2014/04/09

Truly Random Code

Hajoon taas näihin kaiken maailman koodeihin! On ollu muutama vähän voimattomampi päivä, joten oon hukuttautunu tietokoneen tiedostoihin. Luonu muistioita, koodii koodii <html> <head> <title>meripihka.net</title></head></html>, selannu uudella kameralla otettuja kuvia, tehny ulkoasun grafiikoita ilmaisella kuvankäsittelyohjelmalla raivoamiseen asti. Pakkopakkopakko, ei pysty lopettaa ennen ku on valmista ja pää on täynnä taulukoita ja niiden leveysprosentteja ô_____Ô

prt sc: FileZillaa, iTunesia, Firefoxia, last.fm scrobbleria, puhelinta..
Oon saanu kuvagallerialle ulkoasun valmiiks parii hienosäätöjuttuu lukuunottamatta. Viimeks tuskastelin bloggerin valmiiden määritysten muokkaamisen kanssa, mutta tällä kertaa lähdin liikkeelle puhtaalta pöydältä. (Okei okei, saatoin napata idean ja pohjakoodin yhestä vanhasta käyttämättömästä leiskastani..) Paljon helpompaa kun saa ite määritellä divien plääplää paikat ja tietää mistä minkäkin löytää! Ja ku on erilliset css-tiedostot, yla- ja ala.php:t. Lopputulos on taas niin virtuaalitallimainen, että kaverit nauraa itsensä varmaan kuoliaaks :---DD

Koska oon itseoppinut, selitän yllä varmaan pelkkää p*skaa. Lisäks mä en oo näit HTML-juttui taas harrastanu vähään aikaan.

Kuvii oon saanu vasta muutaman pienennettyy ja ladattuu. Toimii niiden katseluki hienosti! Jos mä nyt saisin tän projektin pois alta ehtisin teille ehkä muitakin kuulumisia kirjotella. Lyhyesti sanottuna oli kuitenkin maailman randomein viikonloppu, täs alkaa pikkuhiljaa heräillä omasta Hangover-elokuvasta.

Ja kuvittelin, että kaikki ruokailut sujuu hienosti, mut ateriat ei kyl suju osaston ulkopuolella.. Tänäänkin mun piti syödä välipala äidin kanssa kaupungilla, mut iski joku "en vttu varmaan syö yhtään mitään"-moodi päälle ja se sit jäi. Mut perjantaina aion selvitä lounaasta kunnialla! Ja huomen tehään pizzaa :-----o

14 kommenttia:

 1. Itseoppinut tai et; kuulostat kyllä ihan prolta minun korvissani! Kas kun en itse ole edes itseoppinut. :D Enkä nyt osaa sanoa tähän yhtikäs mitään muuta kuin että varmaan tekee ihan hyvää välillä upottaa ajatukset johonkin ihan muuhun, kuten juurikin noihin HTML-juttuihin... Vaikkakin sitten olisi pää pyörällä hetkisen. Mutta älä nyt kuitenkaan kokonaan hajoa koodeihisi! ;)

  Huomenna/tänään sitten maallisempaan pizzanpaistoon! Heittele vaikka niitä lättysiä kattoon, jos tuntuu liian helpolta haasteelta (siis teko, ei syöminen :------o) tietokonetiedostoihin verrattuna! ;)

  Aurinkoista päivää Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tein eilen ruokaa, joten nyt luovutan vuoron ihan suosiolla muille. Omat täytteet silti ajattelin kytätä. Tänää vois olla taas hyvä kuvausilma ja katotaan jos saisin meripihka.netin "avattua" ihan kävijöillekin :---D

   Poista
 2. Eihän asioita voi oppia ku itse ;) koulussa tai kotona, ei sil oo välii. Se on vaa se mielenkiinto asiaa kohtaan, minkä kauttaa oppii parhaiten.
  Millos käydää taas kahvilla? :D

  Tsemppiä! :)

  P.S. Pizzaa.... naminami :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinja? Heiiii, mulhan peruuntu muut menot tänään nii saattaisin ehtiiki Kaapelille!

   Poista
  2. Ei oo pinja vaa koodaus ja pizzamestari itse :PPP

   Poista
  3. Ahaa, itse spurgu siis! Enkä mä osaa vastata noihin "millon"-kysymyksiin :D:D

   Poista
  4. spurgujen spurgu joo ;) "joskus" ois riittäny ihan hyvin vastauksena :D

   Poista
  5. Se on liian epämääränen vastaus!

   Poista
 3. Kaikki tietokoneisiin ja datailuun liittyvä menee multa yli hilseen, joten kuulostat kyllä todella ammattimaiselta (nimi. kadotti profiilikuvansakin :D) Ja samapa tuo, osaako teknisen kielen, kunhan homma luistaa. :D Kyllä ne syömisetkin alkavat luistaa, anna vain itsellesi aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite saan vaihdettua, kun klikkaan omaan profiiliin, sieltä muokkaa profiilia ja siellä kuvan vaihtaminenkin onnistuu. Google+:ssa mul on kyl eri kuva ku blogger-profiilissa.. En oo itekään näihin perehtyny, mutta etsivä löytää!

   Poista
 4. Teettekö muuten siellä kuntoutusosastolla kaikki ruuat itse, vai tuleeko sinne välillä sairaalaruokaa? Entä miten kaupassa käynti, käyttekö itse kaupassa?
  Paljon tsemppiä! Ajan kanssa varmasti helpottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurimmaks osaks tulee "sairaalaruokaa", pari kertaa viikossa tehään joku ateria ite. Ruokien kanssa on sama juttu, hoitajat tilaa maidot sun muut keittiöltä, mutta välillä käydään kaupassa jos joku on loppu tai keittiön valikoimista ei löydy. Ja kun tehään ite ruoat, käydään yleensä hakemassa aineet kaupasta. Vaikka ei toi Töölöntorin K-kauppa mikään päätähuimaavan suuri ole...

   Poista
 5. Siis onks se ny osasto vai kuntoutuskoti? Nehän on kaks ihan eri asiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuntoutusosasto! Oon kirjoilla porukoilla, mutta täällä tavallaan asustelen.

   Poista