2014/03/09

Sushi Bar Song

Koska vanhemmat ei oo kotona ja sisko syö poikaystävänsä kanssa vasta aamupalaa, päätin tehdä elämäni helpoksi ja hakea itselleni lounaaksi sushia :-----)

omnomnomnomnom
Voisin syödä sushia paljon useamminkin, jos annoksen hinta ei mukaan otettuna lähentelisi kymmentä euroa. Näissä oli tällä kertaa ihanan paljon avocadoa, vielä kun jostain löytyisi friteerattuja vegesusheja! Juomaksi Alpron vaniljan makuista soijamaitoa, jota uskalsin ostaa litran tölkin siitä huolimatta, että kaloreita on suunnilleen saman verran kuin punaisessa maidossa.

Oon päättäny suorittaa tän päivän kunnialla läpi. Rentoudun katsomalla ehkä jonkun elokuvan Elisa viihteestä, pelaan Candy Crushia ja nautin hyvästä ruoasta, jotka saa kaikki luvan pysyä sisällä. Aurinko paistaa toivottavasti tänään mullekin! Keskityn vain hyviin asioihin, vaikka aamu lähtikin vähän takkuisesti käyntiin.

8 kommenttia:

 1. Tää postaus oli ihanaa luettavaa ♥ pidä tää asenne ja vaihde päällä!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä !! Ihanaa päivää sulle ♥

  VastaaPoista
 3. Juurikin näin, mukavaa päivää Noora! :)

  VastaaPoista
 4. Hienoahienoa! :---) Munkin pitäis taas koittaa sushia joku päivä!

  Pinja

  VastaaPoista
 5. Olipa mukavaa, että tulit vielä hankalan aamun jälkeen postailemaan iltapäivän fiiliksistä! Hyvä kuulla, että olotila päivän myötä parani, ja asennekin näyttäisi olevan taas kohdillaan! Toivottavasti loppupäiväsikin on mennyt mallikkaasti. Kyllä se aurinko tänään ja huomenna paistoi ja paistaa Sinullekin! :) Meille kaikille tasapuolisesti, toivon mukaan! Toivottavasti mummolasta jäi nyt hyvä uniputki päälle ja saat vielä päivän päätteeksi nukuttua hyvät yöunet, jotta pirteänä jaksat tarttua huomisen haasteisiin. ;)

  ♥ Voimia ja Valoa alkavaan viikkoon! ♥

  VastaaPoista
 6. Monista buffetpaikoista saa sushia niin paljon kun napa vetää!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tuollakin 10,70€n sunnuntaibuffa, mut yksin ei uskalla :/

   Poista
 7. Tulipas hyvä mieli tästä postauksesta :)) Pitäisikin ostaa joku päivä pitkästä aikaa sushia, nam!

  VastaaPoista