2014/06/18

Fill This Empty Space

Mitä on tapahtunu? Ei kai mitään, paitsi tästä päivästä alkoi koko kesän(?) kestävä päihdelakko. Ja voin sanoo, että näin selvinpäin tarpeeksi syöminen on ihan p******tä. Oon saanu painon nostettua 43 kiloon, mutta tänään on sit tullut syötyä kulutukseen nähden liian vähän. Mä tiedostan sen, mutta ahdistaa tunkea kaloreita sisäänsä. Mekaanista lusikointia lautaselta suuhun ja join mä Kampissa ilmaiseksi jaetun Vitalinea-uutuusjogurttijuoman. Ei kyl maistunu oikeen miltään se vadelma-granaattiomena.

Mutsiki palas siskon kanssa ulkomailta jokunen päivä sitten. Tuntuu silti liian yksinäiseltä, vaikka täällä onkin joku kotona seurana koko päivän. Mitä mä oikeen odotin? Et tää ois helpompaa kun on tukea? Mulla oli tosi hienot suunnitelmat, eikä ne tunnu kiinnostavan ketään. Jos vanhemmiltakin alkaa usko mun paranemiseen loppua, miks mä vielä jumitan niiden nurkissa?


Mua ahdistaa tää koko. Päivästä riippuen saatan nähdä itseni aivan eri tavalla. Ylimääräistä kaikkialla tai luita paistamassa ihon läpi. Onneks huomenna on terapia, niin pääsen vähän selvittelemään päätä, joka on tällä hetkellä täynnä pelkkiä kilometri- ja ravintoainetaulukoita. Stop, stop, stop..
Sh-poli jäi jo kesätauolle, terapiakin on huomenna viimeistä kertaa ja pitäis heinäkuun puoleen väliin pärjäillä ilman kontakteja.

Huomenna kuitenkin purjehtimaan ja viettää juhannusta saaristoon. Tarkoituksena olisi kai lähteä Hangon suuntaan ja tavata tuttuja jossain siellä. Kesän eka purjehdus, heinäkuussa lähdetään pidemmälle reissulle. (.....) Ja nyt tajusin, että veneel ei oo mikroo puuroo varten ja säännöllinen syöminen siellä ei oo niin helppoo. Kallistelee ja keinuu, joten ruoanlaitto onnistuu vasta satamassa. Pitää taas keksii uudet turvaeväät matkoille, viime vuonna söin riisifrutteja, myslipatukoita ja Pätkiksiä.

Että mä vihaan tätä sairautta, tekee kaiken niin monimutkaseks!

22 kommenttia:

  1. Cheer up, Lady...

    Sinulla ON edelleen tosi hienot suunnitelmat, nyt vaan sinnikkäästi pidät niistä kiinni! Kyllä ne porukatkin huomaa ja kiinnostuu, kun oikeasti nyt tsemppaat! Ja hei, nyt kun äitisi palasi Kreikasta, niin saat taas kunnon pöperöitä; jossain välissä kirjoitit, että sitä odotat! :)

    Toivottavasti saat, tosiaan, terapeutilla päätäsi selviteltyä, sekä kunnon sotasuunnitelmat laadittua loman ajaksi. Ja tsempit persuuksiin...

    Telepatiaa... Ehdinkin jo täällä itsekseni tuumailla, että mahdatko (tai pikemminkin milloin) lähteä kesän purjehdusseikkailuille. No, nyt on näemmä h-hetki käsillä. Eli mukavaa jussia saaristossa! Ja jo nyt sitä heinäkuista pidempää reissua!

    Last but not least: tooooosi paljon tsemppiä päihdelakkoon!! Se on ainoa oikea päätös.

    Voimia, Rohkeutta ja Luottavaisuutta huomiseen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hajoo pää tänne veneelle, vaikka nyt ollaan oltu perillä ehkä 15min. Ostin pari siideriä, mutten tiiä huvittaaks tässä seurassa. Jos sää muuttuis paremmaks vois kuvata :)

      Poista
  2. Voimia <3 Sä selviät kyllä ja ne paremmat päivät tulee vielä, ihan varmasti. P.S Ihanat noi vaaleanpunaiset farkut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahdistuksissani revin farkut, ku jää kuitenkin kohta pieniksi. Kaipaako kukaan farkkujen tuunaus -postausta?

      Poista
  3. Mäkin niiiiiiiiiiiin vihaan tätä sairautta mut ehkä se antaa vähän voimaa jatkaa tätä taistelua sitä mörkö vastaan joka saa elämän niin vaikeaksi ja hankalaksi.. Tsempi Noora, kyl me tää viel selätetään!! :---)

    Pinja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mun toivo tippuu laidan yli sadepisaroiden kanssa mereen. Ei pakopaikkaa, ei tekemistä, vaan omat ajatukset, joista en pääse irti.

      Poista
  4. Onko siellä vedenkeitin? Pikapuurot onnistuu sillä tai keittämällä kattilassa :) tai sit tuorepuuroa, se on kans hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elovena-puuroja oon syöny, kun on tossa kuitenkin kaasuliesi :) Tuorepuuro vois olla aika jees!

      Poista
  5. Nutrit, protskupatukat, kaurajuomat (elovena, nalle, yosa), hedelmät, leipä... kyllä niitä vaihtoehtoja on vaikka mitenpaljon, jotka ei vaadi varsinaisesti mitään valmistusta! Muromysliä vaniljasoijamaidolla -ihan parasta! Hauskaa juhannusta! Koita olla stressaamatta ja keskittyä kivoihin asioihin, silloin syömisetkin todennäköisesti sujuu helpommin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin suklaaweetabixeja ja mantelimaitoa, kun vaniljaa ei ollut. Protskupatukat, hedelmät ja leipä [x] Check!

      Poista
  6. vähän sama fiilis vanhemmista... istun yksin himassa kun muut on landella viettämässä juhannusta.. Haluisin kans mutta sairaus ei päästä lähtee "turvallisesta" kodista enkä saa suutani auki että voisko joku tulla hakemaan mut pois täältä.
    Mun on pitäny kirjoittaa sulle jo aiemmin tosta kuntoutuskodista, mulle ehdotettiin sitä kanssa alkuvuodesta mutta kieltäydyin koska pelkäsin just et se apu ei riitä koska oireet on niin vahvoilla. Harmi että sä jouduit pois sieltä. Sh-polilla oon ollu kirjoilla on/off, tällähetkellä on, mut silti oon käynyt siellä viimeksi tammikuussa. Sieltä päin ei oo tullu mitään viestiä joten ei nekään kai enää välitä. Vaikka hoitsu sanoikin että "uskotko että teen kaikkeni että saadaan sun tilanne paremmaksi". jepjep. En tiiä auttaisko kokovuorokautinen, sielläkin on tullu rampattua ihan liikaa.
    Sori tällanen avautuminen :D en tiiä tiedätkö mua, mutta ollaan oltu pari kertaa samaa aikaa osastolla. Toivottavasti pystyt nauttimaan purjehtimisesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soita kansliaan ja kysy miks et oo saanu aikoi? Ehkä lyhyt jakso ihan osastolla vois olla hyväks ja kattoo riittääkö sitä motivaatiota oikeesti. Jajaja, paha sanoo muistanko ilman mitään kuvaa tms :D

      Poista
  7. Tsemppiä sulle Noora! :')

    VastaaPoista
  8. Miten veneiky sujunut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Surkeesti. Nappasin iltalääkkeet jo ysiltä ja menin itkien nukkumaan..

      Poista
  9. kuinka pitkä oot? :)

    VastaaPoista
  10. Päihdelakko alkoi ja ostit heti pari siideriä...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, kaiken varalta. Idiotismia. Mutta yhtäkään en oo juonu.

      Poista
  11. Mites tyttösellä mennyt juhannuksen vietot? Päivityksiä olisi mukavaa lueskella :>

    VastaaPoista