2014/03/04

We Don't Have To Take Our Clothes Off

Alla asutyylivaatepostausta, huom! te jotka ette jaksa selata alas asti  >:----(

Oon ollu menossa yllättävän paljon. Sunnuntain tosin olin niin koomassa valvottuani, etten jaksanut juuri mihinkään liikkua. Mutta muuten oon jaksanu loistavasti! Paljon ihmisiä, oikeestaan tosi paljon, vanhoja tuttuja ja vähän uusiakin! Kahvittelua, lounastamista, hengailua, synttäreitä. Kivaa kivaa!

Syömiset tai paino(n pieni nousu) ei oo ahdistaneet juurikaan. Voisin kuvitella syöväni tällä hetkellä mitä tahansa, en keksi yhtäkään mahdotonta ruokaa.. okei, lihaa ei lasketa eettisistä syistä. Jostain syystä helpoin ateria on nykyään iltapala, on ihanaa rentoutua lämpimän (jättimäisen) teekupin äärellä ja mussuttaa samalla vaikkapa sämpylää.

väli- & iltapaloja:
smoothieita, lettuja, rieskaa, porkkanakakkua..
Oon tosi huono kuvaamaan mun syömisiä ja julkaisemaan niitä. Kännykässä on kuvia tuorepuuroista, vihannespöperöistä, muumilimusta, tuulihatuista, tän päiväsestä Dumle-jätskistä ja vaikka mistä, mutta blogiin asti ne ei tunnu ikinä pääsevän..

Asukuvat puolestaan epäonnistuu kännykällä. Vaihtoehtoina on tasan peili ja peili. Ilman itselaukaisinta. Sattumoisin valo ei kotona vanhassa kerrostalossa riitä, joten tänäänkin kuvailin käydessäni Ulfåsassa. Tän näkösenä tänään:




Oon viime päivät miettiny pukeutumistani. Mikä on liian teiniä, voinko käyttää edelleen emo-henkselihousuja jos haluan näyttää aikuiselta. Ja haluunko mä näyttää aikuiselta? Mun tyyli vaihtelee paljon mielialan mukaan. Jos ahdistaa pahasti, voin kulkea kaupungilla mustissa collegehousuissa ja XL-hupparissa. Toisinaan leikin väreillä, välillä pukeudun tyttömäisesti ja välillä poikamaisesti. Vaatekriiseilen ja vaihdan asua miljoonaan kertaan tai vedän päälle ensiksi käsiin sattuvat vaatekappaleet.

Legginsejäkin voi vihdoin käyttää ilman, että sivuvaikutuksena muuttuu jääpuikoksi. Lapasetkin saa jäädä eteisen laatikkoon, enää ei tarvii vetää niitä sormikkaiden päälle.

 

lepakkoilen, ja EI EN POLTA hyi!
Sain ajan sisätautilääkärille ens viikoks, kuulee vihdoin luuston kunnosta. Sitä ennen pitäis käydä ekg:ssa, johon pyysin itse lähetteen. Alkuviikosta ois myös tutustuminen yhteen uuteen paikkaan.

Huomenna valmistetaan toimintaterapeutin kanssa porkkana-cashewpihvejä ja torstaina suuntaankin jo kohti Järvenpäätä. Hyvää ruokaa ja oleilua, tykkään :---}

15 kommenttia:

  1. Sun tyyli on niin ihana:) itelläki vaihtuu aina se mitä oon, tyttömäinen, nainen, sporttinen jne. Silti tuntuu et ain on kuitenkin väärä:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo väärä, se on sun oma! Ja en tiedä - ehkä sairausvaiheessa vielä etsimme itseämme.

      Poista
  2. <3 Keep that spirit! <3
    Ja jo nyt - ihanaa viikonloppua Järvenpäässä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, yritän nauttia kaikin mahdollisin tavoin! Ja varmaan oon sunnuntai-iltaan asti, kun vasta maanantaina pitää olla takaisin Helsingissä :)

      Poista
  3. sun tyyli on tosi kiva, ja sitä ei tosiaan tarvitse muuttaa jonkun ikänumeron takia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi erilaista My little pony -paitaa kaapissa, näillä mennään :'----D

      Poista
  4. EitZ jumalauta, teen mannapuuroo MAITOON iltapalaks (+ kaikkimuu) ja tää on kauheeta kun apuvaaa, kyl mä syön ton mut nyyyh ;_______; ja paniikki iskee maitopuuroo.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syöty. Kaikki hyvin ja oon elossa! Oli jopa hyvää...

      Poista
    2. Mahtavaaaaaa!!!! :--) Hienoo Noora, oot sankari! <3

      Pinja

      Poista
  5. Sulla on just ihana tyyli, ja jos siitä itse tykkäät niin mitä sitä turhia muuttamaan vaan siksi että ikää tulee lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä ajatellutkaan yhtäkkiä hypätä tyylistä toiseen, koska pidän itsekin suurimmasta osasta vaatteistani. Mutta muutama riepu taitaa olla peräti yläasteajoilta ja vieläpä lastenosastolta, koska mikään ei ole jäänyt pieneksi... Nykyään pukeudun kuitenkin aivan eri tavalla kuin tuolloin, joten ehkä en NIIN taantunut sentään ole ::::::D

      Poista
  6. Kivaa ja touhukasta arkea! :) Sun tyyli on tosi hyvä ja niin se vaan meneen, että mielialan mukaan vaihtelee värejä ja tyylejä ylipäänsä. Joskus sitä haluaa olla tosi fiini ja joskus räväkämpi, sillointällöin taas ei jaksa panostaa lookkiin ollenkaan vaan on huppari-verkkari-linjalla. :D
    Toivottavasti luusto on kunnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se taitaa melkein jokaisella menna :)
      Luusto on tuskin kunnossa, toivon vaan ettei oo pahemmaks menny...

      Poista
  7. hei ei pidä miettiä tota juttua sillain että miltä kuuluisi näyttää. ei sitä kukaan muu voi määritellä:) itekkin tykkään pukeutuu vaihtelevasti: joskus kuljen vähän joka paikkaan ulkoilukamoissa, viikonloppuisin ja työpäivinä naisellisemmin ja siistimmin, tai vähän rokahtavasti, välillä sit taas boheemimmin ja joskus ihan tosi mitäänsanomattomasti :D mutta koen että se just on mua että fiiliksen mukaan menee vaatteet päälle.

    tsemppiä:) sulle sopii sikahyvin noi hiukset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä vaan kuulee sitä, että millon alan pukeutua "normaalisti", otan lävistykset pois ja alan katua tatuointejani. Huoh. Ja kiitos (:

      Poista