2014/10/06

After School Porridge

Ruotsin kokeesta selvitty! En tiedä, että kuinka loistokkaasti, mutta ensimmäinen kurssisuoritus vuoden 2010 jälkeen. Hah, siinäs epäilijät näitte ettei se oo painoindeksistä kiinni. Kahden lukiokurssin käyminen ei loppujen lopuks kauheesti vaadi... Joten ens jaksolle on valittuna lisää röötsiä ja kolme(?) pitkän matematiikan kurssia D---:
Sisko sano et en selvii, vaik oon käyny noi matikat kuus vuotta sitten ja yläasteella olin melkein matikkanero ಠ︵ಠ

Tämän päivän suorituksesta tein kuitenkin sitten itselleni "palkinnoksi" herkkuiltapalapuuroa! Koska olen niin jätte verkligen syömishäiriöinen, saan julkaista mömmö-kaikkisekaisin-turvaruoka-reseptejä, joihin ei edes oikeasti tarvitsisi reseptiä.

klönttimikropuurooo, sekoita välillä
Joten hyvin yksinkertaisesti tein kaurapuuron (veden sijaan) Alpron vaniljasoijamaitoon. Ja koska cashew-pähkinät on parhaita ja rasvoja pitää jostakin saada, niin niitä sekaan! Iltapalan kanssa on pakko juoda teetä joka ilta ja mun lemppari on ollut jo pitkään Forsmanin suklaatee. Ja hedelmähedelmähedelmä: päärynä (Conference), koska Royal gala -omenat on huonoi tähän aikaan vuodesta ja suomalaiset omput on liian kirpeitä makean kanssa.

olen outo, koska teen sekaan on pakko saada maitoa!


kuin taiteellinen kuva päädrynästä!
Tiivistän:
- 1dl kaurahiutaleita
- 2,5dl vaniljasoijamaitoa (ylijäämä teen sekaan)
- Suklaateetä lehmänmaidolla, koska veganismi ei sovi elämäntilanteeseen
- Päärynä (suurin mitä kaupasta löytyy!)
- ½dl suolattuja cashew-pähkinöitä
- ( + lääkkeet, jotta unta )

lopputulos keltaisessa valossa
Sanon vaan nam.

11 kommenttia:

 1. Jee jee ja päähän taputus. Kyllä on hienoa, että suoritat kurssin ja että teet puuroa. Voi miten ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee? Jotenkin sarkastiselta kuulosti tämä o__ô

   Poista
 2. Ootko kokeillut cashewpähkinöistä tehtyä voita puuron sekaan? Mun ehdotonta lempiruokaa :D Ite keitän siis puuron veteen, valmiiseen puuroon sen jäähdyttyä sekoitetaan reilu lusikallinen cashewtahnaa ja päälle raejuustoa ja pilkottu banaani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä semmosta saa? Ite kyl tykkään, että puurossa on jotain purutuntumaa, jotain siemeniä pähkinöitä tms :>

   Poista
 3. Min mielest maito teen sekaan ei oo yhtään outoo ._. :D

  VastaaPoista
 4. Onneaponnea suoritetusta ruotsin kokeesta! Hälläväliä arvosanoista, jos ja kun vaan läpi menee! :) Sen sijaan kolme pitkän matikan kurssia kertaheitolla saattaapi olla aikamoinen haaste... Nerona ne varmasti selvität, mutta olisiko kuitenkin aika vähän hengähtää ja asettaa ne hoitokuviot etusijalle? Koska varmaan aika akuutisti olisit nyt hiukan tehostetumman avun tarpeessa.

  Hienoa kuitenkin, että lehmänmaito on edelleen kunniassa! Siitä se lähtee! Ja - tosiaan - maito teen seassa ei ole ollenkaan outoa! Nimim. Pienenä en suostunut juomaan teetä muussa kuin hopeateen muodossa! :D

  VastaaPoista
 5. Onnea tosiaan läpäiststä kurssista! Sinä menet vaikka läpi harmaan kiven, kun vain päätät. ;) Tuollaiset "mössöt" ovat herkkua, ja niihin voi tunkea melkein mitä vain mieleen juolahtaa. :D

  VastaaPoista
 6. Mustaan teehen kuuluu aina laittaa maitoa! :D Nams. Ei ole outoa ainakaan minun mielestäni... Heh! ;)

  VastaaPoista
 7. Jee hyvä!! Itellä jäi Rub3 viime jaksossa paria pojoa vaille läpi:|

  VastaaPoista
 8. Noora perkele oot aiheuttanu mulle suuren HH- riippuvuuden!!!! en tiiä pitäisikö kiittää vai ei :Ddd meetkö toiselle niistä stadi keikoista joulukuussa ?

  VastaaPoista