2014/01/31

Dream Like A Child

Musta tuntuu, etten osaa enää kiinnittää huomiota sanomisiini - missä tilanteessa mikäkin on järkevää. Oon pariinkin kertaan ollut kirjoittamassa vastausta kommentteihin tai kaverille facebookiin ja sitten tajunnu, että ehkä tää pitääkin olla jakamatta koko maailmalle.

Kävin eilen Etelän-SYLI:n kahvihetkessä ja mietin vaan miksen osaa pitää suutani kiinni! Olin ihan hermona ennen kun menin sinne, soitin äidillekin, että pystynkö ja lopulta seisoin Kaapelitehtaalla käsi ovenkahvalla varmaan lähemmäs viisi minuuttia ennen kun uskaltauduin astumaan sisään :D Sit hermostuksissani pälätin ku mikäkin idiootti, vaik yleensä oon tosi ujo. Anteeks! Pinja, olinks mä ihan kauhee?

sonnirengas äwww vammaan!
Pilly Talent -hoodie #mirrorpic !!
Tai jos oon sillä tuulella, niin voin väitellä loputtomiin eläinoikeuksista tai kasvissyönnin ekologisuudesta. Sähkön käytöstä, saastuttamisesta, tasa-arvosta. Mulla voi olla hyvinkin jyrkät mielipiteet ja perusteet, mutta pelkään usein sanoa ne ääneen. En haluu tulla leimatuks mihinkään luokkaan. Oon lepsuillu viime aikoina mun kannoista. Kuten, etten ikinä käy Aasiassa tai Amerikassa, koska niin pitkät lennot lomamatkan takia pilaa maapallon. Joulun olin Thaimaassa, taas on liikaa uusia vaatteita, oksennan vaikka jossain on nälänhätä... Ja itken verta, koska mun talvikengissä on nahkaa ;________; Ajokorttia en silti aio ajaa, julkisilla pärjää hyvin.

"Vihreää, vain vihhrreäää!!" Pelle Peloton keksi joskus kaikkiruokaisen otuksen. Se söi roskia ja metallia, jotka muuttu kukiks ja pensaiks. Se tais syödä myös pormestarin auton. Sit lopulta otukselle löydettiin paikka kaatopaikalta. Voisko joku muukin keksiä tommosen? Aku Ankka on yleensäkin aika jees, meille tilattiin sitä pitkään (+ päälle Roope-Setä ja AA-extra). Äsken eksyin jostain syystä Akuankka.fi:n sivuille ja tuli nostalginen fiilis. Keskiviikot ja postin odotus! Vois varmaan taas lukea Don Rosan kirjat läpi kun kaikki vanhat lehdet on ilmeisesti heitetty pois :(( Jossain välissä keskittymiskyky ei riittänyt romaanien lukemiseen, mutta saatoin lukea Akkareita montakin tuntia päivässä.
D.U.C.K

TERAPIAEVÄÄT. helppoi kcal ♥
Mun hampsteri ois kotiutunu huomenna, nyyh! Mut sen sijaan huomenna vähän lisää vertaistukea ja haen lipun Haloo Helsingin toukokuun keikalle. Miks niil on vaan kaks keikkaa Stadis kevään aikana? >:---o Uus levy ilmestyy vuoden lopussa, mut hei HELSINKI!
Iskeny taas joku music for life -kohtaus..

Tekis mieli lähtee baariin, mut äjlasrcf oon luvannu viettää raitista elämää seuraavan ikuisuuden!

 ps. I'm so in love with this add!

12 kommenttia:

  1. Tiedätkös, minusta on vain hienoa että puhua pälätät, kun siltä tuntuu! Vietät varmasti ihan tarpeeksi aikaa ihan hiljakseenkin, joten kun tilaisuus tulee niin puhu, tyttö, puhu! Olen tosi iloinen että kävit kahvihetkessä. Ehkä joku päivä uskaltaudut vertaistukiryhmäänkin... Kuten tiedät, niissä saa olla juuri sellaisena kuin on. Jos tekee mieli puhua, niin siitä vaan tykittämään. Jos haluaa olla hiljaa, niin se on täysin ok. Ja mitä jyrkkiin mielipiteisiin tulee, niin sehän vain osoittaa että todellakin funtsit asioita; Sinulla sentään ON mielipide asioista! Ja päässäsi liikkuu paljon muutakin kuin pelkkä sh. :)

    Niin, ja Akkarit on ihan parhaita!

    Ja tuo mainos tosi suloinen!

    Mukavaa viikonloppua Sinulle, ja toivottavasti saat/sait hyvää vertsutukea myös lauantaina!

    ♥♥♥

    PS. Sinä kun tykkäät valokuvaamisesta ja joku joskus pohti täällä voisitko hydyntää sitä toipumisessasi: Etelän-Syli on ainakin joskus muinoin järjestänyt nk. Voimauttavan valokuvan -kursseja. Se voisi ehkä olla jotain Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni korjaus kirjoitukseesi, sillä vertsuryhmä on sunnuntaina eikä vielä lauantaina :--) kellonaika taisi olla 17-18.30..

      Poista
    2. Ei ollut kyse sylin ryhmästä, vaikka sinnekin voisi joskus uskaltautua. Netistä en ottanu selvää, että onks se avoin vai pitääkö ilmoittautua :-o

      Poista
    3. Sylin vertaistukiryhmään ei tartte ilmottautua mitenkään. Se on samoissa tiloissa kun kahvihetket ja suunnilleen samat säännöt kuin kahvihetkissäkin. Kannattaa mennä kokeilemaan! :--)

      Poista
    4. Juu, en olettanutkaan, että kyseessä oli ryhmä (tiedän että se on sunnuntaisin), mutta siis, toivottavasti sait sitä jotain muuta hyvää vertsutukea tänään lauantaina! :)

      Poista
    5. Taisin olla ite se tuen antaja, mutta ihan mukavaa oli :>

      Poista
  2. Hei, upeaa että uskaltauduit mukaan kahvihetkiin. Vertaistukiryhmääkin kannattaa ehdottomasti kokeilla. Niissä on mun kokemuksen mukaan yleensä tosi ihana ilmapiiri, eikä todellakaan tarvitse hävetä itseään. Tietyt säännöt on painosta, kaloreista yms. puhumisesta, ettei ahdista muita/ tulis sairautta tukevaa vertailua. Mutta siis suosittelen ehdottomasti vertsuryhmää. Ainakin itse sain sieltä aikoinaan niin paljon paranemisen apua, että nyt toipuneena olen itse ruvennut SYLI:n vapaaehtoiseksi. Harmi, ettei olla samassa kaupungissa. Sut olis mukava nähdä livenä :).

    Harmi tuo hamsterijuttu, mutta varmasti pystyt sitten tulevaisuudessa terveempänä ottamaan taas hamsun hoidettavaksesi.

    Nutridrinkit on kätevä ruokavalion täydennys tuossa tilanteessa. Toivottavasti sait välipalasi juotua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat säännöt siis kuin SYLI:n foorumillakin, jossa roikuin yli viisi vuotta sitten :--D
      Nutrit on käteviä, mutta vain täydennysravintona. Joskus osastolla kuvittelin, etten pysty syömään enää ikinä ja elän loppuelämäni nutridrinkeillä. Hah!

      Poista
  3. Heippa Noora<3
    Musta oli tosi kiva et tulit sinne kahvihetkeen. Tulin jotenkin tosi iloseks ku näin et sä astuit sieltä ovesta sisään! Joten ihan mahtavaa että uskalsit tulla vaikka ensin käsi kahvalle mietit tuutko.

    Et ollu mitenkään hirvee! Pakko myöntää et olin ihmeissäni ku pystyit nii hyvin puhumaan sun asioista koska osastolla kun ollaan oltu nii ei kauheesti puhuttu ikinä mitään. Olisin kyl aina halunnu jutella sulle mut en vaan jotenkin uskaltanu.. Aattelin et ettet tykkää must yhtään nii en siks ikinä oikeen uskaltanu sanoo mitään vaikka sillonki ku näin et sul oli tosi paha olo nii oisin halunnu tulla halaamaan ja sanomaan et kaikki menee viel paremmaks..
    Seki oli kivaa että pystyttiin juttelemaan siellä sillä kerralla aika paljon just osastoista ym asioista jotka kosketti myös mun syömishäiriötaustaa. Välillä siellä puhutaan ihan eri asioista ja en pysty samaistumaan mitenkään niihin. Mut viime kerralla tuntu et ois voinu jäädä sinne viel juttelee pariks tunniks ylimäärästä :D Oli nii paljon hyviä keskustelujuttuja joista sain itekkin kii ja ajatuksia omaan päähäni mietittäväks.
    Siitä mulle tuli hirveä suru ku olit niin pikkuinen :'--( <3

    Kannattaa jatkossakin tulla jos susta tuntu että hyödyit siellä käymisestä :--) Mä ainakin käyn siellä joka viikko ja lisäks käyn niissä vertaistukiryhmissä.
    Ja hei, just huomasin et huomenna onkin Kaapelitehtaalla sellanen vertaistukiryhmä kello 17-18.30!
    Ne on aika samanlaisia ku kahvihetket mut ehkä vähän enemmän puhutaan just siitä sairaudesta ja tunnelma siellä on vähän ns vakavampi ku joskus kahvihetkissä. Mut se vois sopii sulle just hyvin.

    Mutta oli kiva nähä ja mielelläni mä suo muutenkin näkisin koska oot oikeesti tosi mukava ja suhun olis kiva tutustua paremmin :--)
    Tsemppiä ja toivottavasti vielä nähään <3

    Pinja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti vielä lisätä et olit hurjan rohkee kun uskalsit tulla torstaina sinne kahvihetkeen. Ens kerralla kynnys on aina pienempi ku tuntee jo ne ohjaajat ja sen paikan.
      Ja oon ylpee et sait ittes ihmisten ilmoille etkä jäänyt vaan kotiin jumittamaan. Tiiän miten vaikeeta välillä on lähtee yhtään minnekkään kotoa ja tekis mieli vaan perua kaikki tapaamiset ym.. :--/ Mut sä uskalsit ja jaksoit tulla sinne ja se oli hienoa! :--)

      Pinja

      Poista
    2. Sua vois olla kiva nähdä muutenkin! Varsinki ku oot alkanu käydä enemmän Helsingissä. Molemmilla tuntuu menevän päivät ruoan miettimiseen jos ei oo ohjelmaa, niin voitais yrittää keksii jotain kivaa yhdessä silloin tällöin? :)

      Poista
    3. Joooo ois tosi kivaa! :----)
      Jos lähetän mun puh.numeron vaikka facebookissa viestillä niin voit aina ottaa yhteyttä ja lähettää esim tekstaria jos sua ahistaa joku asia tms. Tai jos haluut nähä joku päivä :--) Oon kumminki aika paljon just Helsingissä päin..

      Pinja

      Poista