2014/04/30

Take It Slow

Tää tyttö lähtee kohta lomille vapun viettoon :---} Pakenen donitsi & sima -välipalaa terapiaan, josta suuntaan kotiin pitämään Lunalle seuraa. Illemmalla ehkä jonnekin, mutta huomenna olisi tarkoitus suoriutua  lounaalle osastolle, joten ilta ei mun osalta varmaan kovin pitkäksi veny.


Oon tääl valmistautunu laittamalla hiukset ja meikit kuntoon, sekä pääsiäismunasta saadun My little pony -tatuoinnin poskeen. Puhaltelin vähän ilmapalloja (osa räjähti PAM!) ja taiteltiin harjoittelijan kanssa origameja, mihin mulla meinas mennä hermot kun en ymmärtäny ohjeita.



Asuks valitsin farkut, palejetti-bandeaun, sekä pitsipaidan. En tiedä vielä olenko lähdössä illalla minnekään juhlimaan, vai vietänkö rauhallisen vapun itsekseni. Jospa mieliala kohentuis päivänmittaa. Enkä oikein tiedä mitä mieltä olen näistä kuvista. Kyllä xx-määrä kiloja jo hieman näkyy ja hoen itselleni että vain parempaan päin ollaan menossa. mutta missä ne tikkujalat?


Rakas lävistys löysi tiensä takaisin silmäkulmaan! Tällä kertaa otin Microdermalin sijaan SkinDiverin, johon ei saa vaihdettua korua. Tänään toi saa kulkea kuitenkin vielä laastarin alla, etten vahingossakaan repäse sitä irti. 

Superii wappuu kaikille, ostakaa hienot heliumpallot!

2014/04/28

No Sense of Consequence

Mikään ei kiinnosta, joten joudun pakottamaan itseni tekemään kaikkea, jotten näyttäisi laiskalta sohvaperunalta. Hoitaja sanoo, et on hienoa kuinka osaan myös rentoutua. Plää, mä voisin maata koko päivän sängyssä mutten kehtaa! Kyllä mä jaksan piirtää kangastussilla pöllöjä huiviin (josta kenties postausta myöhemmin), mut esimerkiks toissapäivänä en jaksanu ees lähtee sairaala-alueelta ihmisten ilmoille. Kävin pihalla pariin otteeseen istuskelemassa ja ottamassa aurinkoa, musiikit korvissa keräämässä pisamia.


Tililläkin alle euro, oliko pakko tuhlata koko eläke parissa viikossa? Ja ostella kaikkea mitä ei voi tietenkään palauttaa. Mä mukamas-tarvitsin sen roinan ja vaatteet, jeh....

Ärsyttää kun silmät ei tottele ja kyynelet vaan valuu. Inhottavaa kun on niin hieno sää, eikä ite pääse yhtään siihen fiilikseen. Kävelen ahdistusta karkuun Töölön kaduilla, istun penkillä katsomassa ohikulkijoita ja koiria. Aika valuu ohi, ja oon varma, että mulle nauretaan selän takana. "Mitä toi tyttö yrittää noilla hattarahiuksilla hakea? Feikkifeikkifeikki!"

Eilen olin Lunan kanssa ulkona ja joku päissään oleva mies tuli selittää mun koiralle, miten sen omistajalla on ruma letti, ois pitäny valita mammansa paremmin. Nosti itsetuntoa taas huimasti.

mörrimöykkyjä
 Mut muuten sunnuntai oli ihan-ok-päivä. Käytiin Rajasaaressa, alias koirasaaressa, yhen tytsyn kaa. Dogit tykkäs ja minäkin :) Lurrukka kahlaili ja räksytti juostessaan toisten perässä poikkeuksellisen innoissaan. Neiti on alkanu iän myötä (apua! se on kohta jo 5v.) vähän diivailla, eikä enää kuka tahansa kelpaa leikkikaveriksi. Mutta auta armias, kun me yritettiin kahden energiaa pursuavan koiran kanssa päästä kisahallilta Rajasaareen. Oli hihnat vähän solmussa, kun wäwäwäwäwwwwwäääääääää!

Osastolle paluun jälkeen mieliala laski taas aika nopeesti. Ei ihan pohjalukemiin, mut kuitenkin. Harmittaa, että hoitaja lähtee viikonloppuisin jo kuudelta. Jotenki jo pelkkä läsnäolo luo jotkut säännöt mulle. Nytki aloin repiä arpia kädestä, joten ois ehkä aika mennä nukkuu....

2014/04/27

Find Me At The Cross

Mä naureskelen itsekseni hakusanoille, joilla ihmiset ovat blogiini löytäneet. Oon pari kuukautta kirjoittanut niitä ylös ja ajattelin nyt jakaa parhaat kanssanne. Vähän piristystä (krapulaiseen?) sunnuntaiaamuunne:

- anoreksia irtokarkit // onks anorektikoille omat irtokarkit?
- puffet jäätelö //
njääh, mut toffee ja päärynä on parhaat
- karjalanpiirakka välipala //
...ota karjalanpiirakka pakkauksesta ja syö se, simple?
- ateriasuunnitelma start // en julkaise ateriasuunnitelmiani, mut hyvä yritys
- ateriasuunnitelma professional //
ahhahah, ihan noin suuriin ruokamääriin en oo päässy!

- haluan että joku lihottaa minua // :--------------D
- desimitalla laihdutus //
mäki aina syön ja tuijotan mittoja et laihtuisin, toimii
- ajatuksiin tulevat takaumat //
throw back thursday
- vitun ärsyttävää ku faijan pitää aina tarkkailla mun syömistä //
uskon
- omenamehu ja ketipinor //
tappava yhdistelmä, älä kokeile!
- buffet aurora siideri //
jaa-a, mut laival ainaki juomat kuuluu buffan hintaan

- koira jahtaa pölyhiukkasia //
Lunan lempipuuhaa, ei oo vakavaa
- ikääntynyt hamsteri //
voi :--------(

- anoreksia 35kg //
anoreksia 100kg thinspaa enemmän
- nenämahaletku anoreksia
// miks kukaan hakee näitä, sairaat ihmiset älkää...
- sisätautiosasto nenämahaletku // en ole ollut, sisätaudeilla tipassa ja letkussa suljetulla kyllä
- oksentaminen kalorit //
omg, montako kaloria imeytyy jos oksentaa?
- kivun vuoksi kuntoutustuelle //
täältä tuskin on löytynyt vastausta..
- osasto b1 //
best place in the wöörld

- teroittimen terä //
terottimel voi terottaa kyniä
- viiltely blogi mattopuukko // mikä on mattopuukko?
- kuolenko jos hyppään viidennestä kerroksesta // kokeilemalla selviää, veikkaan että joo
- lepositeet blogi //
ikinä en oo ollu lepareissa...
- noora blogi syömishäiriö //
oi kiva, jo Googlekin tietää että oon Noora-anorektikko
- hatenouy.blogsoo // ei se oo niin tarkkaa miten kirjottaa

- linnanmäki valot // osasto ysiltä (9. krs) näky Lintsille
- kylma kulmakorun ulkopuolella //
mä en ymmärrrä mitä tässä on yritetty etsiä

- kellertävä tyvi // hopeashampoota kehiin!
- sininen kesätukka //
I like
- king's garden icelandic horses //
Porvoossa sijaitseva islanninhevostalli
- lusikointi asento mielihyvää //
en tosiaan haluu tietää..................

2014/04/25

The Hairy Years

No NYT sain vihdoin koottua jonkinnäköisiä kollaaseja mun menneistä hiuksista. (r.i.p. paksu pitkä tukka) Aloitin värjäämisen vasta sairastuttuani. Meillä oli kotona tiukka ei-kielto hiusväreille. Rippileirin jälkeen sain ottaa raitoja ja koko pääni oisin saanu värjätä vasta täysikäisenä. Hups, tais mulla sittenki olla joku kapinavaihe! Myöhemmin oon kiinnittäny huomioo myös siihen, että lävistykset vaihtelee tosi paljon mielialan mukaan. Kun masentaa, on naama koruja täynnä ja päinvastoin.

2007
Näissä kuvissa mulla on oma väri. Tai ainakin ekassa. Taitaa olla 8. luokan kuvia, yläasteen loppupuolelta kuitenkin. Niin ihanainen koulukuva: istut, nostat katseen ja räps! Tähän olin kuitenkin kerrankin jotenkuten tyytyväinen, vaikka nyt näytän omasta mielestäni tossa ihan pallonaamalta. Mun hiukset myös kihartu kivasti itsestään latvoista, en mä jaksanu ikinä laittaa niitä mitenkään. Ja rippikoulun konfirmaation jälkeen en oo käyny varmaan kertaakaan kampaajalla. Mun kaikki kampaajakäynnit on laskettavissa yhden käden sormilla. Leikkaan mieluummin itse, myös takaa jonne en nää :--DD

2008
Tässä oli mun ensimmäiset kokeilut rippilahjaks saadulla kameralla. Annoin siskon leikata fledastani (joka on aina ollut pitkä) vähän scene-tyylisemmäksi ja tuloksena mä näytin ihan sieneltä! Oli pakko vetää lyhyeks ja siitä asti oon kasvattanut hiuksiani takas. Pahasti mulla on vaan tapana hetken mielijohteesta vetästä lyhyeks. Alemassa kuvassa mulla on tummanruskeat hiukset, koska en vanhempien kiellon takia uskaltanut vetää suoraan mustaksi. Olin jo pidemmän aikaa halunnut mustat hiukset - I must be emo! Ja voi että, kun vetäisin hakaneulan alahuulesta läpi huulikorua varten osastolla ollessani..

2009
Osastoajat ja musta mielialatukka. Lakkaa, tupeerausta ja kaljuuntumista. Toi aika oli ihan hirveetä, aliravitsemuksen takia jokaisella harjauskerralla hiuksia lähti aivan älyttömästi. Katsoin aamulla vaaleaa sairaalahuoneeni lattiaa hiusharja kädessä ja itkin, kuinka lattialla oli hiustuppoja kuin pölykasoja. Toivon vaan, että ravitsemuskuntoutuksen myötä myös hiukset kasvaa takas.

2010
Samikset. En tiiä pitäiskö olla imarreltu kun kadulla vastaantulija pysäyttää ja sanoo, että ollaan Lunan kanssa sävy sävyyn yhtä söpöjä.. Koiran puolesta meinasin loukkaantua, koska se on väriltään brindle eikä musta :(( En erityisemmin tykkää pitää otsatukkaa tolleen ylhäällä, kun mulla on niin korkee otsa ja aaaargh kun siitä saa siskoilta aina kuulla!

2010
Ensimmäiset pidennykset. Ostin eka Cyber shopista muutaman mustan kuituraidan kokeillakseni ja pian tilasinkin Dreamhairista aitohiusta olevat clip-onit. Tosi kätevät, jos jaksaa nähdä vaivaa / on aikaa kiinnittää ne joka aamu omiin hiuksiin.

2011
Shokeeraavaa! Ennen oon vierastanu erikoisvärejä hiuksissa, mutta jostain sain päähäni, että haluun pinkin raidan. Eihän siitä heti pinkkiä saanut ja taisin blondata raidan useampaan kertaan ennen kuin sain suoravärin tarttumaan. Pari kuukautta tais olla smiley-lävistyskin suussa ennen kuin uskalsin tilata oikeen lävistysneulan ja "korvata" sen septumilla.

2011
Ja sit tää klassinen mustasta blondiksi -operaatio.En tajuu miten oon kehdannut kävellä ulkona noiden kusenkeltaisten hiusten kanssa. Napsaisin latvoistakin (taas) ihan reilusti pois, koska niihin ei tehonnu minkään maailman värinpoistot. Hyvästi kasvatusoperaatio.. Auroran osastolla tökkäsin neulan läpi myös huulen toiselta sivulta: snake bitesit.

2011
Päätin, että mun pitää saada alkuvuodesta ostettu pinkissimo-väri käytettyä ja värjäilin osastolla itselleni otsatukkaan raidan (kokeilin samaa myös ~kk sitten, eieieiei!). Muistan kun hoitaja autto mua lopulta levittämään värin koko hiuksiin. Ja pesukarhu-klipsi. Ja häpeän edelleen sitä, että mulla on noin räikeet hiukset, laittamattomina, yhdellä Haloo Helsingin keikalla otetussa "fanikuvassa" D:::

2012
Shokkivärit kuluvat nopeasti pois, joten seuraavaks kokeilin sinistä. Mulla noi haalistu muutamassa pesussa kokonaan pois. Ankulla oli tämmönen raita kun näin sen ensimmäisen kerran ja ihastuin siihen (siis hiuksiin) jo sillon, vaikka toisaalta en tajunnu miks joku haluu hiuksensa sinisiks. Ylikasvanut otsatukka, jonka leikkasin viistoon. Spider bitses -lävistykset huulten molemmin puolin.

2012
Lisää rautaa naamaan, angel bitesit, alko olla jo liikaa omaanki makuun. Sit taas idiotismia, piti saada pitkät hiukset, joten mustaks vaan ja pidennykset käyttöön. Cyberissa oli pidennykset alessa, joten ostin musta-blondi-liukuvärjätyt hiukset. Tykkäisin noista edelleen, mutta en enää uskalla vetää mustaksi kun kuitenkin kyllästyisin nopeesti ja vaalennuksen jälkeen oisin täysin kalju. Kuten alemmasta kuvasta huomaa, ei hiukset kauaa tummina pysyneet.

2012
Kesätukka 2012 ja siskon ylppärijuhlat, olin huonoimmassa kunnossa ikinä ja muistan kun seurustelun sijaan oksentelin kahvia. Hiusten väri ei pysynyt noin kirkkaana, enkä saanut tuloksesta enää yhtä oranssihtavaa, vaikka seuraavissakin kuvissa olen muistaakseni käyttänyt samaa Schwarzkopfin sävyä. Kestöväriä siis.


Kuinka ihanan pystyynkuolleelta näytänkään, silmät tuijottaa tyhjää. En mä tolloin asiaa tajunnu "mähän oon ihan normaali!" Väriä kirkastin hoitoaineen kanssa shokki-punaisella.

2012
Hirveimmät hiukset, mitä mul on ikinä ollu! Violetti / lila / wotevör puoli päätä oli virhe. Kaduin jo siinä vaiheessa kun olin värjäyksen jälkeen huuhdellut ja kuivannut hiukset. Onneks oli vaan shokkiväriä...

2013
Se on siili, Simo-siili, jonka suurta herkkua on viili... Oli pakko lähteä tähän sivusiili-villitykseen, vaikka vahingossa vedin itselleni sivukaljun :'---D Näytin kyllä niin lepakolta  niin lepakolta, että. Ja hiukset waaaan lyheni lyhenemistään.. Ja sitten taas tummeni mustaksi. Lävistyksiä sentään lähti.

2013
Hiukset jatkoivat ohenemistaan, paino kävi myös viime keväänä pakkohoitorajan alapuolella. Näytin sairaalta, tajuan sen näin jälkikäteen, eikä kynityt hiukset parantaneet ulkomuotoa millään tapaa. Joku kommentoi blogiini, että jos ei tietäis, luulis että mulla on syöpä tai joku "vakavampi" sairaus. Tankkasin punnituksiin, joten vältin osaston (tervettä?), halusin nostaa painoa kotona ja muutamalla kilolla onnistuinkin! Kyllästyin täysmustiin hiuksiin ja värjäsin taas pienen raidan...



...joka ei riittänyt, joten pian oli puoli päätä sinisenä. Ostin taas uudet halpispidennykset, joita saatoin käyttää entisten mustien kanssa.

2013
Mun ja Ankun eron jälkeen halusin uudistaa itseäni, mun vika, anoreksian vika, mun on muututtava (ja samalla yritin pyyhkiä kaiken mielestäni). Olin jo jonkun aikaa halunnut hattarahiukset, joten sininen vaihtui värinpoiston kautta haaleaan pinkkiin. Kesäinen Italian aurinko haalisti sen pois parissa päivässä ja Suomeen palatessani näytin mielestäni Cruella de Vililta :--D

2013
Ja sitten sai käsittelyn myös tumma puoli. Hiukset oli NIIIN huonossa kunnossa, etten ois ikinä kehdannu näyttää niitä kampaajalle. (puolustukseni voin sanoa, että kuvissa oon tullu suoraan saunasta/suihkusta ja hiuksii ei oo ees harjattu sen jälkee D--:) Värinpoistoja olin tehnyt lähemmäs kymmenen viimeisen puolen vuoden sisään, välillä toiselle puolelle, välillä molemmille jnejne. Lopputuloksena mun piti leikata otsatukka viistoks, koska hiukset katkeili niin pahasti ex-raidan kohdalta.

2013
Syksyllä kokeilin uudestaan pastellisävyjä. Sininen ei tällä kertaa lähtenytkään itsekseen pesussa ja vasta aurinko vaalensi hiukseni Thaimaassa. Kokeilin siellä myös hiushoitoa öljyillä ja vitamiineilla, joka toivottavasti korjasi auringon aiheuttamia vaurioita.

2014
Aloitin uuden vuoden blondina. Sävyä en saa tyvestä millään täysin platinaksi, mut näyttää luonnollisemmalta kun väri ei ole aivan tasainen. Hopeashampoolla saan hiuksista vaan osittain liilahtavat, vaikka kuinka yrittäisin laittaa ainetta vaan tyveen... Jouduin otattamaan microdermali-lävistyksen pois silmäkulmasta, mutta käyn haavan parannuttua ottamassa uuden timantin tilalle.

2014
Nyt osastol oon tykänny sotkea taas vaaleanpunaista shokkiväriä hoitoaineen sekaan. Hankin nuo klipsipidennyksetkin, joita en tosin pariin päivään oo käyttäny ku en oo jaksanu. Otin kokeillakseni vertical labretin pois, unohdin sen, enkä saanut enää tungettua korua huulen läpi. Rei'itin vähän lisää korvaani ja tilasin uusia venytyskoruja. Tyypit tääl kyselee miks värjään hiukseni luonnottoman vaaleanpunaisiksi, mutta jollainhan mun on itseni suihkuun houkuteltava. Ei oo nii helppoo katsella alastonta ("joka suuntaan levinnyttä") kroppaansa ja palella kun vesi haihtuu iholta. Noei, oikeesti oon vaan masentunu pasha, joka ei jaksa huolehtii itsestään. Syitä, syitä. Oikeesti mä tykkään näist hiuksist :----)

Eilen blondasin taas tyvikasvun, värjäsin suoravärillä tukan ja uudet aitohiuspidennykset. Tulos on vähän epätasainen kun väri loppu kesken. Nyt on hiukset sit tän näköset:

aujourd'hui
OK:t vai Hirveet? Mikä sopii parhaiten, tumma vai vaalee? Saa heittää kommenttii! :----}

Mä yritän ottaa nyt rauhallisesti, vedellä safkat naamariin ja vähän piristyä. Ei oo olot tosiaan viime päivinä ollu parhaimmat, viiltelylakko katkes ja tekis vaan mieli vetää pää täyteen. Mut tänään nään äitiä ja sunnuntaina toivottavasti Lunaa koiratapaamisen merkeissä. Viikonloppuja rakkaat, nauttikaa!

2014/04/22

The Glorious Nosebleed

Kaivellessani vanhoja kuvia hiuspostaukseen, törmäsin IRC-Galleriassa muutamaan vanhaan valokuvaan. Tässä on AINOA olemassaoleva otos, jossa mulla on ollut nenämahaletku.

Muistan kuinka häpesin käydä se nokassa, poskelle teipattuna kotilomilla. Hoitajat ois laittanu mut kesäloman jälkeen ilmoittautumaan kouluunkin sen kanssa, mutta revin salaa pois. Luna oli tuolloin juuri haettu kasvattajalta ja mun oli pakko saada pennun kanssa yhteiskuva. Joten siinä teille pro-anaa letkuineen vuodelta 2009, DAAAAAA!

"koiralla piilotetaan nenämahaletku."
Tänään oli ns. "pasteijapäivä". Muutenki ollu tosi huonot fiilikset ja kun päivällispöytään täräytetään kasvistäytteinen pasteija ohrapuuron ja mehukeiton lisäksi...

Ollessani nuorisopuolella, mä en vaan _pystynyt_ syömään sitä pasteijaa. Jouduin letkuun joka kerta kun keittiöltä tuli leivänkorvikkeeksi jättimäinen rasvainen lehtitaikinaklöntti ~40 000kcal. Se ei mahtunut taskuun tai hihaan piiloon ja mä vaan itkin itkin itkin lautasen äärellä kunnes aika loppu ja mut raahattiin lääkekansliaan.

Itkin tänään melkeen yhtä paljon, pelkkä vilkaisu leivonnaiseen sai kyyneleet valumaan silmistä. Mun päässä joku vaan huus "EIEIEIEIEIEI!! Ei nutria, ei letkua, kiltit apuaa..." Ja melkeen tunsin, kuinka joku laittaa nenämahaletkun paikoilleen.
Hoitaja tuli onneks juttelemaan (toisin kuin nuorisopuolella) ja kerroin sille mikä tekee tosta niin vaikeeta. Sain keskitettyy ajatukset osittain muualle ja...


MÄ SAIN SYÖTYÄ SEN PASTEIJAN!

2014/04/21

Time And Time Again

Mulla ei oo mitään muistikuvaa viime vuoden pääsiäisestä, oliko sellasta ees? Nääki pyhät ois saanu jäädä samalla tavalla väliin. Viimeset kolme päivää oon kulkenu jossain ihmeen sumussa. Aamuyöt menee heräillessä ja nähden painajaisia. Päivällä väsyttää, eikä mikään kiinnosta.

huomenta itse kullekin
Eilen iski ajatus, että pakko päästä puistoon ryyppää ku mikään muukaan ei tuntunu oikeelta. Ruoat ulos ja alkoholit tilalle, aivot pihalle. Hienon hieno ajatus. Jäin sit hoitajan ehdotuksesta kuitenki kiltisti osastolle syömään pullamössö-pashaa välipalaks. Ulfåsan pihalla tuli vastaan musta kissa. Kävin myöhemmin vanhempien kanssa veneellä raaputtelemassa kölistä vanhoja maaleja pois. Voisin mennä tänäänki, oli sen verran terapeuttista aivot narikkaan -puuhaa.

Kaupunki on inhottavan hiljanen. Kävelin äsken, ennen lounasta, keskustaan ostaa uudet pyykinpesuaineet ja teetä. Oli kiva sää, mut olin vaa raivoissani maailmalle. En tiiä miks. Enkä jaksanu Mannerheimintietä ylittäessänikään kattoo tuleeko autoja ja minkä väriset valot on. Ajakoon päälle, I don't care. Vois kokeilla miltä viiltely tuntuu, mutten oikee tiiä mihin tekisin. Ja on mul ollu noita ahdistuksenhallintakeinojaki käytössä, mut nyt tuntuu aika tyhmiltä.

väritin arpii, mut niit oli liikaa päällekkäin
Ei mua kiinnosta puhuu. Varmaan vaan suuttuisin jos joku tulis yrittää puhkasee mun masennuskuplan. Kuulokkeet korvilla on kivat.

"Yes I did it and I'll do it again, it doesn't matter if I am your best friend
I don't think so, you're not that smart
Over and over it breaks my heart, the cycle continues time for your crime
The pain comes back in an ugly design, her makeup smears
The tears that she cries, over and over every night"
- Papa Roach

 
Koht meen leipoo jotain ällöö omenapiirakkaa vaikkei h****akaan kiinnostais. Luistin siitä jo perjantaina. Keittiölt tuli mämmii välipalaks, et ehkä toi on parempi. Ei vaa jaksais. Mieluummin vaik nukkuisin tai tuijottelisin seinää.

2014/04/19

Easter Moon

Tuntuu et tää blogi muuttuu jotenki pinnalliseks, joten nyt vähän syömishäiriöpäivityksiä.
Tää säännöllinen syömisrytmi on jotenki turvallista, eikä safkoista tuu jostain syystä kauheesti ahdistuksia. Suurimmaks osaks se on viime päivinä johtunu siitä, että mun ajatukset ei pysy hetkeäkään aloillaan tai keskitän ne täysin johonkin muuhun. Ruokailutilanteissa hölötän kun mikäkin idiootti, vaikka muut istuis hiljaa. Hyvä kun välillä ees huomaan mitä suuhuni tungen.

Oon pari kertaa kyl oksennelluki ja kotona käynti ei suju ilman ollenkaan. Siitä onkin viikko kun viimeksi söin jotain himassa. Jokaisen lämpimän aterian oon kuitenkin syöny osastolla (päätin nyt kutsua tätä kuntoutusosastoksi, kun Kelan papereihin niin kirjoitettiin), lukuunottamatta yhtä kertaa kun käytiin äidin kanssa sushi-buffetissa sekä tietysti laivareissua.

Välil saatetaan vetää jotain ekstroja, jos tekee mieli. Joku ilta söin iltapalan jälkeen vielä jäätelön kun hoitaja oli jo lähtenyt. Me myös keräillään Kinder-munien leluja! Hoitajat syö suurimman osan suklaasta, mut kyllä mäki välillä uskaltaudun. Samoin oon pari kertaa salaa varastanu keksin kaapista kun kukaan ei huomaa. Me ollaanki keskusteltu tästä kun muut haluu aina oikein näyttää että "mäpäs syön nyt ylimääräistä", kun mun mielestä se on jotenkin kauheen noloa. Hirvee possu kun vedän ateriasuunnitelman lisäksi jotain p****a, vaikka paino nousee muutenkin.

Ja kyllä, paino on "turvallisesti" ollut yli neljänkymmenen kilon jo useamman viikon.

Oon mä parit ahdistuskohtauksetki vetäny ja itkeny meikkini poskille. Kauhee tunne kun ei tiedä mitä tehdä, kaikki tiivistyy yhteen sanaan: ahdistus! Ravaan pientä ympyrää huoneessani, pitelen päätä yrittäen rauhoittua "Sä et voi viiltää, rauhoitu rauhoitu rauhoitu!" Ei pysty lukemaan, katsomaan, kuulemaan. Kaikki on vaan huonosti, olo on TOIVOTON. Kävelen kehää kunnes lopulta purskahdan hysteeriseen itkuun ja huuhdon osan pahasta olosta pois. Enkä mä pysty sillä hetkellä hakemaan apua. Mitä mä sanoisin, kun en osaa pukea tunteita sanoiksi?

Mut nyt menee hyvin! On itsevarma olo ja tunnen itseni kauniiksi, itse asiassa tosi kauniiksi - aika pelottavaa. Tuntuu, että oisin heränny taas eloon. Jaksan vaikka mitä, haluan tehdä vaikka mitä, mikään ei masenna. Olo on oikeesti LOISTAVA, välillä en ees tunnista itseäni. Mä oon ollu koko elämäni hiljaa, päättäny selvitä yksin, pitäny kaiken sisälläni. Nyt mä en ees ajattele ennen kun puhun tai toimin. Mitämitämitäää???

innostuin "vähän" kerrospukeutumaan
mekko, huppari, kaks takkii, viis huivii ja kolme hattuu
      ps. mulle saa lähettää Mignon-munan ♥_______♥

2014/04/17

Boats 'n Hoes

Wähähähähäää, oon eläny tääl nii ylikierroksil et osal alkaa mennä varmaan jo hermot muhun :----D

Mut eilen/tänään cruisee Tallinnaan! Haloo Helsinki! esiinty Silja Europalla, joten pakkohan sinne oli päästä. Ja ah laivailee, mul on jääny sairastelun takii kaikki mahdolliset lukioristeilyki väliin. Oli aika jepaa näin vaihteeks pelkällä tyttöporukalla. Ja jopa muisti säily koko illaltayöltä, kuvittelen yleensä et mul on parempi viinapää ku mitä oikeesti on.

Yritin ottaa kuvaa asusta, mut hylättii hyttiin ku muut lähti tupruttelee. Olin ostanu jopa hiusten väriin sopivat kengännauhat, mutta eihän ne tästä näy... Ja pinkkiä UV-ripsiväriä!

Löydettiin tax freestä Golden Capin uutta rasperry soda light -siideriä, jota oli pakko maistaa (lavallisen verran..) tavallisen omenan lisäks. Tölkit pääs suihkuun kylmettymään, vaik mä vetelen kaikki aina huoneenlämpösenä :-----o Ja sitten hajuvesilikööriä, joka oli niin pahaa että sitä yllättäen jäi yli puol pulloo juomatta. Oli vaan pakko ostaa ku oli niin hieno pinkki pullo!


Keikka oli vaihteeks loistava, vaikkei Tavastialle vedä vertoja mikään. Jotenki onnistuttii tunkee melkeen eturiviin ja kännykkäki suostu ottaa ihan kohtalaisii kuvii. Jukka vaan oli niin rumpujen peitossa, ettei mitään toivoo. Oli hyvä meno pääl, vaikkei baariin tuhlattu euroakaan!



Kyllä se kännikin lopulta iski (toisille vähän pahemminki :'D) ainaki kuvien perusteella. Illan teema oli oravailme. Unohtu vähän syöminen, nii ruokapuoli jäi lähinnä sipsien varaan. Meiän hyttii vastapäätä oli joku sairaalamesta, joten oli tosi kotoisa olo! Meiän piti lähtee viel tanssii, mut se jäi. Mun osalta ilta loppu siihen, ku Milli (huomhuom! ton ihanuuden blogiblogiblogi) katos ja Hanna lähti ettii sitä. Vika puhelu on kännykän mukaan soitettu  klo 03.47

Aamul herättii shoppailee pariks tunniks Tallinnaan. Olin tyhmä (tai viisas?) ja otin vaa 40€ käteistä mukaan, ku oon onnistunu viikossa tuhlaa about puolet eläkkeestäni. Ah, mitä vaatteita, oisin halunnu vaikka mitä! Olin niin kateellinen Elbylle ku sil ois varmaa ollu varaa ostaa koko kauppa tyhjäks. Mukaani tarttui kuitenki mekko ja legginsit.
Ja ruokakauppa oli ku Stockan Herkku ilman hullua väentungosta.

Aika loppu vähän kesken, joten ei ehditty syömään. Haettiin Subwaystä patongit mukaan (vegepihvisubi ♥) ja syötiin ne laivalla. Ja smoothieta, jääteetä ja namnam Milkan joku vanilja-suklaapatukka. Muut lähti viel tax freehen, mut mä jäin nukkuu päiväunia. Hyvin osasin kuitenkin herättyäni pummia toisten suklaita ja pähkinöitä >:---)

Satamasta kiiruhdinkin suoraan sporaan ja kuntoutusosastolle syömään päivällistä. Nyt pitääki kattoo vielä eilisen Salkkarit katsomosta ennen tän päivän jaksoa! Ja sit iltapala ja veikkaanpa että sen jälkeen meen aika suoraan nukkumaan. Vähän väsyttää :------D

2014/04/14

Bottles & Models

Nyt on kivat hiukset! Hetken harkitsin värjääväni pään siniseksi, koska omistan sen väriset clip on -hiustenpidennykset ja halusin lisää pituutta kehiin. Eieiei, hoitajakin oli sitä mieltä että hattaran värinen mieluummin, joten kävin eilen Cybershopissa katsomassa pidennyksiä. Aitohiuksia ei ollut tarpeeksi vaaleita värjättäväksi vaaleanpunaisella shokkivärillä, joten otin halvemmat synteettiset. Jos jaksan näitä käyttää, harkitsen ihan oikean tukan tilaamista. Sitä kun sais kiharrettuakin!

Raahasin kuntoutujatoverini (tai -kollega, kuten hän halusi asian ilmaistavan) pihalle napsimaan muutaman kuvan mun uusista hiuksista ja samalla päivän asusta. iPhone-laatua tällä kertaa, ens kerralla toivottavasti kuvia kunnon kameralla.

Enkä hitokseenkaan muista mistä nää vaatteet on, mut uus takki by H&M
(legginsit Gina Tricot, huivi Cybershop, kengät Duffy/DinSko)?


Ajattelin tehdä lähipäivinä myös postauksen menneistä hiustyyleistäni (eli -väreistä). Aloin värjäillä hiuksiani vasta sairastuttuani, joten historia ei ole kymmeniä vuosia pitkä. Suurin osa "tyyleistä" on jo nähty blogin puolella, mutta koska kaikki lukijat eivät ole olleet matkassa alusta asti, voisin tehdä jonkinlaisen tiivistelmän. Kiinnostaako? (no teen, vaikkei kiinnostaisikaan..)

Ja kun jotain viime postauksessa niin mietitytti, mainittakoon, että paino on noususuunnassa ja tullut kilolla ylöspäin viimeisen viikon aikana.