2014/03/12

37mm

Tutustuminen neljän tunnin kuluttua ja en tiedä, ahdistaa. Sain mä äsken käytyä suihkussa ja syötyä aamupalaa, katottua pätkän Greyn anatomiaa, kunnes tajusin että mähän näin sen jakson jo eilen.

Oon ottanu ketipinorii tarvittavaks ja sen seurauksena vaan koomannu puoliunessa pari päivää. Kävin eilen kaupungilla, mutta reissu jäi aika lyhyeks ku alko tuntuu siltä, että ois turvallisempaa lähtee kotiin. Löysin H&M:ltä farkkutakin ja kävin ruokakaupassa. Kotona nukuin aterioiden ohi ja illalla pakotin itseni syömään rahkaa ja omenan. Ja ainii, riisikakun läskijuustolla.

maanantain lounasreissarit: avocadoo, tomaattii, juustoo
 Tänää on sit pärjättävä ilman "ylimääräisiä" lääkkeitä, että pysyy skarppina tuonne iltapäivän tapaamiseen. Ja jotain järkevää tekemistä ois kiva keksiä ennen sitä. Pää sanoo, että lähde kävelylle tai kauppaan ostaa oksennettavaa. Kun keskittyminen ei riitä mihinkään. Voisin lähtee vanhalle koululle kattoo onks terkkari paikalla, tosin sil on varmaan töitä ja mä vaan häiritsisin. Miksei oo jo torstai niin pääsis Kaapelille kahvittelee?
ilmeisesti rakastan polin peilejä
Etsin viime viikonloppuna sossulle mun kaikki kouluaikaiset todistukset, tuijottelin kymppien ja ysien rivejä ja mietin mihin mun taistelutahto on kadonnut. Nyt ei vaan uskalla ottaa riskejä, koska en kestäisi pettymyksiä. Pari päivää ollu semmonen olo, että kuolen vielä tähän.

7 kommenttia:

 1. Päädyin istuu sporaan (why?) ja nyt kierretään kolmosen reitti ympäri. Kai täs ehtii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, teen usein samaa. ei siit oo kauaa ku sanottiinki just et mt-potilaat on siirtyny sairaaloista raitiovaunuihin.

   Poista
  2. En oo kuullukkaa tommosta :D Mä ajattelin et vaan spurgut valtaa talvisin kasinratikan (ainakin hajusta päätellen).

   Poista
  3. sanna, myös aiempi kommentti13.3.2014 klo 14.15.00

   joo, kasiratikka tuntuu pelottavan rauhalliselta jos niitä ei oo siellä. spurgut tekee kasista kotoisan. ehkä törmäämme joskus kolmosessa.

   Poista
  4. Tänää oli kyllä niin hämmentävä matka kasilla, kun MUMMOT oli vallannu ratikan spugejen sijaan 8-------D

   Poista
 2. Uskon, että tapaaminen menee ihan hyvin. Toivotaan, että ajatuksesi selkiävät pikkuhiljaa ja elämä voittaa. <3 Ja onhan se sporassa matkaaminenkin mukavaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin meni :) Pitääki varmaan tehä oma postauksensa siitä mitä sovittiin, kun ei kaikki näitä kommentteja lue..

   Poista