2014/04/14

Bottles & Models

Nyt on kivat hiukset! Hetken harkitsin värjääväni pään siniseksi, koska omistan sen väriset clip on -hiustenpidennykset ja halusin lisää pituutta kehiin. Eieiei, hoitajakin oli sitä mieltä että hattaran värinen mieluummin, joten kävin eilen Cybershopissa katsomassa pidennyksiä. Aitohiuksia ei ollut tarpeeksi vaaleita värjättäväksi vaaleanpunaisella shokkivärillä, joten otin halvemmat synteettiset. Jos jaksan näitä käyttää, harkitsen ihan oikean tukan tilaamista. Sitä kun sais kiharrettuakin!

Raahasin kuntoutujatoverini (tai -kollega, kuten hän halusi asian ilmaistavan) pihalle napsimaan muutaman kuvan mun uusista hiuksista ja samalla päivän asusta. iPhone-laatua tällä kertaa, ens kerralla toivottavasti kuvia kunnon kameralla.

Enkä hitokseenkaan muista mistä nää vaatteet on, mut uus takki by H&M
(legginsit Gina Tricot, huivi Cybershop, kengät Duffy/DinSko)?


Ajattelin tehdä lähipäivinä myös postauksen menneistä hiustyyleistäni (eli -väreistä). Aloin värjäillä hiuksiani vasta sairastuttuani, joten historia ei ole kymmeniä vuosia pitkä. Suurin osa "tyyleistä" on jo nähty blogin puolella, mutta koska kaikki lukijat eivät ole olleet matkassa alusta asti, voisin tehdä jonkinlaisen tiivistelmän. Kiinnostaako? (no teen, vaikkei kiinnostaisikaan..)

Ja kun jotain viime postauksessa niin mietitytti, mainittakoon, että paino on noususuunnassa ja tullut kilolla ylöspäin viimeisen viikon aikana.

17 kommenttia:

  1. kiinnostaa! :)
    tosi makee look tämä!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Vautsi mitä kuvia!! :--) Tosi hienoja! Hyvää työtä Noora, jatka samaan malliin <3

    Pinja

    VastaaPoista
  4. Hienot on hiukset! :) Sinulle sopii tosi hyvin hiukan pidempi tukka! Tykkään erityisesti tuosta ylimmästä kuvasta, sekä neloskuvasta (sormi suussa...). Tee ihmeessä postaus eri hiusväreistäsi/-tyyleistäsi. Olen jossain kerran nähnyt ihanan kuvan Sinusta, jossa Sinulla oli aika tummat (oliko oma väri vai ei?!), melko pitkät, suorat hiukset. Olemme joskus jutelleet tästä kuvasta aiemminkin. Muistat ehkä... Se kuva on edelleen favoriteni. Joten ilolla näkisin senkin kuvan koosteessasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin valita siihen postaukseen kuvia, joita ei mahdollisesti täällä ole nähty (en kyllä jaksa selata, mitä olen täällä jo julkaissut). Mutta facebookissa on tuo kuva esillä, käy siellä tuijottelemassa 9-luokkalaista Nooraa :---D

      Poista
  5. Ihanat hiukset! Sä olet sellainen tyyppi, että sulle sopivat niin ne mustat kuin nämä vaaleatkin. Ja kiva, jos jaksat hiuspostauksen tehdä. :)

    VastaaPoista
  6. Tuo kuva missä istut - ihanin.

    VastaaPoista
  7. Aivan ihania kuvia, oot upeus <3

    VastaaPoista
  8. Noi kuvat on upeita, sä olet upea <3

    VastaaPoista
  9. Oon huomenna menossa kahvihetkeen, ootsä tulossa? :---)

    Pinja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin Tallinnan risteilyllä :D

      Poista
    2. Aa okei no ehkei sitte! :D Ne muuuten aikoo tehä kans maanantaille kahvihetken! Sit se on sekä torstaisin ja maanantaisin :)

      Pinja

      Poista
  10. Niin, ja kiitos kaikille! Purrr :----3

    VastaaPoista
  11. Olettaisin että L. on ottanut tämä kuvat. Hänestä kyllä huomaa että osaa hommansa.:)
    Nätti olet!

    VastaaPoista