2015/08/22

SMMMY @ LeBonk

Eli kävin perjantaina Sallan ja Miron matka maailman ympäri -yhtyeen kakkoslevyn levyjulkkareilla LeBonkissa. Ihana levy ja ihana keikka ja ihana Salla. En nyt hehkuta enempää, mutta kannattaa käydä kuuntelemassa < 3 vaikka Spotifysta.

Ekaa kertaa mulla oli myös järjestelmäkamera mukana baarissa, koska halusin kokeilla kuvata livebändin esitystä. Onneksi ennen keikkaa oli aikaa säätää kameran asetukset, sillä melkein kaiken sai tehdä manuaalisesti. Ja totesin tarvitsevani valovoimaisemman objektiivin jos haluan vastakin kuvata noin haastavassa valossa.Keikat vaan niin piristää. Onneksi löytyy ihmisiä, jotka osaavat ja haluavat tehdä musiikkia!

4 kommenttia:

 1. tuo kolmas kuva on mahtava! :3
  ihanaa että sulla oli piristävä keikka!

  VastaaPoista
 2. katoin et sallalla on hieno kampaus mut ei ollukaa :D

  VastaaPoista
 3. Oli pakko tulla tänne kommentoimaan, kun en tiedä olisitko mun blogista sitä vastausta huomannu.
  Klikkasin blogiis, kun nimi kuulosti tutulta ja tajusin, että sillon itekki ollessani pohjalla lueskelin sun blogia ja nyt tuli sellanen WOW! PÄÄSTÄ SIITÄ IRTI! KOKONAAN! HUS POIS SE MÖRKÖ! VOI VITSIT mut teki iloseksi, kun luin, että oot saanu kans tarpeekses siitä vankilasta.

  Pakko sanoa nyt, kun oon ollu jo hetken "terve" niin huomannut kuinka kaikki on kroonistunu. Tästä ei varmaan koskaan voi 100% parantua, mutta järjettömällä tsempillä pääsee tälle paremmalle puolelle.
  Vieläkin tulee repahduksia, mutta niiden jälkeen pitää taas ottaa itteensä niskasta kovemmin.
  Älä anna minkään vastoinkäymisen masentaa ja lannistaa sua. Älä pura huonoa oloa syömättömyyteen. Tee jotain ihan muuta.

  VITTUNA haleja ja tsemppejä sinne päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varmaan olisi huomannutkaan! Ja ah, samaistun niin täysin sun sanoihis, terve puoli tietää että elämä on jossain ihan muuallla kun anorektisessa oireilussa. Ja vaikka oisin kuinka monta vuotta tähän paskaan tuhlannutkin, niin aina on mahdollisuus muutokseen. Kidi ♥

   Poista