2014/01/05

Sunday Morning

Jeejee, wääwää, saa skippaa tänkin!

Koska mä oon vaan niin ilonen, eikä aavistustakaan miks :)
Ajattelin aloittavani aamun lenkillä kun heräsin klo 07 (eli 22h sitten..), seisoin katsomassa ulos ikkunasta puoli tuntia ja odotin, että pakkoliikuntatunne menee ohi. "Ei mun tarvii, en oo käyny juoksemassa vuoteen, en alota nyt!" Hirvee aamupalastressi. Aloin melkein itkeä lupaustani lähteä Ikeaan L:n kanssa, liikaa ihmisiä!

Tavaratalossa ajatukset sai onneksi suunnattua (Thaimaan matkojen) kuulumisten vaihtoon ja hyödyttömän ja hyödyllisen tavaran etsimiseen. Ruoaks meni kyl vaan feta-salaattia, mut kaikki juustot tuli syötyä. Jouduttiin odottaa takaisin Helsinkiin lähtevää bussia melkein kaksi tuntia. Ärsytti, mut nopeesti se aika meni kun varattiin vielä liput illaksi Tennispalatsiin kattomaan Jackassin Pahaa pappaa.

Iltapäivästä ei sen enempää, mut sain tehtyä kaikki mitä piti. Paitsi päiväunet jäi väliin.

salil eka salil vika
 Leffa loppu vasta puolenyön jälkeen. En muista millon oisin viimeksi nauranut noin paljon ääneen, överiks vedetty juoni huonolla huumorilla ja piilokamera - toimii! Tais viimein jonkinasteinen stressi purkautua, koska kotiin kävellessäni öinen Helsinki oli taas aika hieno! Valot ja melkein tyhjät kadut! Baarienkin ohi on jännä kävellä kun ei oo juonu tippaakaan, on ihan eri maailmassa kun ne jonottajat pulloineen ja röökeineen.

emo-taidekuva ilman kroppaa.
Kotiin tultuani napsin itsestäni kuvia peilin kautta (mitä tahansa venyttääkseen meikkien putsaamista (lol teinipeili, en julkase) ja mul on ihan kivat hiukset!) ja katsoin vielä Haloo Helsingin platinapainoksen DVD:n kokonaan. Onnellisia kesäpäiviä, festareita!, bongasin tuttuja videolta ja aaaaa.. se kaikki hyvä fiilis keikoilta ja lavan takaa tarttu muhunkin. Ja nyt mä oon ilonen ja pirteä, mikä on aika outoo tähän aikaan.. aamusta?

Vois rauhottuu jos pystyis, ei haluis kuitenkaan koko sunnuntaita nukkua. Taas yks turhista turhin postaus, mut haluun vaan kertoo et ehkä tää maailma onkin ihan kiva paikka, kaunis! Tai on ainakin tän yön, toivottavasti olo jatkuis pidempäänkin, en haluis herätä huomenna taas harmaan usvan ympäröimänä.

duck face :d
    ps. Sporat-sovellus kettuilee, kun se ei näytä kaikkia linjoja. Ja kolmoset vammaa päättärillä öisin vaikka kuinka kauan >:----(

JA JUMITAN WIKIPEDIASSA(!!) KUUDELTA AAMULLA, KOSKA AIVOT JANOAA TIETOA EIKÄ SUOSTU SAMMUMAAN.

11 kommenttia:

  1. Sekavan hauska viikonloppu takana. :) tuollaisia päiviä pitääkin olla ja ahdistuksesta huolimatta selvisit niin aamupalasta kuin Ikeasta hienosti. Kiva kuulla, että leffa oli hauska ja huomasit, että ei tämä maailma olekaan ihan kamala paikka. ;)
    Tsemppiä alkuviikkoon ja mukavaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään puuhastelin kaikkee epäolennaista - huone jäi siivoomatta, koska kielsin sen itseltäni aamuyöllä. Stockalle palautettu kirja, pyöritty vaatekaupoissa, todettu että kirjasto on kiinni, päivitetty S-etukortti, vaihdettu joululahjoja myöhässä.. Ja netistä ei löydy vegaanisia talvisaappaita, vaikka yli tunnin etin :< Alkaa pikkuhiljaa väsyttää, yöunet jäi viime yönä kahteen tuntiin.

      Poista
    2. Välillä sitä käy ihan ylikierrksilla ja ihmettelee vain, mistä pirusta sitä virtaa nyt löytyy, kun joskus olo on kuin ameeballa. :D Kunpa saisit seuraavana yönä nukuttua. <3

      Poista
    3. Kaverikin ihmetteli miten mä jaksan :D mut ei voi mitään, jos on pirtee olo!

      Poista
  2. Joo wikipedia on yllättävän läppä!x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päätin lähteä kirjastoon ettii jotain tieto-/psyka-/lääkärikirjoja, että sais eri näkökulmia, mutta just tänä sunnuntaina sen piti olla kiinni! Ja idioottina en tarkastanut aukioloaikoja etukäteen :)

      Poista
  3. Hienosti ikea meni. Ja aamupala myös :)
    Onnea myös kirjaston aukiolo aikojen haeskeluun.

    Muista aina katsoa elämää valoisammalta puolelta ;)

    P.S olet todella kaunis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä te tiedätte miten mun aamupala meni? Tai kyllä, söin puuroa ja juustokakkua, mut en maininnu sitä :D
      Kiitos!

      Poista
    2. Hahhah!! :D Tuota samaa minäkin ihmettelin, että mistä moiset onnittelut, kun et asiasta sen enempää maininnut?! Mutta hienoa, jos meni hyvin! ;) Olet mainio! :)

      Poista
    3. Oletushan ehkä olisikin, että aamupala olisi mennyt huonosti kun sitä niin stressasin. Anoreksia on hyvä piilottaa liian-vähäiset-syömiset :---D

      Poista