2014/04/11

You Make It Seem Like Nothing

Vähän väsyttää. Aamuisin heräilee kuuden jälkeen vähän väliä, muttei viitsi nousta kun aamupala on vasta kahdeksalta. Sit lopulta kun kello soi, väsyttääki ihan hirveesti..

Zzzzzzzzz... tän aamun fiilikset
Näin taas vaihteeks ihmeellisiä unia. Joku yö kaupunki säästi ja Ulfåsan osastolaiset muutti tänne, mun huoneeseen tuli kolme teiniä. Ruokapöydässä oisin halunnu oman lautasen, mut ei ollu tilaa. Syötiin jossain kadulla ja pöytään tunki myös täysin tuntemattomia ihmisiä. Viime yön unessa puhalsin alkometriin kolmen promillen lukemat juotuani kaksi siideriä :--o Sit olin vihanen Ankulle (mistäköhän seki ilmesty?) ku se samalla juomamäärällä sai aamulla nollat.

Kävin eilen taas SYLI:n kahvihetkessä, mut lähdin etuajassa ku ei siel ollu oikee mitää kiinnostavaa. Olin vähän liian nuori siihen joukkoon. Kuntoutuskodilla tehtiin päivälliseks pizzaa. Hirvee ähky ja iltapalan jälkeen olin varma et mun ruokatorvi palaa puhki. Ruoka yritti koko ajan ylös ja jos vatsaa vahingossa vähänki jännitti, kumartu tms. oli ruoat takas suussa. Märehtiminen ♥ Tätä se oksentelu aiheuttaa kun läpät löystyy. Jokapäiväistä hupia. Älkää opetelko oksentaa :---/

puss, vessapose

löysin pöllökorvikset!
Oon käyny kuvaamassa lintuja, shoppailemassa kaupungilla. Tänään lähden äidin kanssa lounaalle jonnekin keskustaan. Haluun sushia, vaikka niitä saakin syödä ~15 kappaletta. Sit jos kävis Spirit Storessa hakemassa uudet Converset, lovee lovee, vaik mul on jo neljät ennestään. Hulluille Päiville en uskalla, liikaa ihmisiä!

20 kommenttia:

 1. mäkin näen aika ajoin Ulfåsa-unia, vaikka omista osastoajoista siellä onkin aikaa kun majailin siellä vuosina 1997-2000. :'D voih...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki nään välillä unia ala-asteajoista :---D

   Poista
 2. Ihanat korvikset! Tahtoo myös! :D Ja unet osaa joskus olla ihan pimeitä, nyt vain unikirjaa penkomaan ja merkityksiä etsimään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä unikirjaa jaksa. Tai tulkitsen kaikki unet tarkoittamaan pikaista kuolemaa 8)

   Poista
 3. hyh, toi on inhottavan tunne, kun vähän kumartelet ja saat niellä koko aika, ettei nouse ruuat ylös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon joskus joutunu kaupastaki poistumaan ku kumartelin alahyllyltä jotain ja alko valuu nenän kautta -.-

   Poista
 4. Ostin just uudet converset kans vaikka kaapeissa niitä on jo ennestää.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ostanu viel, sain hillittyy itseni. Mutta Kamppi on pelottavan lähellä!

   Poista
 5. Iii, ihanat pöllökorvikset! <3 :D

  VastaaPoista
 6. mikä sun painotilanne on? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asias en tiiä, mut tuntuu siltä et viikon aikana on tullu viis kiloo lisää D--:

   Poista
  2. Farkut ki-ris-täää!! :((

   Poista
 7. Joo, unet ovat kyllä joskus aikas eriskummallisia "filminpätkiä"... ;) Niissähän prosessoidaan elämän tapahtumia, niin lähiajoilta kuin kauempaa, mutta muodot ovat kieltämättä usein erittäinkin mielenkiintoisia... Tuo vessapose on kaunis kuva, ja kaunis sinisilmä olet pöllökorvis-kuvassakin! Pöllökorivksessa itsessään on jotain Kalevalamaista... Mukavaa viikonloppua! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullahan on myös kännykässä pöllökuoret, jos katsoo tarkemmin :D

   Poista
 8. Mua närästi osastolla kanssa melkein 24/7 vaikka en oo ikinä edes yrittänyt oksentaa. Se on tosi ihottavaa :/

  VastaaPoista
 9. Moi :) Onko teillä kuntoutuskodilla kerran viikossa ruuan valmistus vai useammin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useammin. Täl viikol ollaa tehty cashewporkkanapihvejä ja lohkoperunoita, pizzaa ja tänää välipalaks nuo väsää jotai banaani-maapähkinäjuttuu.

   Poista
 10. Kun nyt Ankun tulit maininneeksi, niin millaiset välit teillä nykyään on? Toivottavasti olette yhä at least frendejä, olitte ainakin mun mielestä tosi hyvä pari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facebook-kavereita ollaan, eron jälkeen nähty alle viis kertaa(?) Viimeks n. kk takaperin yksil synttäreil vähä jotai puhuttii, mut suurimmaks osaks Ankku ei voinu olla ees samas huonees mun kaa :---o Sinänsä harmittaa että välit meni, ihan senkin takia, että oisin halunnu seurata sen paranemisprosessia kun vihdoin lähti menemään parempaan (loistavaan) suuntaan (:

   Poista
 11. Moi! ihana et oot löytäny valokuvauksen uudestaan. Mullekkin kävi samalla tavalla, kun kyyhötin vuoden kotona lonkan kiputilan ja siitä johtuneen masennuksen takia. Siitä on tullu mulle tosi tärkeä terapian ja voiman lähde, ilman sitä en olis ehkä tässä. Jatka samaan malliin, oot ihana <3

  VastaaPoista