2014/10/16

Love Me Love My Dog

Vihdoin sain puhelun polilta! Maanantaina alkaa kahden viikon päiväosastojakso :---)

Oon helpottunut, jos nyt vihdoin saisin laitettua syömishäiriölle kampoihin. Mun paranemishalu on yli 90%:ssa, mutta nää päivät yksin himassa ei tuota tulosta, päin vastoin. Paino on ollu laskusuunnassa jo pidemmän aikaa, vaikken sitä oo itselleni myöntäny. Oon kuvitellu lihovani, aika kieroo.

En tiedä onko itsekästä sanoo näin, mutta aion tuijottaa siellä vaan omaa napaani. Ei ****uakaan kiinnosta, jos joku teini on tullut sinne äitinsä pakottamana. Minähän syön lautasen tyhjäksi, en venytä ruokailuaikaa äärimmilleen, enkä oksenna tai väitä vastaan. Vähän vaan pelottaa missä vaiheessa sairautta ne muut on... itellä kun on taas pelissä elämä.

follow me on Instagram...
Luna tuli eilen tunnin varoitusajalla hoitoon. Mun vauva. Vähän oon kyllä laiminlyöny sitä tänään, ku oon käyny vaan parilla lyhyellä "lenkillä". Palloleikkejä ollaan kyllä sisällä leikitty. Käytiin Mustissa ja Mirrissä punnitsemassa prinsessa, liika kilo on lähtenyt pois, joten ostin sille uusia koulutusnameja ja muutaman possunsaparon. Tuo on kyllä ihan mun koira, äiti kun heittää Ladylle palloa, tuo se sen mulle. Toisaalta ärsyttävää, toisaalta aika hellyttävää.

ps. suussani on koirankarvoja

29 kommenttia:

 1. <33 ja omistajat tms ei oo koiransa näkösii tai toisin päin :D

  VastaaPoista
 2. Paljon voimaa osastojaksolle !! You can do it:--))

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! Sä kyllä pystyt siihen. Ja ihan hyvä vaan välillä omaa napaansakkin tuijottaa. Sun pitää nyt keskittyä omaan paranemisees, ei muiden.

  VastaaPoista
 4. Tieteki meet sinne polille vaan parantamaan itseäsi ! :) Toivotaa, että saisit sieltä motivaatiota ja apua syömiseen. Tsemppiä <3

  VastaaPoista
 5. Sulle annetaan mahdollisuus, sinusta on kiinni, miten sen käytät.

  VastaaPoista
 6. Hienoa! Ja nopeaa toimintaa, kun jo maanantaina pääset aloittamaan! Ja jos tarve vaatii ja paikka vapautuu, niin ehkäpä päiväosastolta pääset jatkamaan vuodeosastolle, tai jossain vaiheessa kuntoutusosastolle. Ja joo - keskity nyt vain omaan napaasi, olet vain ja ainoastaan siitä vastuussa! Kivaa, että Luna tuli hoitoon; päiviäsi piristämään, maanantaita odotellessasi... :) Voimia! <3

  VastaaPoista
 7. Voimia ja haleja! ♥ Olet upea ja sä selviät!

  VastaaPoista
 8. Oon tosi ilonen et pääsit sinne osastolle :) voimia

  VastaaPoista
 9. Mahtava asenne! Pidä tosta ajatuksesta kiinni kynsin ja hampain! Paljon tsemppiä sulle sä tuut voittaa tän paska sairauden!

  VastaaPoista
 10. Hyvä! Nyt vaan sit oikeesti keskityt vaan itteesi etkä välitä yhtään niistä muista! Anna niiden pelleillä tolla sairaudella, niillä voi olla vielä anoreksian ihailu vaihe päällä ja ne voi käyttäytyä tosi "lapsellisesti" ym. Mut sulla on nyt pelissä oikeesti sun koko loppuelämä! Älä anna MINKÄÄN horjuttaa sun paranemistahtoa matkimalla muiden sairaita tapoja. Ota heti alussa se moodi päälle että sähän oot siellä vaan parantamassa elämääs. Ja se on helpompaa jos heti alusta oikeesti teet parhaas etkä matki muita tai toimi sairaasti.

  Tsemppiä ihan hirveesti!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 11. On kyllä kauheen lyhyitä noi päiväosastojaksot isommissa kaupungeissa. Itse olen kotoisin vähän pienemmästä paikasta ja olin aikoinani päiväosastolla 8 kuukautta. Kai sinne sit vaan on niin paljon enemmän menijöitä :p Mut toivottavasti saat tuosta paristakin viikosta jotain irti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne stadin sh-yksikössäkin aiemmin olleet pidempiä, ihan tilanteesta riippuen muutamasta viikosta useisiin kuukausiin. Nää 2vkon intensiivijaksot otettiin käyttöön vasta tän vuoden alussa. Saa nähdä kauanko kestää, kunnes todetaan ettei toimi kaikille..

   Nykyisessä mallissa hyvää on se, että kaikki aloittavat hoidon samaan aikaan, eli se jatkuva vaihtuvuus ei häiritse. Lisäksi enemmän keskusteluja yms.. En kyllä oo kuullu keneltäkään että olisi kokenut sen 2vko riittäväksi, monet käyvätkin usealla 2vkon jaksolla.

   Poista
  2. Aikoinaan kun aikuispuolelle siirryin, niin päiviksellä saattoi vielä vuodeosastojaksonkin jälkeen olla kuukausia. Siellä myös piti olla paremmassa kunnossa, muistelen että olin joku poikkeustapaus kun joskus menin alle bmi 16:lla.

   Poista
 12. Onnittelut, mahtavaa, että pääset päivikselle! Ja toivottavasti tuon kahden viikon jälkeen sun motivaatio on huomattu ja pääset siirtymään kokovuorokautiselle tai kuntoutusosastolle. Aika näyttää, mutta ota kaikki hyöty irti näistä tulevista viikoista. :)

  VastaaPoista
 13. Välillä on just hyvä ja pitääkin olla "itsekäs" ja tuijottaa vaan omaan napaansa! Muutenkin sun asenne vaikuttaa nyt olevan kohdillaan, kun vaan oikeasti pidät tuon!

  VastaaPoista
 14. <3 asenne 10!! GO girl!! YOU CAN DO IT!!!! <3

  VastaaPoista
 15. Jännittääkö osastolle meneminen? Muista sitten kertoilla miten siellä menee!
  Pidän peukut sulle pystyssä, sä kyllä pärjäät kuhan vaan teet parhaasi! :)
  Pinja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin se menee ku oot niin hienosti siihen asennoitunut! Sinne meet vähäks aikaa lepäämään ja keräilemään voimaa jotta jaksat taas kotona sinnitellä eteenpäin :) Ota kaikki apu vastaan niin pääset taas pian jatkamaan elämää oikeeseen suuntaan!
   Isot tsempit! <3

   Poista
 16. onko tavoitteena et tuo tukis tarpeeks vai alisko aikomus tuota kautta ihan osastolle yms.? kamalaa kun taistelusi on niin vaikeaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos päivisjakso menee hyvin, niin pääsen jonoon kuntoutusosastolle. Että kai tässä seuraavat kuukaudet ois pärjättävä ihan vaan tuon varassa.

   Poista
 17. Huomiseen paljon paljon rohkeutta ja onnea! Mee sinne sillä asenteellä että sähän v****u aiot tuosta parantua ja mennä parempaan kuntoon!
  Hyvin se silloin menee kuhan meet oikeesti sinne parantelemaan ja nostamaan painoa etkä pelleilemään ruualla ;---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä asenteella täällä ollaan (:

   Poista
  2. Kerrothan heti millaista siellä on ja miten sulla on sujunut eka päivä? Odotan innolla uusia kuulumisia!!

   Poista
  3. Postaus lähti juuri :)

   Poista
 18. Voi V*TTU noita sun insta-kuvia. EI yhtään huomionhakuista "am I this/thin/..." Lopeta toi kalastelu ja tee asialle jotain tai älä ainakaan esitä, että tekisit jos et tee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyin tosissani "Am I this thiny?" >:--------((

   Poista
  2. Ihan kun et olis kuullut sitä muutenkin. Mitä jos opettelisit itse käsittelemään asioita ilman ainaista ulkopuolista palautetta. Milloin syytät muita, kun et saa apua, milloin vakuuttelet säälittävyyttäsi. Kasvaisit aikuiseksi, myös aivotoiminnaltasi! Ja jos et tiennyt, niin siihenkin tarvii ravintoa (että ei tuu tästä taas "uutta asiaa").

   Poista
  3. Kyllä mä ihan itse olen vastuussa tilanteestani ja tiedostan, että oon saanu enemmän mahdollisuuksia kuin moni muu. 10-vuotiaana en tajunnut mihin tää johtaa, mutta on ihan turha jossitella 'yhyy, olisin kuunnellut muita ja syönyt jo silloin'. Mutta ristiriitaiset ohjeet annoit...

   Poista