2014/01/02

A Passage To Bangkok

Thaimaan-matka tuntuu kauhean kaukaiselta, vaikka en ole ollut viikkoakaan kotona. Ekat päivät meni unessa ja vuorokausirytmiin totuttelemisessa, täällä Suomessa kun kello on viisi tuntia vähemmän. Muutto takaisin vanhemmille, uusien korttien hankkiminen, Karkki lopetettiin, vuosi vaihtui ja olen ollut poikaystävällä. Enkä mä oo ees kovin ruskee!

ranta. minä. keinu. aurinkolasit. tyvikasvu.
Reissun ekan päivän nukuin kirjaimellisesti kokonaan ohi. Ja valvoin seuraavan yön. Halusin kuolla. Parin päivän päästä helpotti, nautin auringosta, rannalla kävelystä kuunnellen iPodilta Rock The Beachin soittolistaa. Elin hetken kesän parhaita päiviä uudelleen. Mutta ikävöin ihmisiä tai itse asiassa ihmistä, jotka siihen kuului.

Ruoka oli hyvää, outoa syödä pelkkää riisiä, nuudelia, vihanneksia ja kananmunaa eri kastikkeissa. Ja tuoretta mangoa, papayaa, ananasta, banaaneja, kookosta yms! (Paitsi jouluaattona oli jo niin totaalikyllästys thairuokaa kohtaan, että soin jouluateriaksi kasvistäytteisen sandwichin ranskalaisilla.) Ja aamupaloilla banaanipannukakkua!

Pad thai without meat
Piña colada. Nää oli aika vahvoja.
Jokailtainen tuli-show rantaravintoloiden edessä

Yhtä pilvistä aamupäivää lukuunottamatta paistoi koko ajan aurinko. Celsiukset oli suunnilleen kolmessakympissä, vähän tuuli niin ei ollut kuitenkaan liian kuuma. Ei tuntunut yhtään joululta, ja pari brittipoikaa tonttulakit päässään näytti lähinnä tyhmältä.

Viimeiset päivät me vietettiin Koh Samedin rantojen sijaan Bangkokissa. Hotellihuone oli 26. kerroksessa (piti mainita, vaikkei me siellä muuta tehty ku nukuttiin). Käytiin ajelemassa pitkähäntäveneellä, shoppailemassa, shoppailemassa Asiatiquessa, syömässä lisää thaikkua ja Starbucksissa kahvilla. Rakastuin Toffee-Nut Frappuccinoon!

Enkä mä ymmärrä, miten taksikuski sai koko perheen nauramaan kertomalla samassa lauseessa Lady Gagasta, Obamasta, Helsingin kenguruista, tuk-tukeista ja yöllä nukkuvista poliiseista..

Jotain patsaita, mut lentavät pulut piti ikuistaa!
The Roof hotel bar on the 38th floor
Asenne ja paras bileasu NOT!

Oli onnistunut matka, eikä tiedä pääseekö noin kauas enää ikinä uudelleen. Totuin olooni, sillä olin yllättyny kun kone laskeutui Suomessa pilvien alapuolelle ja täällä oli jo kolmelta iltapäivällä pimeetä! Ja lunta in my dreams.


ps. joku ihana on löytäny blogiini googlaamalla "haluan että minut lihotetaan"

12 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ihanalta matkalta! Kyllä täällä lukijankin silmä vallan lepää... :) Kaikista ihaninta on kyllä tuo tulviva valo - sitä kun täällä niiiin kaipaa tähän aikaan vuodesta. Ymmärrän reaktiosi, kun kone kentälle täällä pässä laskeutui... No, tää on tätä, tämä Suomen "talvi". Pimeetä, pimeetä, pimeetä... varsinkaan kun ei ole lunta... Joo, mutta hienoja myös nuo yökuvat, varsinkin tuo 38. kerroksen Bangkok-view! Ja tietysti tuo Sinun attitude-kuvasi! ;)

    Kaiken kaikkea ihanaa kuulla, että matka oli noin onnistunut!

    Ja olemmehan me jo täälläkin pikkuhiljaa kulkemassa kohti valoa... :)

    <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Järjestelmäkamerani on edelleen rikki, joten kaikki kuvat on otettu Lumialla (ja vielä automaattiasetuksilla...) Karsin postauksen kuvat vaan muutamaan, kun itseäni ei ainakaan kiinnosta puolituttujen/tuntemattomien lomakuvat nähtävyyksistä :D Tai lukea, että makasi viisi tuntia päivässä auringossa kirjan kanssa.

      Poista
  2. apua.. mä en edes pystynyt keskittymään postauksen pointtiin, kun kaikki huomio kiinnittyi siihen, kuinka järkyttävän pienessä kunnossa sä olet taas :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiii, tän ei pitäny olla sh-postaus :-(
      Vika kuva, en tiedä vääristääkö se kuinka paljon kun faija otti sen niin alakantista. Mut samois lukemis mennään kun vuosi sitten. Ja kuvittelen silti edistyneeni, v*tut.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos rakentavasta palautteesta! Oliks joku tietty kohta ":D" vai koko tekstiinkö viittasit? Vaikeesti tulkittavissa irrallinen hymiö :<

      Poista
  4. Voi että, tulee ihan oma thaimaan-matka mieleen vuonna 2006. Banaanipannarit oli ehkä parasta aamupalaa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon yrittäny tehdä niitä kotonakin! :---D

      Poista
  5. Ihanaa oli lukea lomakuulumisia ja oikein kuvien kera! Olet nähnyt kaikenlaista reissullasi ja olet nyt monta kokemusta rikkaampi. Nyt voit sitten muistella kaikkea aurinkoa ja ihanaa oloa ja odotella seuraavaa matkaa. Olen varma, että pääset vielä kaukomaille. Tulevaisuus on auki ja vastahan uusi vuosikin alkoi, ilman lunta, mutta joka tapauksessa. ;D Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eurooppa riittää mulle kuitenkin oikein hyvin, ihan ilmaston kannalta en tykkää lentää noin pitkiä matkoja.. :D Mutta jos jonnekin kauas pääsisi vielä kerran elämässään!

      Poista
  6. Hienoa Noora <3 Oot vahva tytsy!

    Pinja

    VastaaPoista