2014/10/14

Cool Kid

OOTD.

Tän näkösenä marssin tänään polille. Hoitaja sano, että mun mielialat näkyy pukeutumisessa. Ja hiusten värissä. Ja lävistysten määrässä. Olin tänään kuulemma poikkeuksellisen järkevä kun yhdessä pohdittiin mikä mun tilannetta edistäis. Hoitaja lupasi soittaa mulle vielä myöhemmin viikolla kunhan on jutellut ensin myös lääkärin kanssa. Aiheesta ehkä myöhemmin lisää, mutta nyt niitä asukuvia.

huppari: Carlings, leopardisukkikset: Gina Tricot
(molemmat vanhoja)

mekko: H&M (siskolta lainassa), kengät: Rieker

tekonahkatakki: H&M

kaulahuivi: Monki


Syksyn värit on kyllä nyt niin loistossaan! Pitäisi jaksaa käydä kameran kanssa vähän pidemmälläkin kuin vain kotipihalla. Ehkä huomenna olisi näin syyslomalaisella aikaa. Toivotaan, että olisi hyvä sää!

Mul on hyvä mieli :------)

66 kommenttia:

 1. Oot niin kaunis! <3 Tsemppii ja voimahalaus! :)

  VastaaPoista
 2. Pakko taas sanoa että oot kyllä ihan luurangon näköinen :-(
  Mutta mukava lukea positiisemmista fiiliksistäsi.
  Mitä olette miettineet nyt lääkärien+hoitajan kanssa, onko osastohoitoon pääsy yksi mahdollisuus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osastolle meen. Nyt vaan mietitään että vuode- vai päiväosasto. Sen enempää en kerro ennen kuin tiedän paremmin.

   Poista
  2. Vähän on sh-yksikön systeemit muuttunneet, jos päivikselle otetaan tuossa kunnossa. Mutta meehän paranemaan. Se, että monet (itsekin) suhtaudun siihen skeptisesti, ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että toivon ihmettä.

   Poista
 3. Sä olet niin kaunis että huhuh

  VastaaPoista
 4. On surullista, että ihmiset pitävät kauniina näin vaarallisella tasolla olevaa laihuutta. Ei se tietysti poista sitä, että Nooralla on kauniit silmä jne, mutta surullinen näky ja surullista ihailua :( Ihan en ehkä saa kiinni, miksi kuvata itseään, kun tiedät, että triggeroi... Tietysti se selitys, kukin valitkoon, mitä lukee, mutta silti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kukaan ylempänä sanonut, että laihuus on kaunista. Voi sitä olla kaunis, vaikka laiha oiskin.
   Ja yhtä lailla mulla on oikeus postata kuvia itsestäni kuin ylipainoisellakin.

   Poista
  2. Oon iha samaa mieltä, eihän kauneus edes synny pelkästään ulkosista piirteistä. Musta noi ylemmät kommentit yrittää muutenkin enemmän piristää ja kannustaa kuin vahvistaa sellasta laihuutta ihannoivaa asennetta. Ihan sama mikä sairaus sulla on, oot silti kaunis :) ja sanon tän nyt ihan rehellisesti, enkä vaan siksi että haluaisin jotenkin pakonomaisesti parantaa sut.

   Poista
 5. Kivaa pro-anailua. En ihmettele ennää mikset sie toivu. olisit ees rehellinen ettet edes halua. Sie näytät vaan nauttivan tuosta olemuksestas. Kuvaavaa, että nyt taas tullee asukuvia toisensa perään, kun näytät tolta. Ek sä itse nää vai etkö vaan haluu? Tällaset sivut pitäis kieltää laissa, ihme esittelyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka kieltää, et vaikka ois kuinka päästään sairas tahansa , ettei omaan blogiinsa saa ottaa asukuvii?? Kyyläisit rebell-yellinki blogii, päälle vuos sitten ihan sama juttu. "saatanan pro-ana, ei kuitenkaa haluu oikeesti parantuu ku oottaa itestään vartalokuvii" wtf seriously anonyymi. Älä oo niin negatiivinen.

   Poista
  2. Asukuvia toisensa perään? Edellinen oli syyskuussa ja sitä edellinen elokuun alussa.

   Poista
  3. Mmon näkisin mielelläni että myös Noora siirtyisi sanoista tekoihin...

   Ps.Olen tosi pahoillani että sulla on itselläsi (ainakin en perusteella mitä blogiasi noin viisi sekuntia silmäilemällä) noin paha olla. Voin sanoa että itsesäälissä kieriminen, laihdutus ja sillä huomionhakuisuus ei ainakaan auta asiaa. Tsemppiä.

   Poista
  4. Komppaan Wilmaa, kun Noora siirtyisi todella tekoihin, se on suuri ero. Wilma todella teki, Nooran kohdalla jargonia kyllä riittää, mutta mikään ei muutu, ainakaan tän blogihistorian aikana.

   Poista
  5. Helppo olla ylimielinen siinä vaiheessa kun itellä on pahin ohi, ja unohtaa mitä se olikaan kun itse sairasti.

   Poista
  6. Noora pääsi kyllä melko hyvään vauhtiin siellä kuntoutusoastolla, mutta varmasti kaikille sisälukutaitoisille välittyy blogista se, että tytöllä on aika paljon muutakin problematiikkaa, kuten vakava masennus ja päihteet, muistaakseni myös kaksisuuntaisen ja epävakaan diagnoosia on arvailtu? Se on sellainen vyyhti, jonka purkaminen on huomattavasti vaikeampaa, ja sairaudenkuvaan kuuluu impulsiivisuus, jaksottaisuus jne. Nooralla on tietenkin kaikki mahdollisuudet parantua, mutta ei tämä nykyinen tilanne mikään ihme mielestäni ole.

   Bloggaajien vertailu taas on aivan naurettavaa touhua, mutat lähdetään nyt siihen mukaan to prove a point. Nimittäin varmaan 90% anoreksiabloggaajista tekee tätä samaa paskaa. Wilma "huomiohuoraa" edelleen vanhoilla kuvillaan postaamalla tyyliin "iik tältä nautin sairaimmillani, olinpa säälittävä paska", akuutisti sairastavat taas postailee näitä "kattokaa-kuinka-laiha-oon" -asukuvia. Niin se vaan menee ja mä en tajua miksi kaikilla on niin armoton tarve päästä siitä valittamaan tai "bustaamaan" bloggaajia, eiköhän se oo ihan selvä että monet haluaa vähän shokeerata ulkonäöllään. Paras tapa reagoida siihen on pitää turpa kiinni niin eipä tule sitten annettua sitä kaivattua huomiotakaan.

   Poista
  7. esim justiinsa tänään wilma on instagramissa hehkuttanut kuinka laiha olikaan, lisäämällä kuvan jossa ennen sopivat farkut onkin nykyään hyvät käsii.. wilma vois laskee ittensä takas muiden tasolle ja miettiä mitä onkaan itekki aiemmim ja aivan varmasti nylyäänki välillä tullu tehtyä

   Poista
 6. En kyllä myöskään ymmärrä, että mitä kaunista ihmiset tuossa näkee. Järkyttävää. Nojoo, naamastahan Noora olet kaunis, mutta sun kroppa on ikävä kyllä kaukana kauniista. Enkä ymmärrä, mitä hienoa joku näkee siinä, että jo kaukaa näkee toisen olevan sairas. Kivaa olla kävelevä diagnoosi. Muttajoo, kyllähän noita löytyy, jotka tulevat näidenkin kuvien perään kuolaamaan.. Mäkin olen aikoinaan sairastanut anoreksiaa, mutten siltikään ymmärrä miten jotkut ihmiset muuttuu sen myötä noin tyhmiksi, että alkaa kehua näin sairaan näköistä ihmistä kauniiksi. Jotain rajaa. Tsemppiä Noora, toivottavasti saat vielä joku päivä kroppas sun kauniiden kasvojen veroseks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spämmään ihan hulluna näitä vastauskommentteja ku en kestä nyt tätä idioottimaisuutta.
   MITÄPÄ JOS ETTE TIETÄISIKÄÄN ET HÄLLÄ ON SYÖMISHÄIRIÖ YMS MT-ONGELMII??88)) Sithän se ois hyväksyttävää kehuu kauniiks eikä kukaa sanois mitää ja saattas triggeröidä ihan samallalailla ?

   Mitä pahaa siinä on kuttuu kauniiks, ku kututtais joka tapaukses? Nouy on kaunis ! Ja ois kaunis vaikka lisättäis se 20 kg normaalipainoonki! Kaikki on vaa erilaist kauneutta. Ei oo olemassa yhtä ainutta kauneutta

   Poista
  2. Kiitosta vaan.. Tiedän kyllä ilman mainitsemistakin, että mun kroppa on ihan hirveä.

   Poista
  3. Miks hitos sit esittelet sitä? Kyl niitä vaatteita voi kuvata muutenkin, jos niitä haluaa.

   Poista
  4. Ei tarvinnu ku kävästä Mmonin omilla sivuilla ja huomata, että sielläpä se taas on joku pro näiden vihatekstien takana. Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.

   Poista
  5. "Tässä päivän asu mun huoneen matolla" ...for real?

   Poista
  6. Siinähän se tietysti ainut vaihtoehto onkin ;)

   Poista
  7. aivan sama asia jos menisitte ylipainoiselle sanomaan että huhhuh miten voit esitellä noita vaatteita päälläsi kun olet noin lihava??? vaikka olisikin ahmimishäiriö hänellä.
   nouyn asukuvat voivat toki aihuttaa kiksejä joissakin anoreksiaa sairastavissa, mutta eihän nouy voi ottaa vastuuta muiden ajatuksista? jos hän haluaa esitellä vaattensa päällään eikä matolla niin sen pitäisi olla ihan fine meille. tästä samasta aiheesta on ollut vuosikausia keskustelua "no onko se nyt oikein? miten se kehtaa? sairastuttaa muita kuvillaan?"
   kauneus ei katso aina ulkomuotoa, kauneus ei katso sitå sairautta mikä saattaakin paistaa erittäin vahvasti läpi.
   nouylla on äärettömän kauniit kasvonpiirteet, oli hän sitten +50kg tai tuon painoinen kun on nyt. se ei katso painoa, niinhän meille mediassa aina jaksetaan muistuttaa! "every body is beautiful", vaikka sairaana oleminen ei tietenkään voi olla kaunista, se on vain surullista.
   vaikka syövän takia noyun hiukset lähtisivät, vaikka jonkin ihottuman takia hän olisi punainen tms, hän on kaunis.

   Poista
 7. Pakko sanoa, että tuo vartalo on kyllä kaukana kauniista. Kasvoiltasi olet kaunis, vaikka vähän enemmän lihaa ja pyöreyttä poskissa tekisi hyvää toki. Olen seurannut blogiasi vuosia ja ikävä nähdä, että olet laihtunut taas noin luiseksi. Tässä joku kuukausi sitten olit niin paljon terveemmän näköinen. Toivon koko sydämestäni sinulle tsemppiä ja voimia taisteluun.

  VastaaPoista
 8. Musta oot ihan järettömän kaunis noil vaaleil pitkäl tukal ja luonnollisemmal kasvoilla!! :oo huh♥ Ja sun uus tatuointiki on aivan ihana!!! :]

  voimii ja tsemppii jatkoon ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Iteki oon ihan rakastunu näihin hiuksiin, vaikka sävyeroja on vielä vähän liikaa. Miksei omat hiukset voi olla jo yhtä pidemmät x(

   Poista
 9. höh miusta on niin ikävä et sua haukutaan niin paljon :( asiallisesti voi kommentoida, että näytät reippaasti alipainoiselta, ja ettei se ole hyvä asia, mutta tosi ikävältä tuntuu kun kroppaa haukutaan rumaksi. ei se yhtään nosta parantumismotivaatiota, ei mulla ainakaan, pahempi mieli vaan tulee. enkä tietenkään tarkoita että alipainoista kroppaa pitäisi ihannoida, mutta pitäisikö alipainoisena lukittautua sisälle ja peitellä kroppaansa eikä saisi ottaa kuvia vaan hävetä itseään vielä enemmän yksinäisyydessä ? kuitenkin kun painoa saa lisää ja näyttää terveemmältä niin joku tulee ja haukkuu läskiksi. arrggh kauhee valitus tuli nyt tähän mut aaaa pää levii kun nää anonyymit on rasittavia. tsemppiä noora <3

  VastaaPoista
 10. Voi, ihanan iloinen postaus, tekee susta niin kauniin toi sun hymys :----) tsemppii kaikkee <3

  VastaaPoista
 11. Sä olet todella kaunis, mutta toki surettaa kun se kauneus meinaa hukkua alipainoisuuden taakse. Kaikista upeimmalta sä olet näyttänyt silloin, kun oot ollut fyysisesti paremmassa kunnossa, joten sitä kohti eikös? Vaikka tietenkin se ulkonäkö on ihan täysin sivuseikka terveyden ja paremman elämän rinnalla, jotka paraneminen voi tuoda mukanaan :)
  Anonyymeille: Anoreksia ei ole kaunista, mutta Noora (tai kukaan muukaan sairastunut) ei ole yhtäkuin anoreksia, joten ei minun mielestäni ole mitään väärää sanoa häntä kauniiksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kohti, aivan :)
   Ulkonäkö ei suinkaan ole se ykkösasia elämässä, se vain toisinaan kulkee käsi kädessä terveyden kanssa.

   Poista
 12. oot niin nätti ♥ laihuus ja kauneus on aina eri asia ja tällä kommentilla kehun sun kauniita kasvonpiirteitä ja ihania silmiä, oot jotenki niin herttanen tyttö!

  VastaaPoista
 13. Miks hitossa sitten luette nooran blogia ja katsotte kuvia jos se on niin vaikeaa ja vastenmielistä!!!! Laihoja syömishäiriöisiä saa kyllä arvostella mutta auta armias kun oot ylipainoinen niin mitään ei saa sanoa ettei vaan loukkaannu kun ei esim tiedä onko ylipainon takana sairaus....ja onhan alipainonkin takana sairaus! t. Ulfåsan asiakas

  VastaaPoista
 14. Jostain syystä nyt vasta kommentoin blogiasi, vaikka olen lukenut jo pitkään ja sun tilanne on herättänyt itsessäni monenlaisia ajatuksia. Pakko vain oli tulla sanomaan tähän postaukseen että 1. olet mun mielestä kaunis noissa kuvissa ihan kokonaisuudessan 2. en ymmärrä miten nämä asukuvat on jotain laihuuden esittelyä, koska 3. olen varma, että saisit itsestäsi otettua paljon enemmän laihuuttasi korostavia kuvia jos haluaisit. Kieltämättä tilanteesi vaikuttaa todella vaikealta, mutta mä toivon, että joku kerta kun avaan sun blogin niin huomaan että oot vihdoin todella alkanut toipumaan niin fyysisesti mutta ennenkaikkea myös psyykkisesti. :)

  VastaaPoista
 15. Nooralla on ihan yhtälailla oikeus postailla asukuvia blogiin. Miks sit ylipainoisilla tai normaalipainoisilla on lupa postailla kuviaan ilman haukkuja. Noora näyttää iloiselta ja kauniilta näissä kuvissa. Kaikkee ei aina tarvii yhdistää anoreksiaan. Ja musta se on rohkeeta et Noora ylipäätään uskaltaa laittaa näitä kuvia tänne vaikka luultavasti tietää jo etukäteen millasen paskahalvauksen porukka saa.. -.-

  Ida

  VastaaPoista
 16. Noora on tosi kaunis. Ei kai kovin moni menis jonkun ylipainosen blogiin haukkumaan sen vartaloa rumaksi? Yhtä ilkeetä on haukkua alipainosia, mutta silti se tuntuu olevan hyväksyttyä.
  Tsemppiä ja jaksamista :)♥

  VastaaPoista
 17. Hauskoja asentoja ja ilmeitä sulla!:'D

  VastaaPoista
 18. Ihania kuvia ja ihana sinä, etenkin toiseksi viimeinen kuva! ♥

  VastaaPoista
 19. Huhhuh - kommentteja näyttää virtaavan solkenaan... Lottaa ^^ kovasti komppaan...

  Täytyy taas todeta, että vaikka ne omat tummat hiukan kihartuvat kutrisi siinä, oliko kasiluokan(?), koulukuvassa siinä yhdessä koosteessa ovat edelleen suosikkini, niin kyllä nämä pitkät vaaleat ovat ihan ehdottomasti next best! Ja söpis on hymysi sekä aina yhtä kauniit siniset simmusi.

  Parasta tässä postauksessa oli kuitenkin:
  "Olin tänään kuulemma poikkeuksellisen järkevä kun yhdessä pohdittiin mikä mun tilannetta edistäis."
  Ja:
  "Mul on hyvä mieli :------)"

  Siitä se lähtee! Kohti lisää valoa, muotoja ja värejä elämään! ♥

  VastaaPoista
 20. Onks tää ylipaino-metodi nyt joku "uusi" anailun oikeutus?
  Muistuttaisin, että ylipainoa harvemmin ihaillaan, tai siitä haetaan inspiraatiota, mikä taas on näissä (mielestäni) pahin ongelma. Mutta. Turha kait tätä on ruikuttaa. Luulisi vaan, että Noora olisi edes jotain sairaudesta oppinut ja miettisi vähän, että osa lukijoista ja muista sivuille eksyvistä on hyvinkin ihannointivaiheessa.. Lisäksi en usko, että Noora tällaisia kuvia julkaisisi, jos näkisi asioita pidemmälle. Ehkä joskus tajuaa hänkin. Joskin silloin ovat jo niin levinneitä, kuten niin monet muutkin kuvat tässä blogissa:( Mutta jokainen tyylillään. Jään odottamaan bikinikuvaa "sanokaa pro-anaksi..."

  Lotta: kyllä sairaus on eri asia, mutta kontekstin huomioiden...

  VastaaPoista
 21. Mulla tulee susta jotenkin mieleen Courtney Love! Kaunis nainen hänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...nuorempana toivottavasti :DD

   Poista
  2. Huh.. Piti käydä googlettamassa, ja järkytyin, miten paljon epäedustavia kuvia hänestä on julkaistu. Tarkoitin siis ehkä jotain muistikuvaa, joka minulla oli hänen olemuksestaan parhaimmillaan. Onhan sulla ihan erilaiset piirteetkin ja hurjan paljon nätimpi olet. Olenpas pöljä! x__x

   Poista
 22. Näitä kuvia voi katsoa kahdella tavalla - joko niin, että näkee niissä ilmiselvästi sairaan naisen ja eläytyy sen herättämiin tunteisiin itsessään (ihmisestä riippuen ihaillen, säälien tai inhoten). Tai sitten näkee kuvien tyypistä säteilevän kauneuden, sen joka tulee olemuksesta, silmistä ja kokonaisuudesta. Kauneus kun ei tosiaan ole vain terveiden itseoikeus. Se ei ole vain isoja rintoja ja pyöreitä peppuja.

  Anoreksia ehkä on osittain hyvin ulkonäkökeskeinen sairaus, mutta on se paljon muutakin. Kauneutta ko. sairaus ei tuo, mutta ei myöskään sulje pois.

  Kunpa sinä N voisit katsoa peilistä ja ajatella, että sinä olet kaunis <3

  VastaaPoista
 23. oot niin kaunis<3 oikeesti! paljon voimia sulle, tiiän mitä helvettiä sh on

  VastaaPoista
 24. mä niin näen viimeaikaisissa teksteissäsi ja kuvissasi myös itseni vuosia sitten. ja mä selvisin. ei sillä että elämäni olisi vieläkään täydellistä, mutta anoreksia on ikuisesti takana!

  sä pystyt voittamaan sairauden yhtä lailla. toivottavasti pääset osastolle mahdollisimman pian.

  voimia päivään. <3

  VastaaPoista
 25. Kunpa pääsisit vuodeosastolle! Kumpaan itse haluaisit? :)

  VastaaPoista
 26. Olipas osa kommenteista aikas melkoisia. Mutta tuo on kyllä aivan ihana ylimmän kuvan huppari!♥ Oon vaan niin rakastunut sun silmiiiiiiiin.. :3

  VastaaPoista
 27. Mua surettaa ihan oikeasti se, että sä oot hukannu niin suuren osan elämästäs tälle sairaudelle, sairaudelle joka johtaa vain suruun ja ennen aikaiseen kuolemaan. Mä toivon sulle vahvuutta, sellasta joka auttaa sua eteenpäin ja ehkä jonain päivänä sä oot vapaa. Mut parantuminenhan lähtee ennenkaikkea omasta itsestään. Sun pitää ymmärtää ja haluta jotain muuta kun sitä sairautta. Sun pitää kasvaa ulos siitä sairaudesta ja sisällyttää sun elämään jotain muta kun ne pakko-oireet syömisen ympärillä.
  Ja mä tiedän että se on ihan vitun vaikeeta, ja se tulee olemaan yksi sun eämän vaikeimmista ja pelottavimmista asioista. Mut mieti, se tunne kun sä pystyt nauraa täydestä sydämmestä ja ilosta. Se tunne kun se harmaa harso riisutuu ja sä voit nauttia kaikista maailman väreistä.

  Sen takia pitää parantuu, sun itses takia
  eikä kenenkään muun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä ylemmän kanssa. Sun on ite löydettävä se voima ja halu parantua, ei siitä muuten ikinä parane. Muiden pakotus ei auta muutakuin nostamaan sitä painoa mutta se parantuminen ei onnistu ennenkuin sitä itse haluaa niin paljon että on valmis muuttamaan tapojaan.
   Sun pitää haluta muutosta aivan hirveästi jotta onnistut. Oon ite kokenu saman ja tiedän ettei mikään muu auta kuin rajojen rikkominen ja se oma panostut asiaan.
   Muut eivät voi parantaa sua sun puolesta.

   Poista
 28. Edellisiin kommentteihin viitaten, varmasti on luontevampaa sanoa että on kaunis entäkuin vaikka "naamasi on kaunis", joka kuulostaa omaan korvaani hieman oudohkolta. :D mutta niin, ihania kuvia, tuo tukka sopii sulle hyvin :)

  VastaaPoista
 29. Aihe ja kuvat synnyttää selvästi keskustelua... Sun kasvot on tosi kauniit ja kun saisit vielä lisää painoa, niin kauneus pääsisi paremmin esille. Nyt se hukkuu siihen, että kauhistelee vaan sun selvää alipainoisuutta, joka ei ole kaunista millään tavalla. :/ Mutta tsemppiä osastolle, tuollainen positiivinen mieli ja asenne auttaa varmasti jaksamaan siellä ja saamaan parhaimman hyödyn irti. :) Oot ihana!

  VastaaPoista
 30. Ihan kateeks käy kun oot pystyny taas laihtuu noin laihaks. Anna mulle toi sun anoreksia, mä haluun sen niin paljon mielummin kun tän bulimia paskan

  VastaaPoista
 31. Kuolisin mielummin anoreksiaan kun olisin tällänen epäonnistunu bulimikko. Haluan saman itsekurin kun kontrollin jumalattarilla anorektikoilla. Olis niin ihanaa olla kuihtuva luurankokeiju ja lentää pois. Tekisin mitä vaan et saisin tän bulimia helvetin tilalle anoreksian. Ei kukaan haluu olla säälittävä bulimia läski perse joka ei osaa olla syömättä ja oksentamatta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...toivottavasti nää kommentit oli "vitsinä" laitettuja, vaikkakin melkoisen paskoja vitsejä olivatkin.

   Poista
  2. Musta tuntuu et nää tuli yhdeltä ja samalta ihmiseltä..

   Poista
  3. Sairasta...........

   Poista
 32. Hei oikeesti, voitteko edes YRITTÄÄ olla vähän kohteliaampia? Tää kroppa kuitenkin on tällä hetkellä mun. Tiedän, etten ole terve ja se suorastaan paistaa musta, mutta yritän kuitenkin selvitä sen kanssa ja myös elää, en tarvii jatkuvaa muistuttelua että oon ruma ällöttävä luuranko. Tack!

  VastaaPoista
 33. Kannattaa laittaa joku suodatin tai jotain. Btw, sä et ole ruma tai ällöttävä. Oot vaan liian laiha vielä. Mä ainakin kannustan sua kokoajan ja suututtaa noi anot jotka tahallaan haukkuu toisia tosi rumasti.

  VastaaPoista
 34. Joo-o, anonyymikommentointi pois vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, kyllä kaikilla on oikeus kommentoida ja sanoa mielipiteensä. Anoilta tulee kuitenkin enimmäkseen positiivista palautetta.

   Poista
 35. Oot säteilevä sairaudestasi huolimatta <3

  VastaaPoista
 36. Itse pidän näistä asukuvista koska pidän sun tyylistä. Kyllä on alipainoisellakin oikeus ottaa asukuvia. Ja kyllä olet kaunis kovasta laihuudesta huolimatta :) Älkää ihmiset tuijotelko pelkästään sitä laihuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, asuahan tässä esiteltiinkin :))

   Poista