2014/03/20

I Was Like

Kävin tänään SYLI:n kahvihetkessä ja vaikka oon ollu jo monta päivää tosi sosiaalinen ja iloinen ja kaikkea, niin paluumatkalla ratikassa ajatukset lähti ihan lentoon. "Nyt mä paranen ja sit mä parannan maailman", pystyn ihan mihin tahansa. Musta jopa tuntu, etten mä tarvitse ees mitään tukea syömisiin, ku oon niin paras ja mul on niin paljon motivaatioo et voin parantuu kotonaki. Ei sillä, että ottaisin riskin ja kokeilisin!

Eikä mua masenna yhtään, sen sijaan voisin tanssia koska elämä on ihanaa. Jos tää on se oikee Noora nii tykkään tästä. Vedin just suunnattoman kokosen päivällisen leipineen, cashew-pähkinöineen (mistä ne ees ilmesty?) ja jälkiruokineen. Eikä ahdista, tai okei nyt ku alko miettii tota niin alkoki vähän ahdistaa.

Ja vähän shoppailinkin Espoon Sellossa aamupäivän terapian jälkeen. En mä vaatteita tarvi, mut oli niin kivat alet ja kaikkee mitä muka-tarviin. Rahaa tulee vasta reilun kahden viikon päästä ja oon nyt jo tyyliin pa. Damn.

mikä pupunen siel sairaalan pihal :3
Tääl sujuu siis hyvin. Pari kertaa oon itkeny ruokapöydäs, mut lapioinu samal ruokaa urhoollisesti suuhun. Ei kuitenkaan jaksa noit tyhmii murehtia. En oo oikeestaa ees ehtiny pysähtyy miettimään mitään. Paitsi jos nyt yrittäisin ajatella, en sais päästäni mitään irti kun ne toimii pikakelauksella. Vähän hankaloittaa, en ees muista mistä mun piti tulla kirjottamaan. Mul oli kai joku mahtava ajatus, mut se nyt meni jo ohi.

Peace, lööv et cetera. Mä oon täällä, te siellä ja ollaan kaikki täs maailmas viel pitkään, eiks joo? Hyvä, kiitän :---}

15 kommenttia:

 1. Eikääääää oliksäki sellos tänää, mä olin kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olin! Ja bongasin niit leijoniiki kaks kappaletta :----D

   Poista
 2. Ihanaa Noora, hyvältä kuulostaa<3 Oon hirmu ylpee susta! Ja oli kiva nähä sua kahvihetkessä :--)

  Pinja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuesta, oli hyvä keksi :'D joskus säki viel uskallat!

   Poista
  2. Ihana ku otit keksin, tulin tosi iloseks! Mul oli laukussa eväät mukana ;--P

   Poista
 3. :) HappyGoCrazy! :)
  ... Tai jotain sinnepäin selkeästi havaittavissa... ;)
  Ihanaa joka tapauksessa, että fiilikset on hyvät ja motari kohdillaan!
  Mukavaa ekaa viikonloppua kuntoutuskodissa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ahahaaa, ollaan täällä kännissä selvinpäin kun ruokaan on varmaan sekotettu jotain ihme ainetta. Ja mul jäi joku veneilyvaihde päälle, ku oon höpöttäny koko päivän purjeveneistä. Muutama kuukausi eteenpäin ttooos!!

   Poista
  2. Siis mun on pakko taas kysyä, et onks sulla koskaa aateltu kakssuuntasta ku meet hetkissä taivaasta helvettiin ja takas..? En sano että hyvät päivät olis huono juttu, mutta ei siitä oo taas kauaa ku halusit kuolla. Nii voi olla ettei lääkitys tai hoito muuten oo kohallaan jos saat hoitoo väärään sairauteen.

   Poista
  3. Ei oo. Kuulemma tää johtuu vaan ruoasta. Kun saa kerranki säännöllisesti syötyä. Söin mä sillon syksylläki, vaik se johtuki vaa siitä et oli parempi olo...

   Poista
  4. Hei me kaikki mennään tunteiden ääripäähän koko ajan, se kuuluu elämään!:D anonyymille enemmän kommentoin.

   Mut mahtavaa et oot syöny niin hyvin ja elämä rullailee:)

   Poista
 4. Mahtavaa Noora! Sait hymyn huulilleni! ;)

  VastaaPoista
 5. Heippa! Olen jo pitkään seuraillut blogiasi sillä itsekkin sairastan anoreksiaa ja sinun tekstisi ovat olleet hvyiä ja välillä tuntuu kuin suoraan omia ajatuksiani.
  Minullekkin on nyt suositeltu uutta kuntoutuskotia ja siksi haluaisinkin kysellä olisiko mahdollista jos kertoisit siitä hieman tarkemmin. Itseäni tietenkin kiinnostaa mm minkälaisia syömistilanteet siellä ovat ja onko kaikilla omat ruokasuunnitelmat ym? Millaiset painonnostotavoitteet siellä on niille jotka sellaisen tarvitsevat, onko se samalla tavalla kuin muilla osastoilla eli n.1kilo/vko?
  Minkälaista siellä on vapaa-ajalla, onko hoitaja potilaiden kanssa vai istuuko yksin jossain erillisessä huoneessa?
  Tuleeko ruoka valmiiksi annosteltuna vai ottaako jokainen ruuan itse ja onko siihen tarkat ateriasuunnitelmat?
  Tälläinen kirjoitus olisi todella mahtavaa saada ja kiitän tuhannesti jos voisit sellaisen tehdä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan seuraavassa postauksessa.

   Poista