2014/04/05

Alphabet Soup

Uudet hiukset on taas, voi weee. Keksin että haluun sivusiilin takas, harkitsin viis minuuttia ja tartuin saksiin. Nipsnaps, onneks en ikinä tee asioita hetken mielijohteesta >:----o Ja vähän pinkissimoo kehiin, jonka haluun jo nyt heti pois.

OOTD ja hiusset
Käytii kuntoutuskotiporukan kaa Ikeas. Ostin seinätarroja ja maton. Oon kattonu kyseistä mattoa jo aiemmin ja todennu et se on hirvee, liian värikäs eikä sovi mihinkään. Mutta kun siinä on kaks pöllöä! Joten mukaan se sitten lopulta tarttui pienellä kannustuksella ja oikeestaan toi on ihan kiva väriläiskä lattialla.


Joku päivä satuin samaan bussiin yhen B1:sen hoitajan kanssa. Odottelin pysäkillä ja kysyin mitä se tuijottaa. Ei kuulemma mitään. Mutta tietysti sen oli pakko samaan Espoon-bussiin nousta! Paniikkikohtauksen poikanen iski, piilouduin takapenkille itkemään, tärisemään ja hengittelemään. En tajuu miten ihminen, jota ei oo nähny neljään vuoteen aiheuttaa tommosen reaktion. Jos mulla ois ollu enemmän aikaa ennen terapiaa, oisin jääny bussista ja odottanu seuraavaa. Brrrrb.

Oli tos pari vaikeempaaki päivää myös ruokailuiden suhteen.

Eilen tuli taas shoppailtuu, vaikka mun piti vaan käydä keskustassa teettää muutama valokuva ja hakee apteekista lääkkeet. Vaikka alkuviikosta ostin jo uuden kevättakin, oli pakkkkko saada jotain uutta. Vaatteita ja kengät ja koruja jee. Rahaa ei ollu, mut keksin että siirrän satasen säästötililtä! (....) Ostin jopa kookosöljyy hiuksia varten, koska en jaksanu hakee toista purkkia himast puolen kilsan päästä. Enkä lopulta saanu ees hankittua niitä lääkkeitä, jotka oli tärkeysjärjestyksessä ekana!

sisustin
Mut ne valokuvat pääty nyt aamulla mun sängyn yläpuolelle kaapin kylkeen. ~ Caramel ~ Muokkasin eilisen aamupäivän kuvia osittain mustavalkoisiksi. Ja sit valmiissa kuvissa värierot onkin valtavat :( Näyttäähän noi 20 Karkkia vähän hassuilta, mut se oli mun prinsessa. Hetkittäin myös ainoo ystävä ja syy jatkaa ees jonkun takia. En mä jaksanu käydä suihkussa viikkoon, mut eläin sai huomioo.
Vauvasta vanhukseen, porukoilta tyttöystävän luokse, omaan kämppään ja takas porukoille. Se oli monessa mukana. Hölmö superhamsteri. Osasta kuvista kiitokset Ankulle, vaikkei tätä blogii enää luekaan.

Tänään vähän siivoiluu, mustikkapiirakan leipomista ja sit illal kotiin. Ei kannata erakoituu tänne, vähän elämää ja muitaki ihmisii välillä kiitoooos! :--)

26 kommenttia:

  1. ihana ihana tukka!! ja olet kovin söpö! :)
    hyvää vkonloppua sinne! ja tsemppiä syömisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, viikonloppu meni kyllä ihan ohi :'---D

      Poista
  2. Tosi hyvin sopii noi hiukset sulle:) ja noi matot on just söpöjä ! Mäki voisin tehdä mun murusista tommosen,pitääki tilaa lisää valokuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kun ei oo mun pikkusista muuta kun kuvia muistona. Noihin kyl tiivistyy aika hyvin Carkkisen elämä: uniset ryppykorvat, hamstraus, suihkuun karkaaminen, tasolla nukkuminen ja pusipusi :')

      Poista
  3. Voitko tehdä lisää noita vanhoja päiväkirjamerkintöjä? C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En saa varmaan kovin montaa postausta niistä kasaan. Suljetun osaston juttuja enimmäkseen, joita ei varmaan saa julkisesti jakaa ja sen jälkeen ku alotin blogin kirjottamisen on päiväkirjailu jääny aika paljon vähemmälle.

      Poista
  4. Ihania nuo kuvat Karkista! Ihana idea... Pitäisiköhän miunkin vähän sisustaa tätä kämppääni enemmän oman näköiseksi... Sain inspistä, kiitti! ;)

    Hyvin sopii siulle nuo hiukset! Vaikutat niin energiseltä, tänne sitä myös, kiitos! :D
    Tsemppiä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kivaa pikkuhiljaa järjestellä oman näköseks! :---D Tajusin, etten osallistunu meiän Töölön kämpän sisustukseen ollenkaan. Joku päivä vaa tulin porukoilta ja Ankku oli laittanu taulut sun muut ja osa kalusteistahan siel oli jo valmiiks.

      Poista
  5. Todella upea tukka! Ja supersöpö matto! ;) Ihana lukea, mitä kaikkea puuhaat ja saat aikaiseksi, tuo jos mikä on sitä elämää itseään, tulla ja mennä miten mieli tekee. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeseen kahteen päivään en oo poistunu ees koko rakennuksesta kun ei jaaaaaaaaaaaaaksaaaaa........

      Poista
  6. Hieno tukka, vaalea sopii sulle paremmun ku tumma tukka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän olla koskematta näihin nyt vähään aikaan, vaikka tekis hirveesti mieli testailla kaikkee >____<

      Poista
  7. voi noora, en muista oonko koskaan kommentoinut sun blogiin vaikkakin luettua on tullut jo hyyyyvin kauan! nyt on kuitenkin pakko sanoa että ihan supersöpö tukka & sinä muutenkin :3 ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitttos! Ja oot joskus kerran ainaki kommentoinu - en yhtään muista mitä ja millon, mutta kuitenki :'DD

      Poista
  8. No tulipas sitä aakkos-soppaa tosiaan... :D Ei pöllömpiä päiviä Sinulla siellä! Tukka kuosissa, hassun-hauska matto lattialla ja ihana Karkki-kollaasi kaapin kyljessä! (...Kait jo sait hankittua ne lääkketkin... ;)) Ja illaksi/yöksi kotiin! :) Tiukat ei:t erakoitumiselle! Hyvää alkavaa viikkoa Sinulle! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hain lääkkeet, mut en uskalla niitä myrkkyjä syödä jos vaikka aivot sammuu ja masennun.

      Poista
  9. Hehee, hei kenet B1 hoitsuista näit dösärillä! "Good times", niiden näkeminen aiheuttaa aina sellasen "mukavan" vatsanpohja-putoamispaniikkitunteen ja piiloutumisenhalun.. ! :D

    Kuulostaa kyllä hyvältä kivalta tuo sun arki siellä! Ja tukka on NIIN kiva!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no arvaa oliko se kaikista pahin!!! Vippe <3333 ja oon mä Henkan ja Saaranki nähny, Samin ikkunasta ja sit sen sihteerin hrrrrr.... O______O siedätyshoitoo tääl olo, ku noi mun bestikset on tuol alakerras

      Poista
    2. EIII HYI.. !! Se oli kyl paha...
      Mä nään kans aina jotaki niist hoitsuista (ettei ois just se Saara..??) tos Hesarilla yhe baarin edustalla.. :DD

      JA AINII unohin sanoo et oot ihan järkyttävän hyvännäköne, hurr!

      Poista
    3. Varo vaan, vien kaikki Stadin naiset ;--}

      Poista
  10. Sait kyllä sukat pyörimään jaloissa, ensimmäinen kuva on sen verran hot! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Mut mä oon toisenlainen,
      mä oon se toinen nainen,
      joka saa sun sukat pyörimään
      "

      Poista
  11. Ihanan vaaleanpunaista! Sopii sulle.:) Itsekö siis leikkasit ton sivusiilin?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ite leikkasin (tällä kertaa saksilla, kun sheiverillä vetäsee aina vahingos kaljuks), en oo antanu kenenkään muun koskee mun hiuksiin moneen vuoteen!

      Poista
  12. Vastaukset
    1. Boikotoin sitä! Niinku aluks facebookkia ja instagramiakin...

      Poista