2014/03/14

Shooting Star

Mä olen niin helv**** iloinen, että menin ja ostin uuden kameran rungon - tosta noin vaan! Marssin pankkiin nostaa rahat ja nyt mulla on uus Nikon-vauva :----3
Toinenkin lapsonen, eli Luna Lurtsi Lurrukka Lunastasia, tulee tänään hoitoon. Viikonloppu menee todennäköisesti koiran, valokuvauksen ja pakkailun merkeissä.

D5200, oon merkkiuskollinen
Maksoin eilen domainini taas vuodeksi eteenpäin, vaikken ole FTP:tä tai cPanelin file manageria avannut kuukausiin.. Selasin tiedostoja ja iski kauhee kuume koodata uus ulkoasu pitkästä aikaa. Mutta mihin käyttöön, kun virtuaalitallin ylläpitoon ei riitä kiinnostus? Huurtunut.netissä mulla toimi aikoinaan kuvagalleria, mutta koodit meni sivutilan myötä. Miksei mulla ole niistä kopioita?! Ehkä mun taidot riittää kuitenkin tekemään uuden ja tutustumaan php/html-sotkuun uudelleen. Tästä ideasta innostuneena päätin, että ainakin kokeilen tehdä meripihka.netiin listauksen valokuvilleni.

Tue, 12 Apr 2011 09:45:29
Jotta saisin kuvia mahdollisesti toteutuvaan galleriaani, tarvitsin uuden kameran vanhan Nikon D40:n tilalle (yhyy,  R.I.P. ystäväni ♥). Instagramiin ja blogiin voin päivittää kännykkälaatuisia kuvia, mutta en mä minkään pokkarin kanssa jaksa istua tunteja puskassa kuvaamassa lintuja automaattiasetuksilla. Ja ihan oikeesti on aika herättää taas vanha harrastus henkiin! Vaikka ostin järkkärin hetken mielijohteesta, oon miettiny uutta kameraa jo yli vuoden. Enkä kuvittele, että musta tulee yhtäkkiä joku professional photographer uuden kaluston myötä... "automaattisesti loistavia kuvia nappia painamalla, koska hyvä kamera"

Ajattelin, et valokuvaus ja kuvien lisääminen nettiin vois olla myös ihan terapeuttista toimintaa. Kuntoutuskodissa kun aikaa riittää hyvin, ja mikä oiskaan parempi tapa ulkoilla kun kameran kanssa? Koneelta valitsemaan parhaat otokset, pienennys ja muu ja taulukkoon tms. lisääminen. Tässä onkin hyvä projekti, jota aloitella. Wuhuuuu!

Kohta ulos Joonaksen kanssa, otan kameran mukaan testattavaks. Happy day everyone!

7 kommenttia:

 1. Sä olet niin hyvä kuvaaja, että lähetä ihmeessä otoksia eteenpäin tai ainakin laita jonnekin nähtäväksi. Ties vaikka sulle urkenisi ihan ammattilaisvalokuvaajan ura myöhemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että luonto ei ole tällä hetkellä kauneimmillaan. Ei musta ammattilaista, mutta huvikseen ja sattuman kautta (:

   Poista
 2. Valokuvaus on kyllä aivan mahtava harrastus!

  VastaaPoista
 3. Jess - hieno juttu, että päätit investoida uuteen kameran runkoon! Maksoi varmaan jonnin verran - mutta kerrankos se kirpaisee, jos siitä kuitenkin on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa! :) Ja - tosiaan - terapeuttisessa mielessä se saattoikin olla ihan korvaamaton satsaus! Kamera-vehkeet vaan mukaan kuntoutuskotiin, ja kunhan tuo uhkaava takatalvi on saatu pois päiväjärjestyksestä, niin eikun kevättä kuvailemaan!

  Edelleen... Jänskää viikonloppua Lunan, kameran ja pakkailemisen parissa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeestaan nykyinen vähä lumi on paljon kauniimpaa kuvattavaa, kun ruskean harmaa maa :)

   Poista
 4. Ootteko siis Joonaksen kanssa yhdessä taas vai vaan kavereita?

  VastaaPoista