2015/08/12

Rose tattoo

Otin heinäkuun alussa neljännen tatuointini. Oon tykästynyt musta-harmaisiin kuviin, joten varmaan sleevestäkin tulisi yksivärinen, jos sellaisen ottaisin. Tällä kertaa hakkautin kuitenkin aika paljon pienemmän leiman: ruusun oikean käden kämmenselkään.


Kävin samassa liikkeessä kuin viimeksikin, eli Lapinlahdenkadulla sijaitsevassa Tattooshopissa. Paikalla oli eri tatuoija, mutta olin katsonut hänenkin töitään etukäteen netistä ja pidin tyylistä. Sain ajan puolen tunnin päähän selitettyäni yksinkertaisen suunnitelmani. Leiman hakkaaminen sattui jonkun verran, mutta jostain syystä kipu ei tuntunut pahalta. Samaa ei voi sanoa tunteesta, kun ruusun jälkeen korjattiin solisluun teksti.


Tällä tatuoinnilla ei ole itselleni suurempaa merkitystä, ennen kaikkea se on vain kaunis. Yleisesti ruusu symboloi saavuttamista, täydellisyyttä ja herkkyyttä. Jostain luin, että se on myös kuin vertaus elämästä: vaikeuksien kautta löytyy sisäinen rauha.


PS. ugh, hirvittää julkaista toi asukuva, en oo painanu näin paljon varmaan ikinä x---(

18 kommenttia:

 1. Voi kuule iha turhaa stressaat painonnoususta (joo paraski puhuja) nimittäin mä en ees aikasemmista asukuvista oo tajunnu et oot saanu painoo lähemmäks normaalia vaan jotenkin näytät vaan elosammalle kun aiemmin. Muiden silmään muutos näyttää vaan ja ainoostaan hyvälle, vaikka ihan äärettömän pieni oot edelleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä, siskokaan ei ollut huomannut, ennen kuin sanoin tänään että oon kesän aikana keränny x kiloa :--D

   Poista
 2. Onpa kaunis tatuointi! Ja joo ihan turhaan stressaat painon nousua (helpommin sanottu kuin tehty, tiedän)! Hirmusen hoikka olet edelleen, mutta tuntuu vaan että sun silmiin on tullut enemmän eloa. ELÄMÄ VOITTAA! :-)

  VastaaPoista
 3. Toi tatuointi on hurjan nätti ! Tykkään ruusuista tosi paljon :))

  VastaaPoista
 4. Ennen kun luin koko postausta loppuun niin mietin vaan asukuvan kohdalla että perkule kun näytät hyvältä <3 Halaus!

  VastaaPoista
 5. Näytät niiin paljon paremmalta nyt! Oon ylpeä susta <3

  VastaaPoista
 6. Woah! Tulin pitkästä aikaa blogiisi ja tämän postauksen kuvat nähdessäni ajattelin: Olet pikkuhiljaa heräämässä eloon! :) Näyttää siltä, että olet vähitellen kuoriutumassa sinuksi kaikkien ikävien juttujen alta. Jatka samaan malliin! :) Näytät hyvältä!

  VastaaPoista
 7. Näytät super hyvältä! ((:

  VastaaPoista
 8. ...Jaksaajaksaa... :) Kaunistut ja eloistut päivä päivältä! <3

  VastaaPoista
 9. Mulla monesti sairas mieli voi kääntää kommentit kuten "näytät paremmalta ja terveemmältä" negatiivisiksi. Toivottavasti sä et ajattele tällä tavalla. Mun mielestä sä näytät täydelliseltä (voi kumpa näyttäisin sulta!) ja toivon että pääset vielä täysillä elämään kiinni ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku pieni osa musta tuntee ittensä lihavaks, mutta yritän olla välittämättä. Tiedän kommenttien olevan kohteliaisuuksia, joten sellaisina ne otan :)

   Poista
 10. Sä oot kaunein. ♥ Ei tähän varmaan sen enempää edes tarvitse sanoa, kun niin se vaan on. :-)

  VastaaPoista
 11. Tänään kun näin sut niin olin ihan ihmeissäni miten hyvältä sä nykyään näytät! Ja tällä en tarkoita että näyttäisit isommalta tai lihavammalta, sillä siltä sä et tosiaankaan näytä, mutta sä näytät siltä että sussa on taas enemmän elämää ja sun kasvot näyttää kauniimmalta etkä näytä haudasta nousseelta zombilta!

  Vähän hassun kuuloinen kommentti mut uskon että ymmärrät mitä tarkoitan ja että sanoin tuon pelkkänä positiivisena asiana :)

  Isot tsempit ja nähdään taas toivottavasti pian <3

  VastaaPoista
 12. Tiedätkö, ku näin sun kuvan ni ekana aattelin vaa et "vau, näyttääpä se hyvältä!" Keep on going girl :)

  VastaaPoista
 13. Hei sisukas taistelija! Olen monta kertaa meinannut kommentoida blogiisi mutta en omilla kasvoilla ole uskaltanut joten päätin nyt nimettömänä Sinulle kuitenkin kirjoittaa.
  Olet päässyt hyvään vauhtiin ja minä ainakin uskon Sinun parantumiseen!

  Kyselisin sellaista että haluaisitko/pystyisitkö tekemään postausta niinkin arasta aiheesta kuin viiltely ja sen haita/niistä jäävät arvet ym?
  Ymmärrän jos aihe tuntuu liian henk.kohtaselta mutta uskoisin että siitä voisi olla apua ja hyötyä sellaisille ihmisille jotka tälläkin hetkellä viiltelevät tai ovat aloittamassa tämän ahdistuksenhallintakeinon.
  Voisi olla hyödyksi saada kuulla juuri Sinun mielipidettäsi ja kullanarvoisia neuvoja kun muistaakseni joskus olet ainakin asiasta jossain tekstissä puhunut ja kertonut viiltelemisestä.

  Kauniilta ja elinvoimaiselta näytät noissa kuvissa; turhaan pelkäsit niitä esille laittaa!

  VastaaPoista
 14. Katoin, että damn girl, näytät paremmalta kuin vielä ikinä ennen ja sitten vasta huomasin pikkukirjoituksen. :) Eli ehottomasti hyvään suuntaan ollaan menossa. En voi kuvitella, että millainen kaunotar susta tuleekaan, kun saavutat normaalin painon. Wau, nyt pidä tämä linja.:)

  VastaaPoista