2014/04/28

No Sense of Consequence

Mikään ei kiinnosta, joten joudun pakottamaan itseni tekemään kaikkea, jotten näyttäisi laiskalta sohvaperunalta. Hoitaja sanoo, et on hienoa kuinka osaan myös rentoutua. Plää, mä voisin maata koko päivän sängyssä mutten kehtaa! Kyllä mä jaksan piirtää kangastussilla pöllöjä huiviin (josta kenties postausta myöhemmin), mut esimerkiks toissapäivänä en jaksanu ees lähtee sairaala-alueelta ihmisten ilmoille. Kävin pihalla pariin otteeseen istuskelemassa ja ottamassa aurinkoa, musiikit korvissa keräämässä pisamia.


Tililläkin alle euro, oliko pakko tuhlata koko eläke parissa viikossa? Ja ostella kaikkea mitä ei voi tietenkään palauttaa. Mä mukamas-tarvitsin sen roinan ja vaatteet, jeh....

Ärsyttää kun silmät ei tottele ja kyynelet vaan valuu. Inhottavaa kun on niin hieno sää, eikä ite pääse yhtään siihen fiilikseen. Kävelen ahdistusta karkuun Töölön kaduilla, istun penkillä katsomassa ohikulkijoita ja koiria. Aika valuu ohi, ja oon varma, että mulle nauretaan selän takana. "Mitä toi tyttö yrittää noilla hattarahiuksilla hakea? Feikkifeikkifeikki!"

Eilen olin Lunan kanssa ulkona ja joku päissään oleva mies tuli selittää mun koiralle, miten sen omistajalla on ruma letti, ois pitäny valita mammansa paremmin. Nosti itsetuntoa taas huimasti.

mörrimöykkyjä
 Mut muuten sunnuntai oli ihan-ok-päivä. Käytiin Rajasaaressa, alias koirasaaressa, yhen tytsyn kaa. Dogit tykkäs ja minäkin :) Lurrukka kahlaili ja räksytti juostessaan toisten perässä poikkeuksellisen innoissaan. Neiti on alkanu iän myötä (apua! se on kohta jo 5v.) vähän diivailla, eikä enää kuka tahansa kelpaa leikkikaveriksi. Mutta auta armias, kun me yritettiin kahden energiaa pursuavan koiran kanssa päästä kisahallilta Rajasaareen. Oli hihnat vähän solmussa, kun wäwäwäwäwwwwwäääääääää!

Osastolle paluun jälkeen mieliala laski taas aika nopeesti. Ei ihan pohjalukemiin, mut kuitenkin. Harmittaa, että hoitaja lähtee viikonloppuisin jo kuudelta. Jotenki jo pelkkä läsnäolo luo jotkut säännöt mulle. Nytki aloin repiä arpia kädestä, joten ois ehkä aika mennä nukkuu....

15 kommenttia:

 1. Siis mitä?? Mä just katoin näitäki kuvia sillee "oi miten ihanat hiukset!" sopii sulle tosi hyvin :) phyh noilla tyypeillä oli vaan huono maku tai päässä vikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä Lotan kanssa!

   Poista
  2. Välil iskee vaan hirvee epävarmuus ja tuntuu, että kaikki tuijottaa ku oon levinny, väärän väriset hiukset ja ja ja...

   Poista
  3. Levinny? :o

   Poista
  4. I've gained weight :----D / D------:
   En ees tiiä millon oon viimeks painanu näin paljon, joku kaks vuotta sitten?

   Poista
  5. Hienoa kuulla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Poista
 2. Uskomatonta, mitä ihmiset laukovat ihan tuntemattomille! :( Mutta jätä kommentti omaan arvoonsa, sun hiukset on ihanat! Toivottavasti mieliala nousee, nyt kun vappukin on ihan nurkan takana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se spuge sitä mulle sanonu päin naamaa, vaan kierrrellen Lunalle ;)

   Poista
 3. Pyh, älä edes jaksa välittää muiden mielipiteistä, sitä paitsi sun hiukset on just upeet! (:

  VastaaPoista
 4. Samat kuin edelliset, pyh pyh pölöille kommenteille!
  Semmoista olisin halunnut kysyä, että onko kaikilla siellä osastolla painonnostoa tai siis anoreksia? Tiedän, ettet muista puhu ja niin sen pitääkin mennä, mutta mietin kun sitä on itsellekin ehdotettu, ja sh.kuviot on myös toisenlaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tänne otetaan muitakin. Onhan munkin tarkoitus olla täällä vielä sen jälkeen kun paino on normalisoitu, keskitytään samalla myös muun elämän hallintaan ja tehdään kuntoutussuunnitelma, jotta pääsis takas tonne "normaaliin" maailmaan.

   Poista
 5. Kuulepas - vaikka tykkäänkin eniten "natural lookistasi", niin "hattarahiukset" on kyllä ihan ehdottomasti second best! Nätit, pitkät ja haalean pinkit... Joten tuo ylivirvoitetun miehen kommentti Lunalle jääköön omaan arvoonsa. (Ja Luna ei ihan varmasti hetkauttanut korviaankaan...) Lunalla on maailman paras mamma, ja kaunis sellainen, se on totuus.

  Edelleen toivottelen Sinulle mukavaa vappua; parempia fiiliksiä... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunaa ei se mies kiinnostanut, kunnes alko vihellellä nii luikki karkuun ääntä :(
   Lurrukka & mamma kiittää!

   Poista