2013/02/25

Tea Time

Microdermal - check. Nyt on liikaa rautaa naamassa, mutta itse tykkään. Maksoi 65 euroa Sörnäisten Lävistysliikkeessä. Oli tosi asiantuntevaa ja mukavaa porukkaa. Eipä oikeastaan sattunut, vaikka silmäkulmaan porattiin reikä ja sitten vielä erikseen asetettiin koru paikalleen. Bling bling! Tehtiin tyttöystävän kanssa myös kolmenkympin Crazy Factory -tilaus: huulikoruja, renkaita, napakoruja, venytyskoruja ja kaikkea mahdollista. Tatuointikuumekin vielä olisi, mutta se saa nyt odottaa.

Oon voinu aika huonosti henkisesti viime päivät. Tekisi vain vetää pää sekaisin, mutta sovittiin kullan kaa, että ainakin tältä viikolta on kaikki päihteet ehdottoman kiellettyjä. Saahan sitä ottaa lasillisen alkoholia tai pari, mutta kun mulla menee aina yli. Nyt siis nollatoleranssi.

Tänään oli perhetapaaminen, mutta siellä ei oikein tullut mitään uutta. Verkostopalaveri on tulossa ensi kuun alussa, siellä puhutaan toivottavasti myös masennuksen hoidosta, joka nyt on jäänyt täysin taka-alalle. Resepti vain käteen ja kaiken pitäisi olla sillä hoidettu.

Ahdistaa kun tuntuu, että oon paisunu ku pullataikina. (Pullia on syötykin ja oksennettu.) Paino oli aamulla 38,7kg, eli painoindeksi siinä neljäntoista paikkeilla. Liikaa. Liian vähän. Liikaa.

Sain muuten mun järkkärin taas toimimaan, salama on edelleen rikki, mutta päivän valossahan ne parhaat kuvat otetaan!

paevan asua

kai mä välillä osaan nauraakin

35 kommenttia:

 1. VOIEI!! Itku tuli kun luin sun painon. Sä oot osastolla pikemmin kun arvaatkaan. Ei ne anna tilanteen mennä niin huonoks et oot sit jo kuolemanvaarassa (jossa edelleen olet!!)Joten syö niitä pullia ja paisu kuin pullataikina, SUN ON PAKKO!! Ellet halua sairaalaa ja olla erossa kullastasi?
  Vastaa tähän kysymykseen; sairaala ja sairaalassa oleminen/syöminen ja lihominen ja kaikki se paska ja kateus ja vertailu ja tylsyys ja epäreilut hoitajat ja osasto täynnä anorektikkoja ja sairaita VAI haluatko olla kullan kanssa kotona nostamassa yhdessä ja viettää ihanaa elämää kunhan saat ittes parempaan jamaan ja jaksat paremmin ja samalla nostaisit vähän painoa omalla toiminnalla eikä muiden (hoitajien) pakottamana ja kyttäämällä mihin sitä voita siitä leivältä pyyhkisi pois... Pilaat elämäsi jos valitset sairauden ja sairaalaan, kohta oon 30 vuotias ja kauhistelet kuinka elämäs parhaat vuodet meni ihan täysin hukkaan.
  Kumpi on parempi vaihtoehto? Haluatko satuttaa rakastasi jolle tämä on varmaan myös aivan sietämätöntä? Koita edes muiden takia nyt nostaa tota painoa, sun pitäis nostaa sitä ainakin 20 kiloa etkä olisi yhtään liian lihava! Mieti näitä asioita aina kun syöminen ahistaa. Niin mäkin teen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä mä kauhistelen sitä kun paino on noussut eilisestä kilon, enkä ees syöny erityisen paljon. Tänään oon siitä huolimatta vetäny ateriasuunnitelman mukaset safkat naamaan. Ahdistaa, mutta pakko kestää.

   Poista
  2. Olet nyt valinnan edessä: kumman kanssa olet mieluummin parisuhteessa, tyttöystäväsi vai anoreksian? Kumpaankin liittyy mukavuusasalueelta poistumista. Ja ensimmäisen vaihtoehdon ohella on mm. itsenäinen elämä, mahdollisuus päästä koulu-ja työelämään, harrastuksiin yms. Jälkimmäistä tuskin tarvitsee esitellä.

   Poista
  3. Oispa vaan "valinta", varmaan haluun olla sairas.. Dippadappa hei!

   Poista
 2. Olet niin pieni... yritä voittaa sitä ahdistusta, ainoa keino päästä eteenpäin. mutta olet kuitenkin tositosi kaunis!

  VastaaPoista
 3. voi ei sulla on ihana hyvmy ! mut oot iha hirmu laiha ! oikeesti. Hirveesti voimia sulle, vaikkei tunnetakkaa :3

  ja ps. jos kiinnostaa saa käydä
  tsekkailee --> http://onlyme-and-my-world.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. hei vähänkö makee tukka sinul! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kidi. Nyt taas pidennykset käytössä!

   Poista
 5. Kuule. Mä tiedän että syömishäiriöstä pääseminen on yhtä ahdistushelvettiä. Mutta siitä helvetistä pääsee irti vaan kun kohtaa ahdistuksen silmästä silmään ja TAISTELEE!

  Mut ihan oikeesti. Sä oot ihan järkyttävä näky. Kuitenkin, sä et tule pitämään sun kultaas enää kauaa, se ei kattele tota sun ja sairauden pelleilyä. Sun tyttöystävä oikeest ansaitsis niin paljon paremman elämän,oikeesti. Se että sä aiheutat valtavaa kärsimystä itselles sä aiheutat vielä suurempaa kärsimystä läheisilles. Sun pitää hyväksyä tää tosiasia: sun tyttöystäväs ja perhe vai anoreksia ja masennus. Päätös on sun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä häilyn siinä päätöksen rajamailla, vaikka tiedän täsmälleen mitä haluan: terveen elämän. Mä yritän muiden ja itsenikin vuoksi, oon vaan heti ihan pelko perseessä jos paino on heilahtanu ylöspäin. Tiedän, että sitä pitää nostaa, se vaan on pahinta mitä mulle anoreksian mielestä voi "tapahtua". Mä säälin kultaani kun se joutuu kärsimään mun takia, mutta meillä molemmilla on ongelmamme ja yhdessä me niistä selvitään.

   Poista
 6. Tosi hyvii kuvia susta :) Oot tosi kaunis ku hymyilet! Voimia parantumiseen. Tunnen Ankun sen verran hyvin ja tiiän ettei se susta nii helpolla luopuisi,ei koskaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin, oon löytäny oikeen kultakimpaleen <3

   Poista
 7. Voi pikkunen sä oot ihan liian pieni :( sun täytyy alkaa syömään, muuten sä oot oikeesti kohta taas sairaalassa... Oot niin kaunis ja ihana tyttö, en haluu että sulle käy joku päivä vielä huonosti... Koita jaksaa, joohan? <3

  VastaaPoista
 8. Voih sä olet niin laiha, sellainen miltä haluisin näyttää! Hirveää alemmuudenkompleksi ;___;
  Mitä ajattelet pulleista ja sinua isommista ihmisistä? Ajatteletko että he on inhottavia läskejä? ettet halua ikinä olla samanlainen? Olisi jees jos vastaisit=)
  Voimia xx!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet vähintään yhtä sairas mieleltäsi. Säälin sunlaisia tyttöjä, jotka hakevat taukoamatta thinspiraatiota ja näkevät anoreksian millään tavalla positiivisena asiana. Kehtaatkin vielä tulla tänne kertomaan että tuon kokoinen ihminen on hyvännäköinen. Omaa elämääsi pilatessa teet samaa myös muille. Anteeks nyt Ariela-tyttönen mutta vituttaa tollanen täysin ajattelematon käytös, vaikka rankkaa sullakin varmaan on. Jos nyt sun mielestä anoreksia on millään tapaa hyvä juttu, niin voin sanoa että mielesi muuttuu pian.

   Poista
  2. :D Ja Mua anonyymi vituttaa, anteeksi vain, tämöset kommentit jonkun toisen blogissa. Tuu vaan rauhassa sanomaan sairaaksi mun omaan blogiin. ^_^ tervetuloa...!
   Ei tarvitse sääliä kovaan ääneen Mua nooran ihanassa blogissa..-.-

   Ei Mua hävetä yhtään sanoa kaunista nooraa esikuvakseni. :D

   Ja kommenttini oli nooralle suunnattu, eikä nooran lukijoille...-.- kiitti&kuitti.

   Poista
  3. En mä yleensä ajattele, että "toi ihminen on läski", mutta välillä kun näkee kunnolla ylipainoisen ihmisen herää päässä kysymys, että miten joku itsensä voi siihen kuntoon päästää, ja että toivottavasti musta ei ikinä tule samanlaista. En silti arvostele ihmistä ulkonäön perusteella.

   Poista
  4. Älä nyt kiihdy sentään, sitä tässä vähiten tarvitaan. Surettaa kun syömishäiriöt usein vahvistuu toisten kannustamisella eikä kukaan ikinä tee asialle mitään.
   Joka ilta mietin että mitenhän sillä Nooralla menee, toivon että hän on hengissä. Kyllä tässä on nyt niin monella huoli, jopa mulla, vaikka en tunne ihmistä muuten. Ei tarvita yhtään takapakkeja enää, vaan eteenpäin menoa, kohti paranemista.
   kiitos vaan ja kuitti munkin osalta, ja Nooralle menestyksekästä kevättä!♥
   t. Sama anonyymi

   Poista
  5. nouyn kommenttiin viitaten - samallalailla kun ylipainoisista ihmisistä ajatellaan, että miten he "ovat päästäneet" itsensä siihen kuntoon? niin monet ajattelevat myös selkeän alipainoisista ihmisistä.

   Toisesta ihmisestä kun ei voi tietää, että mitä se ulkokuori pitää sisällään...

   Poista
  6. Tarkoitin lähinnä ihmisiä, jotka eivät pääse kilojensa takia edes sängystä ylös. Kuka heille kantaa ruokaa, jotta he saavat säilytettyä massansa?
   Vaikka joo, aina säälittävää tää alipainoisuuskin. Mikä ajaa ihmisen siihen kuntoon, että löytää itsensä ruumishuoneelta?

   Poista
 9. Heiii,hieno juttu toi päihteettömyys. tiiän että se helpottaa hetkellisesti( siis se et on pää sekasin). mut se myös estää paljon hyvää tapahtumasta. alkoholihan (puhumattakaan muista aineista) estää endorfiineja vapautumasta jne. varmaan sen tiesitkin. ja hienoa myös se, et jo tuohon masennusasiaan alettas tarttuu kans! nyt nainen tsemppi päälle sen alkottomuuden kans ja huomaat siitäki jo varmasti eron itsesi kanssa :) ajatukset selkenee paljon, ja melko lyhyessä ajassa.hyvähyvä! go on, kyllä sie pärjäät ja pystyt kun haluat! ota vaikka motivaatiokuva omasta kullastasi taskuun,ja pidä sitä aina mukana.ja aina sittenkun se ahdistus tulee,niin katso rakkaasi kuvaa,ja mieti kuinka paljon hänelle tuotat iloa sillä että tervehdyt! ja muista myös se,että teet kaiken ennenkaikkea ittes takia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mua edelleen vähän nyppii että toinen kaataa mun juomat pois sillä aikaa kun nukun - niihin meni kuitenkin rahaa. Enkä ees myönnä että mulla olis päihdeongelmaa, viime viikko vaan meni vähän överiks. Mutta jos kullalla on näin varmempi olo, niin ei sitten säilytetä kotona alkoholia.

   Poista
  2. ei sitä monesti ite huomaakkaan että on ongelma.ja läheiset kun siitä sanoo niin ei usko.

   Poista
 10. Nyt tsemppiä pikkuinen, kohta olet muuten pakkohoidossa ja sitä ei kukaan sinun läheisesi sinulle halua. Koita saada se paino edes sinne neljäänkymppiin, niin olisit vakaammalla pohjalla. Halaus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se taas jo neljääkymppiä hipoo :)

   Poista
  2. Ihanaa! Nyt vain pidät sen siinä, olet sisukas tyttö! <3 Nyt tsempataan molemmat ;)

   Poista
 11. sulla on niin kaunis hymy, kunhan vaan pääsisit näyttämään sitä useimmin nin itselles kuin muillekkin! Tosi paljon tsemppiö sulle <3

  VastaaPoista
 12. Noora: Jätti-voima-hali-rutistus Sulle! Tsemppiä!! <3

  VastaaPoista
 13. Ihan sika makee tukka sulla. <3

  VastaaPoista
 14. Taistele. Olen itse noussut tuosta suosta, se on helvettiä, mutta se on sen arvoista. Ihan oikeasti, paraneminen on mahdollista. On vaan pakko kestää ahdistus. Anna painon nousulle mahdollisuus; jos elämä onkin painavampana kamalampaa, voit aina laihduttaa takaisin. Niin minä ajattelin. En ole ikinä halunnut laihtua takaisin sairaaseen painoon.

  Sä pärjäät kyllä, sussa on sisua. Olet Noora vahva nainen. <3

  VastaaPoista
 15. todella nätti hymy sull <333 :) voimia ja tsemiä! (:

  VastaaPoista