2014/04/01

Anklebiters

On jotenki kauheen vaikeeta avata läppäri. Vois postata useemminkin, mutta en oo jaksanu avata konetta moneen päivään D-----: Tai sit jumitun pelaa Candy Crushia.
Instagramia mä jaksan päivitellä useemmin kun se hoituu puhelimella.

Ruokamäärää nostettiin tästä päivästä lähtien pähkinöillä, juustolla, jälkkärillä ja weetabixilla. Ja makusoyamaidolla, jos sitä saa tilattua keittiöstä. Vähän oli outoa sekoittaa cashew-pähkinöitä aamulla puuroon, ku en osannu päättää syönkö ne mieluummin pelkästään vai jonkun seassa.

Eikä paino oo räjähtäny viittä kiloo ylöspäin, vaikka tuntuukin siltä.

Oli tos pari vaikeempaa päivää viikonloppuna, jonka takia kävin myös yhden yön nukkumassa kotona. Hoitaja lähti jo kuudelta illalla, joten ajattelin että äidin luona ois turvallisempi olo. Olin koko päivän pyöritellyt päässäni erilaisia rangaistuskeinoja itselleni idioottimaisuudesta, ja terään tarttuminen houkutteli ihan liikaa. Siks kotiin.

tyylii päiväpeitto ja une chienne leluineen mun huoneen lattial
Ja Lurtsi-purtsi kävi täällä lauantaina vierailulla :--) Voi kun se on hölmö ja ilonen tapaus ♥ Sil oli ihan hullu pölyhiukkasten metsästys menossa lounaan ajan mun huoneessa. Ja tassut suti liukkaalla lattialla. Ulkoiltiin ja neiti oli hienosti ja noudatti "ohi"-käskyä, hetki leikittiin Hietsussa toisen terrierin kanssa ja kahlailtiin. Piristi kummasti ja aurinkoki paisto ja jeeeee :)

pirpanat ja PALLO(!!!!)
Pitää muistaa muistaa kuunnella itseään. Nyt yritän tunkee mukaan ruokakauppaan, että noi osaa ostaa oikeita omenoita tai päärynöitä. Todellakaa syö mitää vihreitä omenia, hyi.

16 kommenttia:

 1. Siellä kuulostaa menevän todella hyvin ja hienoa, että menit äidillesi sen sijaan, että olisit ahdistunut yksinäsi. Olen todella iloinen puolestasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinhän tää, ja hui - tänään juttelee opon kaa :---o

   Poista
 2. Vihreet omenat - hyi! Oon niin samalla linjalla :P Ja weetabix + pähkinät puurossa tai pelkiltään - nam!
  Tsemppiä niin hyviin ku huonoihin päiviin - kohtele ittees hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluun chia-siemenii mun puuroon mieluummin ku pähkinöitä, mut ei sovi budjettiin. Plöööööö!

   Poista
  2. No mikä estää itse ostamasta? Vai onks tossa joku sh-kuvio?

   Aika jännältä tuo kaikki ulospäin vaikuttaa. Tai ehkä vähän ihmettelen noin nopeita lisäyksiä, ku minulle paikkaa on tuputettu just perustein, et saa edetä rauhallisemmin kuin odastolla. Mut ei oo kyl muutenkaan suunnitelmis, mut ihan kiinnosyavaahan tuo tein touhu on.

   Poista
  3. Jos mä ostan tuotetta X, henkilön B:kin pitää saada omat ruoat. Lähtis ihan käsistä. Vähän ärsyttää kun ruokavalio täällä on yksipuolistunut: liha on helppo korvata vaan soijalla tai quornilla... :---/

   Poista
 3. Voi ei, yhdyn täysin tohon läppärin hyllylle jättämiseen.. Katon sillä vaan sarjoi ku kännykäl hoituu kaikki muu. Sit harmittaa ja kiukuttaa ku ei ehi kirjottamaan! Mut syytän edelleen mun normaalia aamupalasarja katselu konetta joka ei suostu langattomaan yhteyteen, jonka vuoksi oon joutunu turvautumaan miniläppäriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on miniläppäri, ni tällä en kato ees sarjoja! Mulla on kaikki Greyn anatomian boksit mukana, nii saan neki katottuu dvd:ltä telkasta :DD

   Poista
 4. Hienosti pärjäät, hyvähyvä! :) Ja olen todella iloinen, että järkeilit ja menit yhdeksi yöksi äidin luo sen sijaan että olisi tullut tehtyä jotain joka olisi jälkeenpäin kaduttanut... Ihania kuvia, etenkin tuo Hietsu-kuva! Iloinen Noora! :) ...Vaan enpä meinannut huomata tuota toista terrieriä, kun on niin hiekan värinen otus... :)

  ♥ Aurinkoisia, iloisia kevätpäiviä Sinulle! ♥

  Ja muista muistaa kuunnella itseäsi...! ;) Oli kyse sitten vaikkapa omenoista! ;) Ilmeisesti siellä tulee osa ruoista keittiöltä ja osa ostetaan itse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä haetaan ainekset kaupasta kun valmistetaan itse ruokaa, eikä keittiöltä tosiaan saa tilattua kaikkea. Ja ilma on tosiaan ihana, pitäisi jaksaa siirtää kuvia kameralta koneelle :)

   Poista
 5. Vihreet omenat on parhaita, ne golden delicious vai mitä onkaan. D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. neiääii! Royal galat parhaita ovat >:----(

   Poista
 6. Pakko kysyy että missä siä niinku oot. Asutko kotona vai omassa talossa vai ootko niinku jossain eri kodissa, osastolla vai laitoksessa? Sori oon vähän hölmö, kun vast aloin lukee siun blogii niin en oo oikein asiois perillä. Mut hyvältä kuullostaa! :)

  VastaaPoista
 7. Äää, sori oot siis kuntoutuskodissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oon asunu n. kuukauden syömishäiriöisten kuntoutuskodissa :)

   Poista