2014/06/25

Too Many Things

Terveiset Järvenpäästä! Piti päivitellä jo aikaisemmin, mutta eilinen menikin kuvia pienentäessä ja nettiin ladatessa. Jaksoin vihdoin päivittää muutaman kuukauden luontokuvat kuvagalleriaani, josta puhuin joskus ikuisuus sitten hankittuani uuden Nikonin kameran. Koodasin osastolla ollessani ulkoasun, mutta kuvien lisääminen jäi puolitiehen. Tänne en tainnut ikinä lisätä linkkiä, joten olkaa hyvät: MERIPIHKA.NET! (en tiedä toimiiko puhelimella..)

Paino on pysytellyt suunnilleen samoissa lukemissa, juhannuksen jälkeen en vaan oo löytänyt sitä tsemppiä grammojen keräämiseen. Iiiihan pientä laskua siis tullut, ja osittain siitä syystä tulinkin eilen isovanhempien luokse, koska täällä ainakin tulee syötyä säännöllisesti ja tarpeeksi. Possuleiri ♥


Kävin kävelemässä keskustassa, koska tänään alkoi Järvenpään Puistoblues! Kävelykadulle oli ilmestynyt erilaisia kojuja ja musiikkia kuului sieltä täältä, tosin yhtäkään bändiä / artistia en esiintyjälistalta tunnistanut :'--D

Hieman harmittaa tämä jatkuva sukulaisten kanssa hengailu (anteeksi!). Kaverit matkustaa ulkomailla ja festareilla ja tulee ulkopuolinen olo, kun ei ole ikäistään seuraa. En mä kehtaa kauheesti keneltäkään suunnitelmia kysellä ja lyöttäytyä mukaan. Jos mä oonki vaan taakka ja riippakivi, muistuttamalla olemuksellani sairaudesta? Haluisin hetken taas elää ja rakastaa maailmaa, ja itseäni. Olematta liikaa tai liian vähän. Sopivasti elämään ja nauttimaan, nauramaan ja heittäytymään hetken vietäväksi. Jos oonkin muiden silmissä vaan se blogityttö, johon kannattaa ottaa etäisyyttä, ettei virus leviä. Koska mä seison huteralla pohjalla ja maa voi kallistua mihin suuntaan tahansa.

Lauantaina ois serkun rippijuhlat, sekä Helsinki Priden kulkue ja puistojuhla. Ehkä mä jätän kirkon väliin ja meen marssimaan tasa-arvon puolesta. Täällä takapajulassa, aka Suomessa, kun tasa-arvoinen avioliittolaki ei mennyt vieläkään läpi. Ärsytys, nyt taas nolottaa olla suomalainen!

Onkos muita tulossa Koffin puistoon lauantaina? Muutaman kanssa oon sopinu näkeväni, mutta tulkaa ihmeessä moikkaamaan jos väkijoukosta mut bongaatte! :))

15 kommenttia:

 1. Voi ei apua! Miun sisko tulee prideen ja itse en voi tulla :( oisin niin halunnu tavata sut ihan ihmisenä ja myöskin sen takia että olen lukenut siun blogia lähes koko oman sairaushistoriani aikana ja oikeasti uskon että sie nouset sieltä! Aie pystyt siihen! Miun siskollakin on muuten vaaleenpunaset hiukset niin jos semmonen tyttö tulee moikkaa nii miun lähettinä on ! :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nousen, ainakin syksyllä jatkan lukioo, joten perhana parempi olla voimia!
   Katotaan löytyykö sieltä puistosta ketään, kun facebookin mukaan osallistujia on yli 3000 :DD

   Poista
 2. Olin siellä Puistobluesissa pari vuotta sitten, sillon oli pari tuttuu bändii! koitahan saada siellä aika kulumaan, ja rohkeesti vaa kamuilta kysymää ja messiin:) ei ne aattele todellakaan et mikään riippakivi oisit, kunha just vaa pidät mieles et ny pidetää hauskaa ja nautitaan ! eikä mietitä liikaa ;) ps. itseäkin vituttaa toi tasa-arvoinen avioliittolakipäätös niin paljon, miksei vaan kaikilla voi olla samat oikeudet… ei voi muuta sanoo kun: ARGH !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kuluu täällä yllättävän nopeesti, nyt arveluttaa ens viikko stadis ku ei oo kauheesti ohjelmaa. Ja oiskin niin helppoa vetää muiden kanssa pizzaa ja sipsiä hyvällä omallatunnolla! Koska jos se laskuri päässä alkaa raksuttaa, ni adfsssskk!

   Poista
 3. No terveiset sinne Järvenpäähän... Stadista! :D
  Ihanaa, että olet siellä mummoloimassa! ♥ Eheytymisleiri ♥
  Ja sukulaiden kanssa hengailemisessahan ei ole kerrassan mitään vikaa - päinvastoin - iloitse niin kauan kuin heitä on! :) Ja sehän ei todellakaan poissulje sitä, ettetkö voisi tavata kamujakin! Lyöttäydy vain rohkeasti mukaan - etkös viime kesänäkin ollut baanalla aika tiuhaan ystäviesi kanssa...? Ja kuules nyt neiti - kukaan ei takuulla ajattele, että olet "vaan se blogityttö, johon kannattaa ottaa etäisyyttä, ettei virus leviä". Johan tuossa yllä kävi ilmi, että tuikituntemattomatkin haluavat Sinut nähdä irl.

  Ja hephep! Älä menetä toivoasi tuon tasa-arvoisen avioliittolain suhteen - se oli vasta lakivaliokunta joka äänesti. Eduskunnassa äänestetään vasta myöhemmin - ja se on se äänestys joka ratkaisee lain lopullisen kohtalon!

  Ja vielä: kerrassaan upeita luontokuvia olet laittanut Meripihka.net:iin. Nyt tosiaan virittele taas tuotakin harrastusta, kun Sinulla noita taiteellisia lahjoja on!

  Mukavaa Jäkeilyä!!! ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä ehdottoman samaa mieltä siitä, että pitää nauttia seurasta kun vanhukset on vielä elossa! Olisin voinut jäädä taas vaikka kuinka pitkäksi aikaa, mutta katsotaan jos ensi kuun puolella uudestaan :)

   Poista
 4. Hei Noora, JEE !!! Mäkin oon tulossa taas vaihteeks puistojuhlaan!! Ois kiva nähdä siellä pitkästä aikaa ! Mä en edes tiedä millasella köörillä mä liikun, mut eiköhän me toisemme tunnisteta, ja meidän seuraan saa varmasti liittäytyä jos siltä tuntuu!

  JA onneks oli vaan se lakivaliokunta joka hylkäs tuon päätöksen, sehän tulee nyt kielteisenä mietintönä sitten eduskunnan käsittelyyn syksyllä, eli vielä on toivoa!!! Ja nyt jos koskaan pitää näyttää mitä mieltä on tästä kaikesta!! :)

  Tsemppiä Noora, sä pystyt siihen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Toivottavasti sieltä ihmispaljoudesta löytää ketään. Tai jos toi sun feisbuukin nro toimii, nii saatan pommittaa viestillä!

   Poista
 5. Mukavaa mummolareissua ja marssi minunkin puolestani tasa-arvoisen Suomen puolesta. Kyllä tämä on taas niitä hetkiä, kun tämä valtiovalta risoo ja pahasti. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän päästä puistoon asti ;)

   Poista
 6. Oot ollu hiljainen,miten sulla sujuu asiat? :>

  VastaaPoista
 7. Höh, oisimpa nähny sut... Mä ite asun jäkessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika usein tulee sillä suunnalla liikuttua :)

   Poista
 8. näin sut pridesss mut en uskaltanu moikata:(<3 olit kaunis!

  VastaaPoista