2014/06/09

Say Cheese! (Let's Take A Picture)

Olin tänään oikeastaan ensimmäistä kertaa kokeilemassa kamerajalustaani - itseni kuvaamiseen. Kesti aika kauan taas miettiä, että mistäköhän ruuvista mikäkin taas kiristyy ja kääntyy, eli kannattaa olla käyttämättä jalustaansa ..yli 6 vuotta? Uusi kamera, 10 sekunnin itselaukaisin. Olin tylsä, enkä jaksanut keskittyä valoihin ja varjoihin, keskipäivällä kun nyt vaan on ärsyttävä valo tähän puuhaan! Joten ennemminkin tarkennukseen manuaalisesti surkealla pikku objektiivilllani, vaikka osa kuvista tarkentui silti seinään, hups. Olin jopa niin laiska, etten jaksanut muokata kuvia ollenkaan ennen kuin keräsin ne kollaasiksi, joten varotus, ei parasta laatua!

Mun vaan oli pakko päästä kuvaamaan ja hipsin pihalle paljain jaloin hyppimään, säätämään, mukamas-poseeraamaan. Joten mä voisin olla hiton itsekäs ja räpsiä tähän postauksen pelkkiä selfieitä, jiihhaaa?? :)))

hihi, oon ujo

värioksennus
pystykuvia..
istumakuvia
lähikuvia
eikä sit jaksanu enää keskittyy
Pyydän anteeks, mulla vaan oli niin helvetin tylsää terapiaa odotellessa, joka on vasta joskus kuuden jälkeen, että tein tästä mun statiivi-kokeilusta jopa postauksen. Vaikka seinät onki vinossa >____< Leikitää vaik et tää on asupostaus? Eli plaaplaa.. bleiseri Gina Tricot, toppi ja hame H&M, legginsit Virosta, panta Glitter, lävistyskorut sun muut Crazy Factory ja Lävistysliike.

Mistä te ylipäätään haluutte juttua täällä? Syömishäiriöstä kärsimisen/paranemisen ohella tietenkin. Kiinnostaako ketään asukuvat/hiusjutut/tyyli, kuvat kavereiden kanssa, juhlimassa, päivän tapahtumat, luontokuvat, lisää ateria- ja ruokajuttuja? Ajatuksia saatte ainakin, muttamutta mitä täällä kaivataan? Kun en koe vanhojen sairaiden tekstien penkomista tällä hetkellä hyväksi.

Jea, olkaa hyvä meitsi lähtee syömään jotain (parsakeittoa ja leipää, koska E viime postauksessa edellistä kehui :D)

15 kommenttia:

 1. Onnistuisko juttuu siun tyylistä? Niinku minkälaisia tyylejä siull on ollut ennen ja millanen tyyli siull on nykyään sekä mikä tyylilaji/t kiinnostaa sinua:) Olis kiva kanssa saada My Day- postaus kuvina :3

  VastaaPoista
 2. Todella taidokkaita kuvia, olet hyvä kuvaamaan (ja olemaan mallina ;)). Mutta ihan perus arkipostaukset ovat mukavia, samaten asupostaukset, sulla on pettämätön tyylitaju. :D

  VastaaPoista
 3. Tee tällaisia lisää! Näytät niin nätiltä kameran edessä jajaja nää kuvat on tosi kivaa katseltavaa. :) olis kiva myös lukea sellaista pohdintatekstiä, jossa kerrot miten syömishäiriö on kokonaisuudessaan vaikuttanut sun elämään.

  VastaaPoista
 4. Sun vaatteet <3 ei oo mikään värioksennus vaan aivan ihania persoonallisia vaatteita tyylikkäälle, kauniille tytsylle :3

  VastaaPoista
 5. Ruokajuttuja!!!!♡ nami ruoka on niiin hyvää ja uusia idiksiä on aina kiva saada ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut en haluu liikaa keskittyy kaiken maailman outoihin itsekokeiluresepteihin, ku ruoasta jauhetaan muutenkin :D Ku täl hetkel en oo niin kekseliäällä tuulella, että tulis väkerrettyy mitään.

   Poista
 6. ruokaaaa o_o <3

  VastaaPoista
 7. Oot niin nätti! Kunhan toivut tulet olemaan vieläkin kauniimpi. Sun tukka on myös tosi kiva, sulle tuntuu sopivan ihan kaikki tyylit. :)

  VastaaPoista
 8. Jeee, I feel special;D mä toivon et tykkäsit parsakeitost, jos et, anna viel mahollisuus itse tehdylle, en tie onks kaupan hyvää :) XD ps. Mä niin tykkään kyllä nyt sun vaatteista tässä! Varsinki noi legginsit, uh! ja blogin puolella tykkäisin kuulla sun ajatuksia, pohdintaa, must ne on aina mieleenkiintosta luettavaa, ajatustenvirta. Mut sit tämmöiset asukuvat ja päivänpuuhat on myös mukavaa luettavaa, (ja ruokajutut kans! vois oikeesti tehä jotai supermunakasta, kiitos vinkistä!) varsinkin tykkään kun sulla on spontaaneja retkiä ja puuhia ja silloin vaikutat olevas iloisimmillas kun tapaat ystäviä ja uusia ihmisiä, kiva kuulla mitä kaikkee oot maailmasta löytänyt:) varsinkin oli siistiä kun tapasit yks yö sen tyypin kenen kaa jäit juttelee ja viinii juomaa, kiva kun kerroit siitä. Mulle kävi pari kuukautta sitten samanlai, joku jo kolmekymppinen mies purki mulle sen rakkausongelmii bussipysäkillä ja mä kerroin mun huolet ja saatiin toisistamme apuu, vaikka ihan eri elämäntilanteissa ollaan! juteltii se tunti, ja lopult erottii halaten, eikä välttist koskaa enää nähä, mut oli jotenki iha hiton siisti homma. Saatii molemmat varmaan aika hyvin perspektiivii kaikkeen ! Tajusin siit et oikeest pitää vaa alkaa ettii elämäänsä ja maailmas on vaik mitä jännää ja erilaista. En tietenkään kannusta mihinkään liialliseen hurjuuteen tai uhkarohkeuteen, koska sit voi käydä huonosti:( mutta meinaan että tavallinen uteliaisuus on vain tervettä ja kantsii välil uskaltautuu tekemään uutta. Ne jutut mitä niistä kokee usein palkitsee eniten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi rainbown oli ihan kuraa, mut oon syöny itetehtyyki parsakeittoo ja se on nam! Mut ehk toi vieraille avautuminen on väärä tapa parantaa itseään, en lähe enää kokeilee :DD

   Poista
  2. No joo ei aina kyl kannata, riippuu kans sit tilanteesta ym. :-)

   Poista
 9. Ihana "värioksennus"!
  Ihan peruskuulumisia sekä niitä neitokaisen mietteitä on kiva lukea. Höystettynä tällaisilla mukavilla väriläiskillä! :)
  Sano muikku, syö juusto ja elä omaa elämääsi, Säihkysilmä! ♥

  VastaaPoista
 10. Sun silmät ja hymy ♥ - Maya

  VastaaPoista