2014/01/18

Hello Time Bomb

Ajattelin tehä postauksen siitä, kuinka taas hetken mielijohteesta lävistin kasvoni. Onhan mulla ollu jo snake-, spider- ja angel bitesit (kaikki nuo samaan aikaan myös :DD), kulmakoru ja nyt "vaan" vertical labret, microdermal silmäkulmassa ja septum. Tuli olo, että pakko saada lisää läväreitä! Bongasin dahlia bitesit jostain netin syövereistä ja pari päivää (tai alle) harkittuani kaivoin lävistysneulan esiin. Au! Kesäkurpitsa on kaveri. Ja nyt on suunpielet koristeltu. En oo viel päättäny itekää onks ne hienot.

Crazy Factoriinki meni taas liian hintava tilaus, enimmäkseen kyllä venytys- ja napakoruja. Varmuuden vuoks pari palloa, kun ne aina hukkuu.

Kyllä, se sattui, mutta läpi meni 2x
Hampsterin pitäis saapuu helmikuun alussa, semmonen söpö musta-valko laikukas tyttövaava :) Totesin vasta nyt, että oon mä kyllä aika eläinrakas. Hoitajat ja muuthan sitä on jo sanonu useemman vuoden. Itkin osastolla kanaa syödessäni, että oon murhaaja. V luuli, että pilailen. Noen! Hävettää myöntää, mutta joskus veraan lihan syöntiä kannibalismiin :'D Tai siis, lihaa kuin lihaa?

moi oon menos terapiaan
Jaajaa, teitä kiinnostaa kuitenkin eniten syömishäiriö, joten sen pohjalta asiaa:

Terapeutin mielest mul oli marras-joulukuussa hypomaaninen jakso. Tai siltä kuulostaa mun tekemisien yms. perusteella. Tiiä sit mikä sen laukas, masennuslääkkeen nosto? Nyt on kuitenki pari päivää ollu jo jotenki selkeempi olo, ajatukset ei poukkoile aiheesta toiseen puolen minuutin välein. Lisäks puhuttiin, että parin viikon päiväosastojakso vois olla paikallaan. Paino ei oo noussu vuodessa oikeestaan mihinkään, oksenteluu on liikaa, mul ei oo olemassa ees ateriasuunnitelmaa... Tiistaina on hoitokokous, joten aion puhua näistä asioista. Päiväosasto? Tällä kertaa mä oikeesti sitoutuisin hoitoon. Mä. Haluun. Tästä. Eroon. STNA!

Ja mä oon vanha! Ikäkriisi iski reilun viikon myöhässä. Tajusin, että Hanna Pakarinen voitti Idolsin yli 10 vuotta sitten ja mä "fanitin" sitä sillon. Mä olin lapsi, en ymmärtäny englannin kielisiä sanoituksia, mutta osasin ekan levyn sanat ulkoa! Muistan niin selvästi. Ja kun Lordi voitti Euroviisut oltiin purjehtimassa! Siitäkin on kahdeksan vuotta! Mihin mun vuodet on menny? Jotenki jännää ku kaikki menee eteenpäin, koko ajan, sekunti sekunnilta, tik tak..

Öitä! ⊙_⊙ (piiloviesti)!

14 kommenttia:

  1. Äääh, lävistyksiin tulee himo! Kun yhden ottaa, on pakko saada lisää! :D
    Kiva, että hamsteri on tilauksessa, kohta saat taas eläinseuraa.
    Nyt puhut vain suusi puhtaaksi hoitokokouksessa, että saisit kaiken hyödyn hoitotiimiltä irti. Päivisjakso tulee varmasti tarpeeseen ja nyt sulla on asenne kohdillaan. :) Tsemppii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paitsi että kun naama on jo täynnä lävistysarpia, ei tarviis yhtään lisää :D
      Mä suostun melkee mihin vaan, mitä ne polil ehdottaa. Oon saanu vaik mitä etuoikeuksii, mut ehkä vääränlaista apuu väärään aikaan :(

      Poista
  2. Se on kauheeta huomata miten nopeesti aika on menny ja miten paljon on tuhlaantunut aikaa sairastamiseen :--( Mut onneksi on vielä tooooooosi monta vuotta edessäpäin ja ne voi sitten elää täysillä sittenkun paranee! Tsempit <3

    Pinja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä sitä haluu ajatella, kuinka monta vuotta tähän sairauteen on tuhlannut - mutta ylipäätään! Mä voin nukkua ja silti aika vaan etenee. Ja mitä kauemmin täällä on eletty, sitä lyhyemmiltä vuodet tuntuu :--o
      "sittenkun paranee", that's the point!

      Poista
    2. Me parannutaan Noora !!

      Poista
  3. Auts! Noihin lävistyksiin en ota kantaa, itselläni kun ei sellaisia ole, eikä (tällaisena patavanhoillisena) tule! Tai hetkinen - onhan minulla korvikset! Lasketaanko nekin sitten lävistyksiksi?! :D

    Joo... mutta vanha Sinä et millään mittareilla mitattuna ole. Tai jos vielä niin väität, niin minä voin sitten varmaan tässä jo rauhassa raahata luuni hautuumaalle... ;) Vaan se on kyllä ihan fakta, että mitä vanhemmaksi tulee, sen nopeammin tuntuu aika kipittävän!

    Mahdottomasti päättäväisyyttä, määrätietoisuutta ja omien puoliesi pitämistä sinne tiistain hoitokokoukseen! Ihan oikea asenne tuo, että otat vastaan sen avun mitä tarjotaan. Ja päiväosasto ei kuulosta ollenkaan hullummalta idealta! :)

    <3 Jee, pian saapuupi hampsteri! <3 Mainiota! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite en laske korviksia lävistyksiksi, paitsi omaan luokkaansa industrialit ja tragukset yms. joilla on oma nimensä. Paitsi en mä osaa ees nimetä noita :D
      En mä vanha oo - tajusin vaan taas kuinka nopeesti aika menee. "Juuri otetut" valokuvatkin saattavat olla viisi vuotta vanhoja. Älä siis sinäkään hautajaisia suunnittele, kyllä täällä vielä useempi vuosi porskutetaan!

      Poista
  4. Ihan helvetin hienot noi dahlia bitesit! Oot kyl tosi cool, kun lävistät ite. :) Toivottavasti paranee hyvin! Ootko muuten harkinnut, että tekisit sitä (lävistämistä) ihan työksesi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo itse asias kenelläkään nähny livenä dahlioita, tai sit en oo vaa kiinnittäny huomioo.
      Syy siihen, että lävistän mieluummin itse on piheyteni. Ja pelkään kipua, joka ei oo ite hallittavissa, toisin sanoen kun lävistäjä työntää neulan läpi, eikä kesken kaiken saa huutaa lopeta! :D
      Pari vuotta taaksepäin tein Ankulle 1,6mm snake bitesit ja täytyy sanoa, että oli ihan hirveetä survoa neula toisen huulesta läpi! Sattuki kuulemma. Ei ne tainnu tulehtuu tai mitään, mutta edes hetkittäisen kivun aiheuttaminen toiselle.. Brrrbh!

      Poista
    2. Mäkään en kyl muista nähneeni kellään tollasia livenä. Kivaa, kun koko ajan tulee vaan lisää ja lisää tietoa paikoista, jotka voi lävistää. ;) Vaikka miksei nyt mitä tahansa kohtaa voisi lävistää, vaikkei kukaan olisikaan ennen sitä kokeillut!

      Eihän se tosiaan ilmaista hupia ole se lävistäjällä ravaaminen. :/ Mutta kyllä siitä ihan mielellään maksaa enemmänkin jos lävistäjä on ammattitaitoinen, eikä tulehdusvaara ole niin suuri kuin sellaisissa paikoissa, missä lävistäminen on ns. liukuhihnatoimintaa. Mäkin mietin ite asiassa eilen yhden kaverin kanssa, että kiva jos joku alkaisi parkumaan täyttä kurkkua kesken kaiken! xD No, aivan varmasti niinkin on käynyt jollekin. Voin kyllä kuvitella, että toisen ihmisen lävistäminen hirvittää jo enemmän. :P

      Poista
    3. Mulla on ihan netistä tilatut steriilit lävistysneulat ollu käytössä, mutta silti saan olla ilonen, ettei oo pahemmin tulehtunu mikään. Vaikka napakorun paranemisessa meni yli vuosi!

      Poista
  5. Itsellä kasvolävistyksiä ja ikääki jo jonku verran... ja hhmmm.. pakko nyt kyllä sanoa että mun mielestä on tyhmää leikkiä omalla terveydellä sen takia että on pihi,eikä raski mennä ammattilaiselle ottamaan lävistyksiä. kasvojen alueellakin kun noita verisuonia ja lihaksia tottakai on, niin ite en kyllä missää rakkaudessa suosittele moista hommaa ite tehtäväks. komplikaatioita on monenlaisia väärintehdyis lävistyksissä. tähän täytyy siis sanoo että soosoo lapsi, ei näin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä kyllä kieltä uskaltanut itse lävistää, liian suuri riski osua johonkin! Mut verenmyrkytykset, infektiot ja arvet ei liiemmin pelota. Halvaantumismahdollisuuteen en usko. Sama ajattelutapa kun anoreksiassakin "ei mulle mitään tapahdu". Hygienia on se, mistä lävistäjällä maksetaan.

      Poista
  6. Hui, varmasti jännittävä kokemus. Heitätkö pois käytetyt lävistysneulat? Kotioloissa kuitenkaan ei varmasti oli autoklaaveja usein käytössä.

    VastaaPoista