2015/08/07

My day on Monday

Kuvasin maanantaina tekemisiäni päiväni kuvina -postausta varten. Oon vähän myöhässä tän tekstin kanssa, koska viikolla ei ole juurikaan tehnyt mieli roikkua koneella kun ulkona oli niin kaunis ilma. Maanantai meni kuitenkin samaan tapaan kuin muutkin viikon päivät, joten ei haitanne, että hypätään takaisin viikon alkuun.


Aamupalaksi 4-viljanpuuroa auringonkukansiemenillä, suklaateetä ja päärynää. Tää on tällä hetkellä lempiaamupalani. Puuro on hyvää ja voisinkin tehä erikseen postauksen mun eri puurovariaatioista.


Aamupäivä meni Netflixin parissa katsoessa American horror storyn 2. tuotantokautta. Aloitin tällä viikolla myös Pretty little liarsin katsomisen, kun kauhu alkoi kyllästyttää.




Meikki kuntoon ja One piece vaihtui paitaan, shortseihin ja legginseihin. Hiukset näyttää hirveiltä, koska en raaski suoristaa latvoja joka päivä erikseen.


Söin pari valkosuklaa-karpalocookieta välipalaksi makeannälkään, ennen kuin lähdin käymään kirjastossa ja keskustassa.



Kirjastosta lainasin Lumikki-trilogian toisen osan ja Sokokselta ostin vihdoin mustan color maskin. Oon yrittänyt saada hiuksistani harmaat jo ties kuinka pitkään, joten tuubi lähti kokeiluun, jos vaikka löytyis oikea sävy.

Kaapeliselfie

Kahden aikaan suunnistin Kaapelitehtaalle SYLIn kahviherkeen. Tarjotun kahvin ja teen sijaan join kuitenkin mukaan ottamani metsämarjan makuisen Nutridrinkin ja söin pari kourallista banaanilastuja. En ole käynyt kahvihetkissä vähään aikaan, joten oli kiva päästä taas juttelemaan niitä näitä ja kuulemaan miten muut ovat viettäneet kesää.




Kotona tein itselleni juusto-ruisleivän ja yritin lukea uutta kirjaa, mutta keskittymiskyky ei riittänyt ja alkoi väsyttää, joten otinkin päiväunet.


Sisko kävi illalla poikaystävänsä kanssa tuomassa karvapompulan meille hoitoon. Odottelin Lunaa ulkona siinä toivossa, että neidistä saisi kuvia, mutta jälleennäkeminen oli koiran puolesta yhtä pyörimistä, joten kuvat ovat pelkkää suttua. Syötiin myös laatikollinen tuoreita mansikoita.


Iltapalaa en viitsinyt kuvata, mutta söin taas hedelmän ja puuroa. Seassa oli cashew-pähkinöitä, raejuustoa ja toffeevanukasta, eli samaa sotkua mitä söin viime kesänäkin kun oli parempi jakso.

Tiedän, että päivän lämmin ateria jäi kokonaan uupumaan. Tiedän myös, että lounaan korvaus olisi yhden sijaan kolme nutria. On helppo syyttää päivän menoja, kun en muka ehtinyt tehdä ruokaa tai se olisi pitänyt syödä "väärään" aikaan. Muina päivinä oon syönyt myös lounaan, eikä tää maanantain lipsahdus ole näkynyt painossa, joten ehkä ei ole liian vakavaa.

Tällä hetkellä istun bussissa matkalla Kuopioon, jossa aion viettää viikonlopun. En oo ikinä käyny kyseisessä kaupungissa, mutta onneks Oona tulee vastaan asemalle. Suunnitelmat on vielä osittain auki, mutta toivottavasti tulee kivat pari päivää. Hyvää viikonloppua myös sinne ruudun toiselle puolelle!

13 kommenttia:

  1. Hyvää viikonloppua myös sinne ja pidä hauskaa täällä, ei tiiä vaikka törmättäiskin. Kerro oonalle terkkuja! :)

    VastaaPoista
  2. Olipa kiva kun teit tällaisen postauksen. Tee ihmeessä jatkossakin. :)
    Muista, ettet lipsu liian usein siitä lämpimästä ruuasta, siitä tulee helposti tapa. Mutta muutenhan söit kuitenkin monipuloisesti. :)
    Tsemppiä päiviisi ja pidä hauskaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän pitää kiinni lämpimistä aterioista :) Kiitos, pidetään voimaannuttamisviikonloppu!

      Poista
  3. hyvä, että itse tiedostat mikä jäi puuttumaan. Helposti menee tekosyiden piikkiin kuten sanoit. Lounas on kuitenkin vaan järjestelykysymys; kaupasta ostamaan vaikka edes täytetty voileipä ja jogurtti tai ruokaisa salaatti. kuinka usein punnitset itsesi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvissyöjänä kaupasta ei vaan löydy täytettyjä leipiä, minkä tänäänkin huomasin kun yritin etsiä kaupasta huomiselle matkaevästä. Käyn yleensä vaa'alla aamuisin, jotta näen että onko suunta oikea.

      Poista
    2. yksi mikä toimii tosi hyvin kylmänä on saarioisten riisi- manna- ja spelttikaurapuurot joita saa eineshyllyltä. Valmiita salaattiannoksia löytyy ainakin Alepasta Makulan Kreikkalainen salaatti ja Atrian Coleslaw. Vaihtoehtoja on.

      Poista
    3. Salessa oli vähän pienempi valikoima, mutta oon nyt matkan aikana syöny pari ruisleipää, päärynän, proteiinijuoman ja nougat-täytekeksejä.

      Poista
  4. Ihana postaus! <3<3

    VastaaPoista
  5. Mukavaa lukea sinun päivästäsi �� Täytyypä itsekin joskus poiketa siellä Kaapelitehtaalla, oon viimeksi ollut kahvihetkessä keväällä ... Toivottavasti sulla oli oikein rentouttava viikonloppu!

    VastaaPoista
  6. Mä ajattelin käydä kahvihetkessä torstaina :)

    VastaaPoista