2014/06/08

My Secret Combination

Pohdin näit mun ruokapulmii tääl, ku oon ite joutunu järjestelee kaiken. Mutsi lähti siskon kanssa Kreikkaan ja me jäätiin faijan kaa kahestaa. Mä teen vähän niinku omat sörsselini, vaik isäki maisto ja sano et mun eilinen wokki oli ihan syötävää. Mut käytännössä päätän itse mitä, milloin ja kuinka paljon syön. Eli tässä tän päivän ruoat, sori ei oo aamupaloista kuvia.

Heräsin aamulla ennen viittä, koska olin nukahtanut illalla yhdeksän aikaan vaatteet päällä sängylleni. En vaan millään saanu unta ni joskus viiden aikaan mä menin laittaa ittelleni aamupalaa. Ateriasuunnitelman mukaan puuro, ½dl pähkinöitä, maito ja hedelmä, (teetä). Laskin monelt mun ois syötävä mikäki ateria, että noudattaisin ateriasuunnitelmaa. Lounas kymmeneltä, välipala 12.15, just joo.. Kahdeksalta aamulla alko kuitenki uusiks väsyttää ja nukuinki siihen puol yhteentoista. Ja sit mä söin uusiks aamupalan faijan kanssa. Paahtoleipä (taikaruis on uusin rakkaus) juustolla, tomaatti, paistettu kananmuna. Hobititki syö kaks aamupalaa!

en jaksanu pukeutua erikoisemmin, mut hiukset sain päähän
Sit oonki potenu semmosta masennusta ettei mikään huvita, en haluu, pakko jaksaa lähtee kotoa ulos. Nähdä ihmisiä, en jaksa. Ratkasin tilanteen ja menin pihalle ottaa aurinkoa kirjan kanssa, jota en jaksanutkaan lukea. Olin ehkä puol tuntia. Oikeestaan koko loppupäivän oonki ollu omassa huoneessani.


(n. klo 16:) Nyt mulla on kasa raejuustoa sekä hampurilainen soijapihveineen, leipineen, hampurilaiskastikkeineen (sen vähäkalorisemman mitä jääkaapista löyty), juustoineen, saalaatteineen ja tomaatteineen. Ja sit join just lasillisen vaniljasoijamaitoa. Nyt raejuusto meni. Hampurilaisen kierrän, mutta syön sen jokaista (tarpeeksi isoa) murua myöten. Sitten mulla ois toi jälkkäri, mä en kai ees oo maistanu ennen famii! Iiks. En kato kaloreita, kun avaan kääreen... hyi, tummaa suklaata. Mut muuten tää on ihanaa, vähän ku geishaa! omnom! ... Ja nyt aivoille jotain ajateltavaa, nii en mieti mitä kaikkee just vedin! Okei, lopetan tän ajatusten ääneen kirjottamisen ja luen Tarua sormusten herrasta....

en ollu oikeesti noin tuskanen, mietin vaan makua
Kahdeksalta heräsin (jes monen tunnin päiväunet, mitenköhän nyt saan unta?) menin suihkuun varmaan viikon tauon jälkeen ja tein iltapalaa. Nyt taas jotain tuhdimpaa, koska muuten on jääny päivän ruokailut vähäseks, mittasinkin jotta ois tarpeeks, eli:
1,5dl kaurahiutaleita » keitä puuro
1dl raejuustoa ja
1prk power cow -vanukasta joukkoon (vanilja & toffee ♥)
Sekoita. Hyvää tulee, jos tykkää makeesta.
pakko lukea samalla
Lisäks kaks desii maitoo teehen ja kaksi päärynää. Täs saa olla mun iltapala. Samalla taas LOTRin pariin, luin kyseiset kirjat viimeksi ala-astella kun ensimmäinen elokuva oli ilmestynyt, enkä ymmärtänyt silloin mitään. Ehkä nyt aukeaa vähän enemmän.

Et semmost (jo toista) masispäivää tänne, huomenna onneks terapiaaaaaaan.

14 kommenttia:

  1. Tässähän saa vääntää kommenttia ihan putkessa ja urakalla... ;) Hyvä, että olet mietiskellyt ja toteutellut jonkinlaista ateriasuunnitelmaa tänään! Liikaa et ole missään nimessä syönyt (viitaten edelliseen kommenttiisi). Jatka vaan rohkeasti harjoituksia ja - tosiaan - ota terapeutti huomenna avuksi, jotta saat tehtyä sellaisen ateriasuunnitelman, joka on riittävä ja jota voisit ja pystyisit toteuttamaan ihan säännöllisesti, päivittäin.

    Ei muuta kuin jatka LOTRailua sanan jokaisessa merkityksessä - se tekee hyvää! :) Ja Hobittien filosofiaa kannattaa aina kuunnella ja pohdiskella! :)

    Halaus Sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, Hobitit tietää! Enkä muistanut punnita itseäni aamulla, joten en tiedä mihin suuntaan painokaan liikkuu.. Että taas on sama ongelma: oliko toi nyt liikaa vai liian vähän :D

      Poista
  2. Hyvältä näyttää noi ruuat, varsinkin toi hamppari!! Oon ite kans kasvissyöjä ja tost tuli kans uus idea mieleen 8D mun lemppariruoka on kyl parsakeitto♥ ps. Sul sopii superhyvin tuonvärinen tukka ^^ tsemppii ja ilosia päiviä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha - eli pakko kokeilla (kaupan valmis) parsakeittoa :DD Jos syö kananmunaa, niin munakkaistaki saa aika jännii muunnoksii, aurinkokuivattuu tomaattii, fetaa, rucolaa, mitä tekee mieli :D

      Poista
  3. Oot kyllä älyttömän lujatahtonen ja ihailtava ihminen. Oikeesti. Kyllä ne ongelmatki jossain vaihees helpottaa, varsinki ku sulla on itelläs motivaatioo. Tsemppiä sinne <3

    VastaaPoista
  4. Otsikolla "my secret combination" ja kuva leivästä ja suklaapatukasta, ajattelin että laitat Faimin leipään :D Muuten hyvännäköstä settii! Jee Noora!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, mulla nimestä tulee mieleen eräs euroviisu, mutta vanukas kaurapuurossa on aika kiva! Ja voihan suklaataki syödä leivän välissä ja leikkii et se on Nutellaa? :)

      Poista
  5. Pakko ehkä kokeilla itekin tota vanukashässäkkää. Kuulostaa hyvälle! :P Peukku Kesolle, se on parasta. Hienosti menee, hyvin vedät! Jaksa jatkaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Keso on parasta. Meil faija vaan aina ostaa lidlin raejuustoo, ni yleensä syödään sitä xC

      Poista
  6. Tuli nälkä, kun luki tätä :D hyvää tätä päivää <3

    VastaaPoista
  7. Hienoo Noora!!!! Tykkäsin tästä kirjotuksesta tosi paljon!
    Kiva kun laitoit kuvia sun ruuista ja kerroit niistä, lisää sellaista ;)

    Kyl kaikki viel helpottuu, periks ei anneta!
    Tsemppiä <3

    Pinja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä mä en jaksa tehä mitään niin hyvännäköstä ruokaa, että siitä kehtais ottaa kuvaa :D ja toinen juttu on se, että mä muistan kuvanoton vasta syömisen jälkeen!

      Poista
    2. Kaikki sun postaukset on tervetulleita :--)

      Poista