2014/10/18

Fading Colours

Ne, jotka eivät luontokuvista välitä, voivat suoraan skipata tämän postauksen. Kävin iltapäivällä nimittäin Töölönlahdella kävelyllä järjestelmäkamerani kanssa. Menomatkalla kävin myös ostamassa maanantaina alkavan ruotsinkurssin (joo, taas pelkkää röötsiä) kirjan.

Lahdella oli tainnut loistavin ruska olla jo pari päivää sitten, mutta värejä riitti vielä kuvattavaksi. Ja kuviahan tuli otettua melkein 300. Tuttu joutsenperhekin löytyi, sekä tusinoittain pikkulintuja ja sorsia. Ilma oli tyyni ja vastaranta heijastui vedestä upeasti!

Illalla olen vielä menossa katsomaan Sallan ja Miron matkaa maailman ympäri, en ookaan ollut keikalla pitkään aikaan.

Tässä kuitenkin kuvat ilman sen kummempia selityksiä, olkaa hyvejä:PS. saa kommentoida! :----)

25 kommenttia:

 1. Aivan upeita kuvia! Ootko koskaan kanavoinut sisälläs olevaa kipua, ahdinkoa ja tuskaa erilaisiin luoviin menetelmiin kuten valokuvaukseen? Omassa masennuksessa, sen käsittelyssä ja siitä hiljalleen toipumisessa on valokuvaaminen ollut tosi isossa roolissa. Oon koittanut kuvata omia tunnetiloja, en niinkään itteeni kuvaamalla vaan etsimällä ympäriltäni jotain joka kuvastaisi sitä. Maisemista, luonnosta, rakennuksista, kaduilta..
  Menipä pohdiskeluksi. Mutta siis, sinä oot taitava ja hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahdistuksenhallintakeinona oon valokuvannut, mutten etsiny itseä kuvastavia tunnetiloja. Vaikka masentuneena oon joskus jopa kuvannu kaikki luonnosta löytämäni rumat roskat.

   Poista
 2. Upeita, postikortti- tai kalenteriainesta! :D

  VastaaPoista
 3. hui hienoa. mikä kamera ja objektiivi sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nikon D5200 + Nikkor 55-200mm VR oli käytössä.

   Poista
 4. Olet aivan superitaitava kuvaaja! nää kuvat on niin sykähdyttävän kauniita :ooo ♥

  VastaaPoista
 5. Voi että sul on kyllä lahjoja kuvaamiseen! Siis aivan loistavia kuvia, ihanku jostain luontoaiheisesta kirjasta tai nuo linnut lintukirjasta, niin hienoja! tähän aikaan vuodesta luonnon väritys on tottatosiaan parhaimmillaan ja se näkyy näistä kuvista :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita :) Tuli heti sellainen olo, että haluaa itsekin lähteä jonnekkin luontoon :3

  VastaaPoista
 7. Sinulla on todella lahjoja tämän valokuvauksen suhteen! Oot varmaan ennenkin kuullut tämän, mutta voisit varmasti elättää itsesi valokuvaajana. :)

  VastaaPoista
 8. mä en koskaan ikinä milloinkaan kommentoi blogeihin mitään mut nyt on kyl pakko sanoo, et aivan helvetin upeita kuvia! go girl go! :--)

  VastaaPoista
 9. No nyt kävi kyllä telepaattinen tuulahdus, sillä juuri tänä kauniina syyspäivänä mietin, että josko nyt olisi se hetki kun tartut kameraasi ja lähdet tallentamaan syysloistoa... Ja näinhän siinä kävi, ja upeasti sait tallennettua! Syksyn kuulasta valoa ja kauniita värejä (otsikostasi huolimatta...) Etenkin valo (ja väri) ykkös- ja kolmoskuvissa on ihanan kirkas. Ja tosi hienoja lähikuvia erinnäisistä lintusista! ... Kuten neloskuvassa Sinäkin levität siipesi ja lähdet hitaasti mutta varmasti liitoon kohti yläilmoja... ja pian kuoriutuu Sinusta 12-kuvan kaltainen kaunis joutsen!

  Tsemppiä maanantaille! ♥

  PS. Toivottavasti oli onnistunut keikka illalla! (Ja päädyit sieltä suoraan sänkyyn koisimaan... ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotiin pääsin kyllä ja tavaroistakin osa.....

   Poista
 10. Upeita kuvia, jälleen kerran! Näitä on ilo katsella. :)

  VastaaPoista
 11. Aivan loistavia kuvia! Sussa piilee kyllä todella taidokas valokuvaaja, niin upeita kuvia että! Ihanan värikkäitä kuvia ja noi lintukuvat on kuin ammattilaisvalokuvaajan otoksia, eli todella hyviä :) nää sun luontokuvapostaukset on kyl huippuja! <3

  VastaaPoista
 12. Ihan sairaan upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
 13. Ihania kuvia <3 harvemmin sitä näkee näitten kaltaisia superlaadukkaita kuvia blogimaailmassa! Nää on ihan kuin jostain luonto- tai lintukirjasta ammattilaisvalokuvaajan ottamia.

  VastaaPoista
 14. Onpa tosi kivoja kuvia! Paikotellen vähän ahtaita rajauksia, mut muuten tykkäsin tosi paljon. Syksy on niin kaunis :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta :) Rajausten kanssa on ennenkin ollut samaa ongelmaa.

   Poista
 15. Niin upeita kuvia! Ootko ikinä ajatellut valokuvaamista ihan ammattina? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole harkinnut, vaikka useampikin tuota on kysynyt :--D

   Poista
 16. kauniita. osaat vangita näihin tunnetta.

  VastaaPoista
 17. Ihania <3 ihan kuin ois ammattikuvaajan otoksia luonto- tai lintukirjasta, niin hyviä ovat!

  VastaaPoista
 18. Aivan ihania kuvia!

  VastaaPoista
 19. Ihanat rajaukset. Ne tekee musta niistä just jännittävämpiä, luonto tulee niinku lähemmäs "iholle" Toisin kuin perinteisemmässä tyylissä, missä aihe usein etäännytetään nätiksi paketiksi.

  VastaaPoista