2013/02/24

Please Frorgive Me

Sekouksen multihuipentuma. Ei aavistustakaan mitä viime päivät on tapahtunut. Muisti mennyt, lääkkeiden väärinkäyttöä. Anoa mitä muistan on, että tyttöystäväni kotiin tullessaan kaatoi kaikki alkoholini ja muut pähdyttävät aineet vessasta alas. Olin tehnyt ruokaa ja odotin, että illalla olisimme lähteneet juhlimaan, minä tarjoan. Sekosin sekosin kun monen kympin rahat valuivat viemäristä alas. Viilsin ranteeseeni yli sentin paksuisen viillon ja tyttöystäväni soitti isäni viemään meidät Haarmanniin tikattavaksi.

Jäin nyt yhdeksi yöksi porukoille, toinen vaihtoehto olisi ollut Aurora ja siellä olisin kieltäytynyt syömästä. Olen kuulemma ollun aineissa tiistaista lähtien, en minä vain muista. Olo on itkuinen, miten minä saatan tehdä näin muille. Oksentaa keskelle lattiaa ja odottaa, että joku siivoaa jäljet. Olen maailman kamalin ihminen. Eilen en pystynyt kuin itkemään. Anteeksi kaikille. Kulta sanoi, ettei hän voi ottaa minua luoksensa, ei uskalla. Eikä minuun voi luottaa.

Kaikkein eniten haluan, että olemme onnellisia yhdessä, rakastan tyttöystävääni enemmän kuin mitään ja tuntuu pahalta kun hän ei uskalla olla minun kanssani. Ei ole kuulemma nähnyt ikinä yhtä pahaa viiltohaavaa kuin eilen minun kädessäni.

Totaalinen romahdus sattui kuitenkin vasta kotona tikkauksen jälkeen. Itkin itkin itkin, että minun on pakko päästä kauppaan oksentamaan tämä paha olo pois. Porukat veivät aveimeni ja lukitsivat ovet. Lopulta sukkasiltani lähdin lähi-Alepaan ostamaan mättöä, jotka illalla oksensin. Näin minä puran ahdistustani.

Itken tätä kirjoittaessanikin. Pelkään, että menetän tuon ainoan olennon jota rakastan. Anna anteeksi.

18 kommenttia:

 1. Mä niin ymmärrän :/ mutta mä ymmärrän sun tyttöystävääkin. Miten kamalaa tää on sille. Mietin aina katria. Koska tiedän että menettäisin sen jos jatkaisin sekoilua.. se on mulle kaikist tärkein ja vain mä itse voin päättää mitä tapahtui ja miten mun elämän käy. Kumpa säkin voisit nähdä. Sun tyttöystävä on upea ... mutta häneenkin sattuu. Tiedän ettet tee sitä tahallasi. Mutta toivon että sun tyttöystävä näkee tuöevaosuuden sun kanssa pitkälle nyt se varmasti vain pelottaa :/ mä tiedän että sä voit kääntää kelkkas ja uskoltautua päästämään irti sairaudesta. Koska sen jos minkä mä oon oppinu .. anoreksia ei mahdu parisuhteeseen. Sen tai jonkun on lähdettävä ennemmin tai myöhemmin.

  Haleja rakas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen on lähdettävä, koska mä en kestä ilman tyttöäni. Tänäänki oon vaa itseny sille puhelimeen ja anonu anteeks.

   Poista
 2. Voi Noora! Ota kaikki apu vastaan, mitä vain saatavilla on, mene osastolle, jos siltä tuntuu, ei ole oikein, että joudut rypemään ahdistuksessa ja sitten käsittelemään sitä viiltelemällä ja oksentamalla. Kamala, kamala sairaus! Nyt tsemppiä ja voimaa sinulle pieni! <3

  VastaaPoista
 3. :--( Koita jaksaa.. Tiedän miten hirveä sh on vaikka itse sairastankin vain puhdasta anoreksiaa..

  VastaaPoista
 4. Miten sun pikkusiskot suhtautuu sun touhuun? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskoni eivät ole olleet seuraamassa touhujani, onneksi heillä on omat poikaystävät ja kaverit. Tämä taistelu on minun. Olen hukassa elämäni kanssa ja yritän saada tämän järvestykseen. En voi sanoa voivani hyvin, vaikka niin kaikille päin naamaa väitänkin. En tiedä enää mikä minua voisi auttaa...

   Poista
 5. Oletko sä sairastanut kuinka kauan? :( Voimia, nainen. Oikeesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuudes vuosi taitaa olla menossa.

   Poista
 6. paraneminen vie aikaa. onko sulla kovata paineet että pitäis nyt äkkiä olla yht. äkkiä terve kuin taikaiskusta? anna ittelles aikaa. koita saada sitä ärsyttävää vaakalukua ylöspäin ja sitte koittaa aterioiden välissä keksiä jotain helppoa puuhaa joka vie ajatuksia muualle. Sitte hyväksyy sen että paraneminen on yhtä tuskaa ja uskottelee itteleen että ei siihen ahdistukseen kuole vaikka oikeesti kuoliskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla onneks mitään paineita ole, sairaslomaa on nytkin kirjoitettu kesän loppuun ja sitä voi tarvittaessa jatkaa.

   Poista
 7. Mulla ihmetyttää suuresti,että miten tuota sun ilmeisen pahaa masennusta hoidetaan. pelkillä lääkkeilläkö?? sh:kin voisi hellittää otettaan jos tuota masennusta alkaisi hoitaan enemmän. sekin nimittäin melko nopeesti tappava tauti,jos näin sanottas.itellä tästä kokemusta ihan tarpeeks. on toki sh myös vakava. mut sun teksteistä saa sen kuvan ettei tuota toista puolta hoideta ollenkaan? jospa kysyisit ihan jtn yhdistelmähoitoa, mahdollisimman laajaa kummanki puolen osaamista siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun painoindeksi on kuulemma niin alhanen (BMI 14), että eka pitää hoitaa syömishäiriö. Eli pelkällä lääkityksellä mennään.

   Poista
  2. hurjaa.koska selkeästi se ei riitä. ota kuitenki kaikki tarjottu apu vastaan, vaikka se sitten olisi osastolla. pääasia että saisit hoitoa. mut sehän on tunnettu juttu, ettei täälä saa sh:hon tai masennukseen kunnollista hoitoa.

   Poista
 8. Nyt jumalauta ryhdistäydyt hyvä ihminen, sä päädyt maan alle tota menoa. Jos hyväksyt tän takapakin, niin voit jatkaa sitä entistä parempaa ajattelua ja selvittää välit läheisten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^^samaa mieltä. SYÖ tai pilaat koko elämäsi :<

   Poista
 9. Nyt pää selkeäksi, Noora!! Unohda mennyt viikko ja aloita alkava viikko puhtaalta pöydältä! Ota vastaan kaikki apu mitä tarjotaan! Tee kaikkesi jottet tyttöäsi menetä! VOIMIA!! <3

  VastaaPoista