2014/04/30

Take It Slow

Tää tyttö lähtee kohta lomille vapun viettoon :---} Pakenen donitsi & sima -välipalaa terapiaan, josta suuntaan kotiin pitämään Lunalle seuraa. Illemmalla ehkä jonnekin, mutta huomenna olisi tarkoitus suoriutua  lounaalle osastolle, joten ilta ei mun osalta varmaan kovin pitkäksi veny.


Oon tääl valmistautunu laittamalla hiukset ja meikit kuntoon, sekä pääsiäismunasta saadun My little pony -tatuoinnin poskeen. Puhaltelin vähän ilmapalloja (osa räjähti PAM!) ja taiteltiin harjoittelijan kanssa origameja, mihin mulla meinas mennä hermot kun en ymmärtäny ohjeita.



Asuks valitsin farkut, palejetti-bandeaun, sekä pitsipaidan. En tiedä vielä olenko lähdössä illalla minnekään juhlimaan, vai vietänkö rauhallisen vapun itsekseni. Jospa mieliala kohentuis päivänmittaa. Enkä oikein tiedä mitä mieltä olen näistä kuvista. Kyllä xx-määrä kiloja jo hieman näkyy ja hoen itselleni että vain parempaan päin ollaan menossa. mutta missä ne tikkujalat?


Rakas lävistys löysi tiensä takaisin silmäkulmaan! Tällä kertaa otin Microdermalin sijaan SkinDiverin, johon ei saa vaihdettua korua. Tänään toi saa kulkea kuitenkin vielä laastarin alla, etten vahingossakaan repäse sitä irti. 

Superii wappuu kaikille, ostakaa hienot heliumpallot!

46 kommenttia:

  1. My little pony-tatska!! :--) Oon hirmu kade sulle, näytät jo niin paljon paremmalta enkä tarkota isompikokosemmalta, vaan terveemmältä ja parempivointiselta kasvoista varsinkin! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko vielä lisätä et oon hirmu kade et oot edistyny noin hienosti! Itestäni tuntuu et jumitan vaan samassa.. :--(

      Pinja

      Poista
    2. Kyllä se Pinja siitä pikkuhiljaa, ja sähän oot edistyny jo ihan valtavasti! Ei paraneminen käy yhdessä yössä. Ruoka on lääke, joten sitä naamaan monta kertaa päivässä! Mä syön suunnilleen kahden tunnin välein :'D

      Poista
    3. :--) Ihana kuulla!

      Poista
  2. En ole ennen kommentoinut mitään vaikka kaikki tekstisi luenkin, mutta nyt on pakko. Näytät nimittäin niin paljon terveemmältä nyt, olet ihan käsittämättömän kaunis! :) Todella paljon tsemppiä paranemiseen ja hyvää vappua!

    VastaaPoista
  3. Nää kuvat on älyttömän upeita!:) varsinki toi tokavika kuva,wau! Hyvä noora♥ Oot tosi kaunis.

    VastaaPoista
  4. Näytät jo niin paljon terveemmältä, oot menossa koko ajan parempaan suuntaan! Oot kyl kaunis. :)

    VastaaPoista
  5. näytät jo terveemmältä ! jatka samaan malliin ja pidä kiva vappu.:)

    VastaaPoista
  6. Olet kaunis, mutta kauniimmaksi vain tulet, usko pois! Eteenpäin täyttä höyryä, olet ansainnut terveen elämän! <3 tsemppiä ja hyvää vappua minultakin! ;)

    VastaaPoista
  7. Oot niin kaunis nyt kun näytät terveemmältä:-)

    VastaaPoista
  8. Mä en ole myöskään koskaan kommentoinut, ehkä vuoden lukenu blogiasi. Sä oot kaunis noissa kuvissa, sä oot kaunis!

    VastaaPoista
  9. Oot upee!! :) Kumman laitto meni nopeemmi, skindiverin vai dermalin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skindiver on lävistäjän mukaan helpompi laittaa, vaikka aika samalla noi toimii. Yhtä kauan suunnilleen meni, dermal vaan vuoti vähän enemmän verta. Diver ankkuroituu helpommin, nii ajattelin kokeilla sitä jos ei kasvais ulos..

      Poista
  10. Sun farkut on hienot, mistä ne löyty? :) Ja sun hiukset on _upeet_!! Ja sun kasvot on niiiiin kauniit että kateeks käy!! Hyvää vappua! :D

    VastaaPoista
  11. Kaivariiiiii!!! Oon vitun teini again :'Sddd

    VastaaPoista
  12. Susta tulee vielä todella kaunis nuori nainen kunhan tuosta vielä voimistut lisää. :) ei että nyt olisit ruma, mutta ymmärtänet mitä tarkoitan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän :D
      Oon nähny tän henkiinheräämismuutoksen muutaman muun syömishäiriöisen kohdalla, niin oletan että itsekin vaan kaunistun.

      Poista
  13. miksi puhut osastosta kun etkös asu kuntoutuskodissa? :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuntoutusosastolla, aluks puhuttiin -kodista, mut Kelan papereihin merkittiin -osasto, niin sanon nyt kuntoutusosastoksi. Lisäks mä oon virallisesti kirjoilla porukoilla, koska "sairaalassa ei voi asua".

      Poista
  14. No mutta minäpä tiedän mitä mieltä minä olen kuvistasi - ja toivottavasti Sinä päädyt yhtymään mielipiteeseeni: ne ovat k-a-u-n-i-i-t-a - Sinä olet kaunis! Ja todella kauniit ovat vappu-vaatteesikin! Kuten moni on jo ilmaissut; kaunistut päivä päivältä ja alat taas pikkuhiljaa palautua ulkomuodollisesti elävien kirjoihin! ;) Kun tuosta vielä voimistut niin, avot, hyvä tulee! Jaksaajaksaa!

    Toivottavasti selvisit Kaivarista kunnialla kotiin... Ja huomenaamuna sitten samaiseen paikkaan jatkoille, joikailemaan kuoron kanssa kilpaa...??!! :D :D

    Eli (ja tämä taitaa olla täällä jo kolmas kerta, joka todistetusti toden sanoo):
    Railakasta Wappua Noorasein! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvisin aikaisin kotiin nukkumaan. Nyt (aamulla) on kaurapuurot syöty, eikä krapulasta tietoakaan. Kaivopuisto sai riittää hetkeksi, annetaan muiden valloittaa se tänään. Hyvää vappua sinnekin <3

      Poista
  15. Vitsit rakastan sun hiuksia! Ja muutenkin näytät näyiltä :)

    VastaaPoista
  16. *nätiltä siis :D

    VastaaPoista
  17. Olet kaunistunut niin kovasti!!
    Minulle on myös suunniteltu kuntoutusosastoa ja olisi kiva kuulla hiukan enemmän millaista siell on? Ymmärrän ettet halua kaikkia henkilökohtaisimpia asioita sieltä jaella mutta jotain olisi kiva saada tietää!
    Kertoisitko hiukan esim ateriasuunnitelmastasi? Minkälaista siellä ruokaileminen on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla ole tästä kauheesti kerrottavaa :D Ruokailut hoidetaan tuetusti, kaikki syö perusruokavalion annostelun mukaan jajaja.. saa mennä ja tulla aikalailla miten haluaa. Vastuuta itellä on suht' paljon, mutta jos paranemismotivaatioo löytyy niin hyvin täällä selviää :---)

      Poista
    2. Koht ollaan lähös välipalalle johonkin kahvilaan vapun kunniaks ://

      Poista
    3. Olisi kiva saada jonkinlaista postausta siitä paikasta kun kiinnostas kovasti dillä tuo on minulle aivan uusi kohde josta en tiedä mitään. Annostellaanko ruoat alusta alkaen itse ja syökö hoitaja aina seuroissa mukana?
      Tuntuu olevan tuhat eri kysymystä tuosta kuntoutusosastosta!

      Poista
    4. Annostellaan itse ja hoitaja on joka aterialla mukana syömässä, paitsi viikonloppuisin aamu- ja iltapalalla. Jokaisella on oma ateriasuunnitelma, jota noudattaa. Syömistilanteet on paljon rennompia kun osastolla, jutellaan samalla, eikä tuijotella kelloa (kaikki kyllä suoriutuu alle puolen tunnin).

      Poista
    5. Kukaan ei piilottele ruokia tai pyyhi levitettä leivän päältä pois...?

      Poista
    6. Ei mitään semmosii, onneks! Tulisin varmaa hulluks ja kopioisin muiden oireet ja ja, siks pelkäänki koko ajan et tänne tulee joku uus joka tommosii toteuttaa D:

      Poista
    7. Siellä taitaa olla enemmän paranemishaluisempia ihmisiä kuin muilla osastoilla..

      Poista
    8. Joo, täällähän on tarkotus saada koko elämä kuntoon ja parantua oikeasti.

      Poista
    9. Aivan!
      Piti vielä kysyä että mitä tapahtuu jollei selviä jostain ruokatilanteesta ja syöminen puolessa tunnissa ei onnistukkaan? Mitä silloin tapahtuu? Onko Sinulle sattunut sillä tavalla? Onko siellä Nutridrink-juomia käytössä ollenkaan ja kuuluuko ne täydennysravinteena perusruokavaliossa päivittäin?

      PItempi kertomus näistä asioista olisi minusta ainakin todella mielenkiintoista luettavaa! :-)

      Poista
    10. Ei meil oo aikarajoja, joten nutrikorvauksia ei ole. Kaikki kuitenki suoriutuu aterioistaan semi hyvin ja nopeesti, ulkoapäin katsottuna syöminen näyttää varmaan aika terveeltä. Nutreja on niillä, joilla ne kuuluu ateriasuunnitelmaan.

      Enkä aio tehdä tästä paikasta erillistä postausta - anteeksi :(
      En halua luoda mielikuvia paikasta, koska moni on kyselly multa (myös facebookissa), että kannattaako tänne tulla. Haluan, että he saavat tiedon käytännöstä mieluummin hoitotiimiltään. Kerron täällä omista jutuistani, niistä toivottavasti saa pintapuoleisen käsityksen, joiden avulla pysyy perillä minun parantumistarinastani.

      Poista
    11. Ihan Sinun paranemistarinaani tietenkin haluan kuulla enkä muiden asukkaiden! :)

      Poista
  18. Hyvää vappua kaunotar! :)

    VastaaPoista
  19. Näytät tosi hyvältä!

    VastaaPoista
  20. Vooi ootpas hirmu kauniin näkönen!! Vielä kun vähän lihoisit niin hyvä ois(: kaunistut vaan päivä päivältä!

    VastaaPoista
  21. Sä oot kyllä kaunis. Ja noi hiukset edelleen ♡

    VastaaPoista
  22. Olen lueskellut sun blogia ja voi vitsit mikä huima muutos niihin järkyttäviin luurankokuviin . Niissä olit ihan kammottavan pelottavan näköinen, näytit kuolleelta.... Näissä kuvissa olet todella kaunis! Eikä lisäpaino ole pahitteeksi ollenkaan, mutta kaunis olet jo näissä kuvissa.

    VastaaPoista