2014/04/21

Time And Time Again

Mulla ei oo mitään muistikuvaa viime vuoden pääsiäisestä, oliko sellasta ees? Nääki pyhät ois saanu jäädä samalla tavalla väliin. Viimeset kolme päivää oon kulkenu jossain ihmeen sumussa. Aamuyöt menee heräillessä ja nähden painajaisia. Päivällä väsyttää, eikä mikään kiinnosta.

huomenta itse kullekin
Eilen iski ajatus, että pakko päästä puistoon ryyppää ku mikään muukaan ei tuntunu oikeelta. Ruoat ulos ja alkoholit tilalle, aivot pihalle. Hienon hieno ajatus. Jäin sit hoitajan ehdotuksesta kuitenki kiltisti osastolle syömään pullamössö-pashaa välipalaks. Ulfåsan pihalla tuli vastaan musta kissa. Kävin myöhemmin vanhempien kanssa veneellä raaputtelemassa kölistä vanhoja maaleja pois. Voisin mennä tänäänki, oli sen verran terapeuttista aivot narikkaan -puuhaa.

Kaupunki on inhottavan hiljanen. Kävelin äsken, ennen lounasta, keskustaan ostaa uudet pyykinpesuaineet ja teetä. Oli kiva sää, mut olin vaa raivoissani maailmalle. En tiiä miks. Enkä jaksanu Mannerheimintietä ylittäessänikään kattoo tuleeko autoja ja minkä väriset valot on. Ajakoon päälle, I don't care. Vois kokeilla miltä viiltely tuntuu, mutten oikee tiiä mihin tekisin. Ja on mul ollu noita ahdistuksenhallintakeinojaki käytössä, mut nyt tuntuu aika tyhmiltä.

väritin arpii, mut niit oli liikaa päällekkäin
Ei mua kiinnosta puhuu. Varmaan vaan suuttuisin jos joku tulis yrittää puhkasee mun masennuskuplan. Kuulokkeet korvilla on kivat.

"Yes I did it and I'll do it again, it doesn't matter if I am your best friend
I don't think so, you're not that smart
Over and over it breaks my heart, the cycle continues time for your crime
The pain comes back in an ugly design, her makeup smears
The tears that she cries, over and over every night"
- Papa Roach

 
Koht meen leipoo jotain ällöö omenapiirakkaa vaikkei h****akaan kiinnostais. Luistin siitä jo perjantaina. Keittiölt tuli mämmii välipalaks, et ehkä toi on parempi. Ei vaa jaksais. Mieluummin vaik nukkuisin tai tuijottelisin seinää.

9 kommenttia:

 1. :--( Ei niin mukavaa luettavaa mutta kaikilla on huonoja päiviä...
  Hyvä ettet oo ainakaan viillellyt!!
  Kiva myös että kirjoitat useammin nykyyän, käyn joka päivä tsekkaamassa sun kuulumiset ja on aina niin kiva nähdä että oot jaksanut kirjoitella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollu kaiken maailman liibalaaba-postausideoita, mut oon tosi huono toteuttaa niitä ku aika menee muuhun. Sit ne unohtuu tai ei oo enää ajankohtasii. Mun sairaalahuoneki on pikkuhiljaa siinä kunnossa, et voisin ottaa kuvia "sisustuksesta" muttei vaan saa aikaan!

   Poista
  2. Juu ois kiva nähdä millanen huone sulla siellä on! :)

   Poista
 2. niin, taas mennään siitä maailmanvallotusfiiliksestä tähän "haluun kuolla" -fiilikseen. toivottavasti saat oikeenlaista hoitoo, sun kausien vaihtelut on niin ilmeisiä ainaki tän blogin kautta.

  lohduttaudu sillä, että pahan jälkeen tulee aina hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki oon ollu tässä jo reilut puol vuotta sitä mieltä, että lääkitys ei oo ihan kohillaan. Polilla sanottiin, että johtuu päihteistä. (Hoitaja kysy kerran oonko piikittäny itteäni, ku vauhtia riitti. EN IKINÄ.) ja myöhemmin puhuttiin, että katotaan sitten kuntoutuskodissa. Mut en mä taida ees haluta mitää muutoksia, ku nyt oon ilmeisesti normaali ja oma itseni. Kaikkii masentaa välillä.

   Poista
  2. Olisiko Sinun mahdollista kokeilla olla ilman lääkkeitä kokonaan? Viimeistään silloin ehken selviäisi millainen olet "normaalina omana itsenäsi". Jos olo olisi silloin tasaisempi ei ehkä lääkitystä tarvitsisi. Mutta jos olo olisi tosi tukala, voisi lääkitystä ehkä alkaa rakentamaan uudestaan ns. nollasta. Koska, on kieltämättä hiukan pelottavaa kuinka mielialasi vaihtelevat ääripäistä toisiin. :( Tottakai kaikkia aina välillä masentaa - mutta nuo rajut vaihtelut ovat varmaan aika rankkoja?

   Toivottavasti viikkosi paranee loppua kohden, kun pyhistä on nyt selvitty ja perusarki alkaa taas rullaamaan... Haleja Sinulle! <3

   Poista
  3. Mulla menee tällä hetkellä todella pienet määrät yhtään mitään, oon käytännössä ite jo purkanu lääkitykseni ku tuntu, ettei oo hyötyä. Lääkärille tää oli ok.

   Nyt iski ihan hirvee painoahdistus, kun aamulla oli punnitus...

   Poista
 3. Vitutus kuuluu asiaan, siltä ei voi välttyä. Mutta toivottavasti olosi paranee ja ahdistus hellittää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan.
   t. Noora, jonka silmät muurautuu kohta itkusta umpeen

   Poista