä tarvis tavaraa seinille ja jotain hyllyjä ja kaappeja. Eilen haettiin myös Caramell tänne ja olin matkalla ihan paniikissa, että hamsteri jäätyy pakkaseen tai jyrsii tiensä ulos pahvilaatikosta. Se kuitenkin vipelsi uudessa kodissa onnellisena, joten ei se kai kauheasti järkyttynyt.

Ruokavalioni koostuu nykyään melkein pelkästä popcornista :D Kävin eilen parhaan ystäväni kanssa leffassa ja illalla oltiin vielä murun kanssa Apassionata-hevosshowssa. Molemmissa syötiin poppiksia ja sitten vielä iltapalaksi, hehs. Noei, kyllä minä muutakin syön, tässä juuri meikkaillaan, ja kohta ollaan lähdössä syömään.

Värjäsin hiukset taas mustiksi, nyt saan käytettyä klipsipidennyksiäni.

Tuntuu vaan niin epätodelliselta. Että en asu enää kotona ja saan olla rakkaani kanssa koko ajan. Vaikka kun arki taas alkaa, voi tulla vähän yksinäistä kun tuo on päivät koulussa ja itse olen sairaslomalla. Yritän varmaan aikatauluttaa päiviäni ateriasuunnitelman mukaan: viisi ateriaa päivässä. On myös hyvin aikaa käydä kävelyllä ja tutkia "uutta" ympäristöä.

12 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen postaus <3 Aamu alkoi hyvin tätä lukiessa :)

  VastaaPoista
 2. Voitko laittaa kuvaa uusista hiuksistasi :3

  VastaaPoista
 3. Ihanalta kuulostaa!! <3 Voitko laittaa kodistanne kuvia? Olisi kiva nähdä! :) Hali! <3

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavaa! Kuulostaa siltä, että alat oikeasti elämään sitä normaalia nuoren naisen elämää ilman sairauden sanelemia pakkoja! Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 5. Sun tekstejä on nykyään ihana lukea kun niin positiivista tekstiä! :)

  VastaaPoista
 6. ihana kuulla et sulla menee nykyään jo hieman paremmin. <3 tsemppiä!

  VastaaPoista
 7. Oon ylpee susta, ja muista positiivinen ajattelutapa! (; Keskity vaikka johonki aivan muuhun, kuin syömiseen, sisutamiseen, kullan kanssa oloiluun, ja kato vaikka jos löydät jonku hyvän harrastuksen mikä herättää kiinnostusta etc.
  Kaikki tämmöset pikkuset asiat auttaa kumman paljon eteenpäin, ja vaikka anoreksia tie on kuoppainen, sä voit laimentaa kuoppien tehoa ajatelemalla, että et sä yhessä yössä sairastunut, ekkä varmasti yhdessä parannu.
  Mut me ollaan täällä aina tukemassa, ja auttamassa vaikkei se paljoa olisikkaan. (::

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä oonki yrittäny keskittyä, mutta ajatukset karkaa väkisin syömisiin :/

   Poista
 8. Laita kuvia sun hiuksista! ja hurjasti tsemppiä aterioihin <3 mihin päin muutitte? siis ei tarvitse sanoa yksityiskohtaisesti, mut helsinkiin? itä,länsi ym? :)

  VastaaPoista