2014/03/18

We Own It (Fast & Furious)

Viikonloppu tuli ja meni. Meil oli Lunan kaa kiva lauantaipäivä, vietettiin tyttöjeniltaaki. Pihalta löyty taas Hello Kitty -pallo ja lumi oli koiran mielestä kiva juttu, vaikka mä en läpimäristä kengistä niin välitä..

raatoillaan kun väsyyyyyy

Mut pikapäivityksiä:

Tulin eilen aamusta tänne kuntoutuskotiin. Katottiin hoitajan kaa jonkinnäkönen ateriasuunnitelma, jonka mukaan on syötävä kuusi kertaa päivässä. Kuusi :------D Hyvin oon selviytyny, ei oo ongelmii ajan kanssa, tai etten saisi jotain alas. Eilinen päivällinen vähän itketti, alko vaan se lusikoiminen ahdistaa niin pahasti. Hoin päässäni, että se on vaan pinaattikeittoa, ei oo vaikeeta, kyl mä pystyn.

Aamupäivän välipala tänään jäi, kun yksin ois pitäny syödä, mut korvaan sen sit iltapäiväl. Kolmelta onkin hoitokokous ja haluun puhuu ainaki lääkityksestä, koska nyt kun on syötävä säännöllisesti, en usko että nappimäärä jolla en kotonakaan meinannut pärjätä riittäisi yhtäkkiä.

Nuo myönsi, että on ollut ennakkoluuloja kun kuuli, että tuun. Teiniangstaaja-ruoanpiilottelija-viiltelijä kyl pilais ilmapiirin aika nopeesti. Mutta jokainen menee eteenpäin, minäkin. Ja mä liityn kyl siihen jengiin, joka tosissaan yrittää.

Uudistin mun hiuksetkin leikkaamalla ja värjäämällä ennen tänne tuloa. Ei oo niin kuollutta silläkään saralla.

minä eilen tänään

19 kommenttia:

 1. Hienoa Noora! Sulla on hyvä asenne ja muista että nekin siellä haluaa vaan sun parasta ihan niinkun me kaikki muutkin halutaan! Oot vahva tyttö ja varmasti pärjäät :--) Hirveästi tsemppiä ja rohkeutta, sitä aina tarvitaan!

  Pinja

  VastaaPoista
 2. Juurikin näin, nyt on asenne kohdallaan! Hitsi, sinähän näytät kaikille. ;) Ja todella hyvännäköiset hiukset. Nyt vain tsemppiä ja etene ajan kanssa.

  VastaaPoista
 3. Lääkelisäykset tuppaa pahentaa päätä... :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on aivan totta, sanon kokemuksen syvällä rintaäänellä ;(

   Poista
  2. mä sanoisin että ei todellakaan aina pahenna. joskus helpottaa! kokemuksen syvällä rintaäänellä. ;D riippuu toki myös lääkkeistä, mikä lääke, miten toimii just tietylle ihmiselle jne jne.

   Poista
  3. No diudiu, lähinnä ajattelin et ois kiva saada jotain tarvittavii. Mut entisil mennään ja ketipinorii en ota ku illal, ei huvita koomaa päivää.

   Poista
  4. Et moi, je veux parle francais, mais ne sais pas avec qui et tout le monde deja dorment :c Maintenant je suis dans ma chambre, pourquoi je ne suis pas fatique? x-( Je me dois reveiller avant huit.. Quelle heure est il? Il est minuit moins quart? Noooonn..

   Poista
  5. Eiku dormi, dormit... Äeää, en enää osaa taivuttaa ees IR-verbejä ja onks toi yksikön vai monikon kolmas? >:(

   Poista
 4. Tuntuu siltä, että olet jo saanut asetuttua aika kivasti sinne kuntoutuskotiin. Hienoa! Unohda ennakkoluulot ja menneet. Sinä olet siellä itseäsi varten, kuten kaikki muutkin asukit. Ja yhdessä tuumin näytätte, että menneet ovat todellakin menneitä ja tästä alkaa uusi kausi ja elämä! Vaikeita hetkiä varmaan tulee eteen yhdelle jos toiselle, ja alku on varmaan kaikkein hankalin. Mutta kunhan kaikki alkaa rullaamaan, niin hyvä tulee - usko pois! Voimia toipumiseen ja Onnea elämän avaimien etsimiseen! <3

  VastaaPoista
 5. Voimia <3 sä teet nyt työtä tulevaisuutesi eteen. Se on raskasta, mutta se kannattaa!

  VastaaPoista
 6. Ihanat noi sun hiukset <3 mahtavaa kun nyt oot ottanu askeleen eteenpäin ! :) voimia ja aurinkoa päiviisi ! :)

  VastaaPoista
 7. Ennenkun olin lukenu postaustasi itsessään, katsoin eka alhaalla olevat kuvat susta, tykkään sun hiuksista! Ihanan puhdas väri :)

  Ja ihanaa, kuulostaa kaikesta huolimatta niin positiiviselta!

  VastaaPoista
 8. siellä on varmaan kaikilla oma huone? millaista siellä muuten on? tsemppiä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omat huoneet joo ja tällä hetkellä kylppäritkin kun meitä on niin vähän :D

   Poista
 9. Miten on ekat päivät menny siellä osastolla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin oon pärjänny, pitäis varmaan postaus kyhätä vaikkei mitään erityistä kerrottavaa olekaan.

   Poista
  2. Ois kiva kuulla millanen se kuntoutuskoti on ja millasta siellä oleminen on. Siina postauksessa voisit vähän kertoilla sen paikan säännöistä ja rutiineista ym. Myös mukavaa oisi kuulla minkälainen ateriasuunnitelma/kuntotussuunnitelma sulle on siellä väsätty.
   Uusi paikka minullekkin joten mahtavaa olisi kuulla mitä siellä kuntoutuskodissa oikein on!

   Kiitos jo etukäteen jos tälläisen postauksen jaksaisit kirjoitella! :-)

   Poista
  3. Vaikeeta ku tää on nii yhteisöllistä ja toisista kun ei voi puhua. Mut siis täytyy sanoo, et tää on täysin kiinni omasta motivaatiosta ja toiminnasta, hoitaja syö meidän kaa, mutta muuten pallo on itsellä. Oon ollu tääl vasta neljä päivää, niin vaikeahkoa on mitään kertoa. Koulujuttuja ja tommosii ollaa mietitty...

   Poista
  4. Okei! mutta olisi kiva kuulla esim minkälaiset ateriasuunnitelmat siellä on ja minkälaista hoito on verrattuna muihin laitoksiin joissa olet ollut?

   Poista