2011/06/30

Everybody Hurts

Taas ihanaa puistoilua. Ja alkoholia. Mustelma olkapäässä, eikä tietoa mistä se on tullut. Mun rakkaat naiseni saatto mut nukkumaan kun en päässyt omilla papereillani sisään baariin. Tarkotus oli mennä DTM:ään vaahtobileisiin, mutta portsari totes että näytän liian nuorelta, eikä mun passissa oleva kuva oo sama henkilö. Ja olin odottanu monta viikkoa, että pääsen tanssimaan vaahtooooooon.

Parasta oli aamulla. Heräsin Iinekseltä ja syötiin kaikessa rauhassa puuroa. Datattiin. Mentiin kirpparille myymään ernuvaatteita. Mikään ei saa rikkoa meidän välejä, ei ainakaan tää mun paskasairaus.

Huomenna pitäisi jaksaa raahautua labraan verikokeisiin ja ekg:hen. Pelottaa, tai no ei pelota, että noi arvot näyttää taas mitä sattuu. Sen verran lahjakkaasti on tullut oksennettua. Melkein joka päivä ainakin kerran.


Painoindeksi oli maanantaina siinä 15.7. Paino vain vähäisessä laskusuunnassa, mistä olen melkeinpä ylpeä. Yleensä kun alas ollaan menty vauhtia kilo per viikko. Ehkä saan vielä painon vielä lähiaikoina pysymään samassa. En kuitenkaan uskaltanut mennä polille ihan rehellisesti kertomaan mitä kuuluu. Vesitankkasin ja suusta pääsi totuutta kaunistelevia sanoja. En vain osaa puhua.

Arggg, hiukset.

10 kommenttia:

 1. sä oot varmaan kans niitä, jotka saa vielä vajaa kolmikymppisenä näyttää papereita milloin missäkin... :D Ja kulkea bussissa lastenlipulla vielä joskus 26-vuotiaana (kuten itse.) no en kyllä nykyään enää pääsis lastenlipulla, mutta 26-vuotiaana vielä menin... X)

  VastaaPoista
 2. Olet kaunis ja sulla on kivoja vaatteita aina kuvissa:)Itse olen 30kymppinen ihan normaalipainoinen nainen mutta luen sun blogia ja toivon sydämestäni että tervehdyt!!Oikein mukavaa kesää sinulle ja pidä huoli itsestäsi!

  VastaaPoista
 3. Voi ei, näytätsä sitte niiiiiin erilaiselta siinä passikuvassa... Olis tosi siistii mennä vaahtobileisiin, voin uskoo et sua harmitti!! Oot tosi nätti :)

  VastaaPoista
 4. mikään ei koskaan tuu erottaa meitä, mä lupaan rakkaani <3 mä olen sun tukena kunhan vain itse jaksat taistella. soittelen huomenna !

  ps. ihana toi mekko <3

  VastaaPoista
 5. Sulle sopii noi vaaleet hiukset!!!

  VastaaPoista
 6. Annele, kun kaverit ajelee opiskelijakorteillaan, mä ostan edelleen lastenlipun niin junassa kun ratikassakin :')
  Anonyymi, hyvää kesää sinullekin!
  emilie, joo mun passikuva on viidenneltä luokalta ja tähän mennessä se on kyllä aina mennyt läpi. Nyt on kunnon syy hankkia henkilökortti. Ja kiitos.
  Iines, <3
  Anonyymi, kiitos, vaikka edelleen tunnen oloni kotoisemmaksi mustilla hiuksilla.

  VastaaPoista
 7. Uusimmissa kuvissa oot tosi hyvännäkönen! Toivottavasti paranet!

  VastaaPoista
 8. Voi N :/ Mä en oo yhtään tienny et tollasessa (noin pahassa) tilanteessa oot. Et varmaan ihan meiän mökille asti lähtis, mut vaikka elokuussa vois näkyillä? Kuvaatko vielä, vois keksii jotai mihin yhes mennä?
  Kella

  VastaaPoista
 9. Hei nää sun uudet kuvissa näytät hyvältä, mutta näyttäisit vieläki paremmalta jos vaan saisit painoa lisää. Olet niin hurjan laiha. Jonkun sen on pakko sanoa ääneen, ja varmaan uskot sen paremmin toisen saman asian kanssa kamppailevan sanovana kuin lääkärin tai perheenjäsenen. Mä uskon hei suhun, koita pärjätä♥

  VastaaPoista
 10. Anonyymi, kiitos ;)
  Kella, tekstailtiinki jo.
  kirjoitushäiriö, voi mä tiedän järjen tasolla, että oon liian laiha. jos vaan silmätki joskus tottelis! voimia sinullekin.

  VastaaPoista